![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şerefsiz Ligtv spikeri Sivasspor'un 2. golünü eleştiriyor. Neymiş efendim, ş.refsiz ABAY faul vermiş, topu durdurmadan faulü kullanmışız, bizde 4 pas sonra golü atmışız..
Yazıklar olsun size !.. . |
BANA GÖRE MAÇIN YILDIZI TÜM TAKIMDI MAÇIN KÖTÜSÜ HAKEMLERLE BERABER TÜM TRABZON
iyi oynadık sansızdık kalecinin basit hatası ama takım o dakkalarda hep geride kaldı sonuç gol geldi santforsuz oynadık erman çıktıktan sonra kaleye vuracak direk oyuncu kalmadı cihanda güzeldi tüm takım iyiydi aslında bu sezon iyi oynuyoruz bu günkü sansızlığmız hakemle birlikte yan hakemde maç yönetti maç sonu rıza hoca patladı hayrettinde yüklendi hakemlere birlik olup saldırmalıyız hakemlere tff ye başkansız takım bu kadar olur hep hakemler bütün hatalarını garezlerini bizden çıkartıyorlar ne yaparlarsa yapsınlar düşüremeyecekler çünkü iyi takımız |
bu ts mi şampıyonlar liğinde tur atlayacak,şisiril mis hikaye bi takım,burak dansoz gibiydi kıvırdı durdu yerden kalkmadı,gercı tribunler ağzının payını verdi,
|
göze çarpan :emeramo olsa kazanırdık
Maçın oyuncusu:erman basit hatalarla giden maçı çevirdi yaralanma sakatlanma pahasına Hayal kırıklığı:borjanın hatalı çıkışları yine yakiyordu bizi Defans yine acemi Oyunun gidişatı :kazanabilirdik ama hakem yine set çekti oyunumuza ayrıca orta sahamız kolay geçiliyor arkada da güvenoyu alamamış bir defans olunca en çok gol yiyen 2. Takım olmak normal Rıza hocanın hamleleri :genel olarak yerindeydi ermanın çıkışı zorunlu oldu cerny mehmet nas değişikliği gereksizdi Hakemin yönetimi =hataları :kararlarıyla yine bu takımın önünü kestiler |
[B]Rıza Hoca kadar korkak bir teknik adam Süper Ligde olamaz.
Faty 90 Dk boyunca ne yaptı , bir tek olumlu hareketi yok. Serkan bile kafa topu aldı Faty'den ve bu oyuncuya Rıza Hoca müdahale etmedi. Cihan Özkara iyi bir oyuncu ancak bu zamana kadar neden takıma monte etmedin hocam. Ziya'yı da aldın oyuna tam 6 defansla oynattın takımı ( Faty, Murat, Navratil, Uğur , Hayrettin ve Ziya) birde kaleci 7 yazıkya bu taraftara yazık. Cerny ve Faty 2. yarı takımı eksik bıraktı gol yemeden oyuncu değiştirmiyorsun. Atiilla ve Borjan gösterdi ki bu takımın asla kalecisi olamazlar devre arasında mutlaka ama mutlaka kaleci transfer yapılmalı. Cihan ve Keita neden bir türlü takıma monte edilmedi anlam veremiyorum. Oyunu okuman ve yönlendirmen bu maçta çok kötüydü Hocam bu maçın tekrarını izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Maçın mutlak yıldızı Murat AKÇA'ydı. Tek başına defansın her yerinde mücadele etti yazıkki en iyi oynadığı zaman olan Gs maçında hoca ona forma vermedi...[/B] |
bu [B]pisLİG tvnin sivassporla ne alıp veremediği var anlamadım. 4 büyütülmüşlerin [/B]yalaka sipikerleri yazıklar olsun size...
|
Kadir eski formuna döndüğünün sinyallerini vermeye başladı Murat Akça'yı sürekli oynatmalıyız varıyla yoğuyla mücadele ediyor helal olsun, taraftar da süperdi elimizden kaçırdık hakemler hakemler... ne zaman adam gibi maç yönetecekler offff offf herşeye rağmen iyiydik. İlginçtir beşiktaş maçı dışında Murat'ın oynadığı maçlarda yenilmedik herhalde, beşiktaş maçını da herkes biliyor zaten
|
[B]bugünkü maç için en sone eleştireceğim daha doğrusu eleştiremeyeceğim kişi Rıza hocadır, bu kadar eksik içinde çıkabilecek en iyi kadroyu çıkardı ve bence fatyi ön liberoda kullanarak mükemmel bir hamle yaptı. çoğunuz faty 90 dakika ne yaptı diyebilir, çok göze batan birşey yapmadı belki yalnız yaptığı çok önemli bir iş vardı.Defansın önünde tek başına kesiciydi, maçı izleyenler dikkat ettiyse kadir bugün daha serbest oynadı..Ayrıca tsnin ligde attığı golleri hatıalrsanız yüzde 90' ı göbekten yapılan ataklardır zira ts kanat atağını doğru dürüst yapan bir takım değil..bu yüzden faty orada defasnın önünü mükemmel kapattı ve ortadaki adrian ile zokoraya asla istedikleri pasları attırmadı.
bugünkü maçtaki hakem adisinden sonraki en büyük talihsizlik borjanın tsye ikram ettiği 2.goldü malesef...gs maçından önce de sonra da söylemiştim malesef kaleci sorunumuz devam ediyor... gelelim takıma bugün takımda 2 isim mükemmelid: kadir ve murat...kadir yine eski fb maçındaki performansna döndü ve 2 kişilik koştu ve bu maçta geçen maçlardaki kadar pas hatası yapmadı..murat akça ilk gelince de çok sevinmiş ve bu adamda gelecek var demiştim..burak yılmaz denen artisi öyle bir kilitledi ki hiç bir halt yiyemedi o artist burak..murata vurduğu dirsek ise direk kırmızı kartken adi süleyman abay ş...sizi bi yeri yemediği için veremedi kartı..hadi onu geçtim akrttan sonra kapalıya dönüp bişeyler söylemesi ve küfretmesine 2.sarıyı vermesi lazımdı yine vermedi..burak yılmaz bu kadar işte, ona yakın oyna adam bitiktr. erman kılç ve ilk yarıda grosicki iyiydiler, beni en çok hayal kırıklığına uğratan ve bu maçta üst düzey performans beklediğim Milan Cerny oldu, çıkana kadar çok koştu mücadele etti ama özellikle hücum anlamında fazla katkısı olmadı... üzüldüğüm nokta bu kadar eksikiler olmasa özellikle de eneramo oynasaydı hadi onu da geçtim borjan 2.golü ikram etmese adi hakeme rağmen 3 puanı yine alabilirdik...puan puandır boş geçmedik...yalnız artık yöentimden birileri de çıkıp Rıza hoca kadar tepkisini dile getirmeli bu adi hakemlere...maçtaki birçok pozisyona ince ince o kadr kıydı ki takımı en absiti göz göre taçları numaralık faulleri hep tsye verdi, Allah'tan korkun biraz şe...sizler![/B] |
Müsabakayı izlemedim ama tam beklediğim bir sonuçtu...
|
bir puan iyi olan tarfı maçın nede olsa öne geçip geriye düşüp te beraberlik yakalamak bence iyi bir takımın yapabileceği bir şey
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:22. |