![]() |
Cevap: İ.B.B-SİVASSPOR
bu maçı alacağız geliyoruz bursadan
|
[QUOTE=58akif34;755940]statta maçta olacağım şuanda 13 kişiyiz sayımız artabilir her an takımımıza desteğimiz tam olacak inşallah zaten benim maça götürdüğüm insanlardan bir tek şart aradım oda iyi bağırmak başka bir isteğim yok hayırlısı bakalım sesimiz nasıl çıkacak[/QUOTE]
inşallah çıkacak abi |
[QUOTE=Kokomo;755894]İBB istatistiklerini inceledim. Kendi evindeki normal güçteki takımlarla hep berabere kalmış. Sadece büyük takımlara ve aşağıdaki takımlara karşı başarılı.
Aklınızda bulunsun ...[/QUOTE] ibb busezon evinde hic kaybetmedi bir ilki yapabilirmiyiz diye dusunuyorumda neden olmasin ligde gol atamadigimiz takim yok ibbde atariz yeterki bu macta hata yapmayalim evimizde son oynadigimiz iki macida defan ve ozellikle cok buyuk kaleci hatalarindan puganlari kaybettik umaram bu mactada ayni hatalar olmaz |
şanlı yiğidolaramızı yanlız bırakmayalım...bir kez olsun kenetlenelim valimiz belediye başkanımız ve sivil toplum kuruluşları harekete geçsin sivastan ankaradan izmirden otobüsler kalksın istanbul da iett otobüsleri için kadir toptaşla konuşulsun vede derneklerimiz herkesi maça çağırsın bu organizasyonu inşallah bir görücez bunun yarısından azı bile 25000 yapar yeterki inanalım
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Sunu soylemekte fayda var son 2 haftadir İstanbulda inanilmaz güzel hava var..Meteoroloji tahminlerine gore hava pazar günü sıcak ama baya rüzgarli :D bu su demek maca gelirken biraz kalin giyinin %90 yagmur yagar yine mübarek ne sans varsa bizde artik cozemeedim gitt[/FONT][/B]i :rolleyes:
|
[QUOTE=58akif34;755784]Gecen sezon 20 bini aştık kardeş ben oradaydım inşallah bir mani keder olmazsa 5 kişi yine oradayız ve bulduğum bedava biletleride yarın elime gelecek buradan dağıtmayı düşünüyorum yarın ola hayır ola[/QUOTE]
Sorun bedava bilet bulmakta değil zannedersem İstanbul'daki hemşehrilerimiz için.. Sorun bence maçın oynandığı Stadın yerleşim bölgelerin çok uzağında olmasıdır.. Birde Pazar günü sabah saatleri denecek bir saatte başlıyor karşılaşma.. Tüm bu olumsuzluklar, beklenen taraftar sayısının çok aşağılara çekeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım... |
bende oradayımmmmmmmmm beyler
2 veya 3 kişi olabiliriz |
[B] son iki mactan 6 puan alırsak kendımızı ust sıralara atarız ve hedefımız daha farklı olur o yuzden son ıkı mactan ılkı olan bu mactan galıp ayrılmalıyız[/B]
|
bu macı alırız ınsallah statta olacagım bakalım bızımkıler nasıl oynuyor
|
vallahi bu densiz lerin neyapaca belli olmaz dikkat etmek lazım derim maçdayız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |