![]() |
Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA
[QUOTE=mahser;753469]ulan su acemı turubunculugumuz benı gulduruyor bır yıldır beklıyormusuz bu macı hemen kendımıze dusman edınıyoruz bazı takımları atar tutar yapıyoruz hemen kendımıze kanka takımlar buluyoruz trabzon dakı futbol kulturunun turubun kulturunun yarısı sıvas ta olsun sıvasspor bambaska bır takım olurdu gecen sene adamlar bıze plaka yaptılar bu mactada trabzon seyırcısı kendılerıne ayrılan yerı doldururlar ordakı butun sıvassporluları sustururlar ve muhtemelen bızı yener gıderler GERCEKLERI GORUN ARTIK ....... MAHŞER/SIVAS[/QUOTE]
Katılmak mümkün değil. Gercekten Sivassporlu olsaydınız bu husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilirdiniz. Kimse kimseye durup dururken kızgınlık duymuyor. Siz kendınıze gore gerceklık oldugunu dusundugunuz sacmalıkları kendınıze saklayın! |
Beyler Bunlar bize nasil davrandiysa aynisini Yapin fair play fln hikaye biz her geleni adam gibi karsiliyoruz ama onlar ne Annamizi Ne bACImizi birakmiyolar delirdin su lazlari kafayi yesinler sizlere guveniyoruz aslanlarim benim yigidolarim benim Size Avrupadan Olumune Destekkk Allah yardimciniz olsun
Haydi Sivasimmm Haydi yigidolarim gosterin sunlara !!!! |
bari bu maçta dolsun stad takımın bizlere ihtiyacı var haydin maça maça maçaaa
|
[QUOTE=GuVeN;753587]Katılmak mümkün değil. Gercekten Sivassporlu olsaydınız bu husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilirdiniz. Kimse kimseye durup dururken kızgınlık duymuyor. Siz kendınıze gore gerceklık oldugunu dusundugunuz sacmalıkları kendınıze saklayın![/QUOTE]
Husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilen biliyor ama ilanihaye sürdürmek bize hiç yakışmaz.Sevgi ondurur nefret öldürür'. |
[QUOTE=serkankeskin;753207]süper lige ilk çıktığımız yıllarda trabzonu devamlı yeniyorduk şampiyonluğa oynamamızda adamların zoruna gitti o olaylı maç ise işin tuzu biberi oldu.son bir kaç yıldır sivas kötü durumda olduğu için rahat galibiyetler aldılar ve havalarından geçilmiyor.şimdi kazanma sırası sivas ta.yeterki takım gerçek futbolunu oynasın ve taraftar stadı doldurup 90 dakika susmasın.ben istanbul da yaşıyorum , bu maç pazar günü oynansaydı gelmeyi düşünüyordum ama sivas takilerin stadı dolduracağından eminim çünkü bu maçı kazanmamız dirilişimiz olacak.allah yardımcımız olsun.[/QUOTE]
hatta o dönem bir başlık vardı. en çok puan aldığımız takımları listelemiştik. orda şampiyon trabzondu. en çok onlardan puan almıştık. ama başlığı bulamıyorum :) |
herkes maça ben şehir dışındayım duymak isityorum seslerinizi tv den hadi koçlar yenelim 6-1 in intikamını da alalım.....eskişehirdeyim ama gönlüm orada olacak..inşallah enaramo ve murat akça oynar en önemlisi murat akça burağı o durdurur ancak.....birde kerim süper olur...
|
zor bir ihtimal ama plakayı zorlayalım
6-1 tahmini yapan var mı hiç gol atarsak ustune yatmayalım fener macındaki gibi rakibe alan bırakmayalım şanslı olursak 6 1e doğru yol alalım |
[QUOTE=sivaslıadem;753675]zor bir ihtimal ama plakayı zorlayalım
[B]6-1 tahmini yapan var mı hiç[/B] gol atarsak ustune yatmayalım fener macındaki gibi rakibe alan bırakmayalım şanslı olursak 6 1e doğru yol alalım[/QUOTE] [QUOTE=Salim58;753412][B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] - Trabzonspor..............( [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]6[/FONT][/COLOR][B]-[/B][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]1[/FONT][/COLOR] ) [/B][/QUOTE] [QUOTE=kerami58;753536]Sivasspor - Trabzonspor..............( 6-1 ) [/QUOTE] .......................... |
Maça gitmek isteyen yiğidolar işlerini son güne bırakmasınlar. Ben bugün biletimi aldım. Satış yapan bayanın dediğine göre biletlere ilgi varmış. Sonra vay ben bulamadım vay fazla bileti olan varmı diye üzülmeyin..
|
[QUOTE=KaanK;753477]misafir takım bileti alalım mı kardeşim mazallah biter falan bulamazsın sonra ????[/QUOTE]
kaan karseıme sagolasın kardesım bılet ıcın zaten ben sıvasta degılım ınsallah sıvassporumuz yenerde benım soyledıklerım bosa cıkar sen bursa ya gelırsen ben sana bılet alayımmı bursa sıvas macın da sıvas turubunden kalmaz dıye de kaygılanma buluruz SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48. |