![]() |
Cevap: Hangi bölgeye transfer yapılmalı
korcana laf yok yan topları ileri çıkışları sezgileri süper yerden yiyor sadece...enaramoya laf yok güçlü ve top tutuyor servis yapıyor samsun maçında ziya ya servisini gördünüz sadece o maç değil tabii...bu takıma iyi bir orta saha olsada olur olmasada...takım oyunu oynarsan belediye gibi gerek kalmaz...ama kaleci 1 çünkü korcanın form tutması lazım 2 sağ bek 3 sol bek birde bitirici forvet eneramo servis yapar o tamamlar emenike tarzı süper olur...battal yaramaz hangi takımda gol attıki adam gibi hadi hayırlısı bakam;)
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]1)[COLOR="Red"]Kaleye[/COLOR] takviye sart ama hiçbir takim devre arasinda iyi kalecisini bırakmaz yani sezon sonuna kalir..
2)[COLOR="Red"]Stopere[/COLOR] takviye sart malüm Faty afrika kupasına gidecek.. 3)[COLOR="Red"]Sag ve sol bek[/COLOR]te yedek oyuncu yok iki tarafta oynabilecek tek adam bulunmali..Bana gore kiralik olmali devre arasinda kolay kolay yerli alamazsin..Oneri olarak Tanju derim.. 4)[COLOR="Red"]Leblebici[/COLOR] tarifine uygun forvet lazim..Dünyanin gol pozisyonuna giriyorsun ama gol atmada sıkıntı var..Kimse bana ligde 2. gol atan takimiz falan demesin biri gitsin Gs'nin girdigi gol pozisyonu sayina baksin sonrada Sivas'a bakin resmen yari yariya ...[/FONT][/B] |
İlk olarak Kaleye bir oyncu alabiliriz almasakda olabilir çnkü korcan kondisyon depolayan kadr diğer kalecilerle idare ederiz. Defans:Kesinlikle 1veya 2 tane sağlam adam almalıız çnkü defasnda acaip sıkıntılar var Ortahaya kadire destek çıkacak bir oyuncu alabiliriz Ve Forvet : Enaramonn indirdiği topları tamamlayacak bir güsel santrafor almalıyız Pedriel le bu iş yürümez.. Önemli bişey söyleyeceğim yönetimimize :"LÜTFEN TRANSFERİ TRANSFER OLSUN DİYE YAPMAYIN EKSİKLERİMİZİ KAPATACAK YERLİ VEYA YABANCI OYUNCU ALINIZ" inş sesimi duyarlar...
|
1)Kaleci Mevkisine
2)Defans Hattına 3)orta sahaya yedek oyuncu lazım |
[B][COLOR="black"][/COLOR][/B][QUOTE=TEKOTORİTE58;758422]SİVASSPOR EGER SADECE LİGDE KALAYIM NE OLURSA OLSUN DİYORSA HİÇBİR TRANSFERE İHTİYACI YOK BU TAKIM ZATEN ŞU HALİYLE GAYET İYİ GÜLE OYNUYA LİGİ EN KÖTÜ 10 SIRADA TAMAMLAR ANCAK BEN İLK DÖEDE GİRİYİM DİYORSA FAZLA DEGİL 3 KİŞİ ALSIN BİR KESİNLİKLE KALECİ BİR FORVET BİRDE ORTASAHADA ATAKLARI YÖNLENDİRECEK BİRİ AMA İLLA KLAECİ KALECİ KALECİ NEDEN TAKIMIMIZ ÇOK FAZLA POSİZYON VERMİYORKİ VERDİ POSİZYON SAYISI 3 OLUYOR MALESEF YEDİMİZ GOL İKİ SİZCE NERDE PROPLEM DEFAZDAMI KALECİDEMİ BENCE KALECİLERİMİZİN HİÇBİRİ KALİTELİ DEGİL VASAT KALECİLER İYİ BİR KALECİ VE SANTRAFOR ŞART ENARAMO HİKAYE ANCAK FAAL YAPIYOR GOL VURUŞU YOK KAFA VURUŞU YOK BUNA SI GOL ATACAK SUAREZ BEMNCE ENARAMODAN DAHA FAYDALI EN AZINDAN GOL ATMASINI BİKLİYOR KAFA VURUŞU İYİ GOLSEZGİSİ İYİ VALLA ENARAMODA HİÇBİRŞEY GÖREMİYOM.KISACA BİR KALECİ Bİ,R SANTRAFOR ALINSIN SİVASSPOR İLK 4 OLACAKTIR DEDİMGİBİ HİÇ KİMSEYİ ALMASAK YİNE EN AZ İLK 8 GİRERİZ LİGİN EN TEMPOLU EN ÇOK POSİZYONA GİREN TAKIMIYIZ HATTA GS FB TRZ BJK İYİYİZ ÖRNEK VERSİN GS BANA KALECİSİNİ MUSLERAYI ALSIN ATİLLAYI GEÇİRSİN KALEYE GÖRÜYÜM BEN O GS VALLA KÜME DÜŞER[/QUOTE] beyler herkafadan bir sescikiyor biraz sabir bakiyorum ala bitiremiyoruz yok forvet yok kaleci yok sandrafor yok yok yok olmaz böyle beyler baskanliga aday varmi beyler selamlar külhan.
|
[QUOTE=Külhan;758572][B][COLOR="black"][/COLOR][/B] beyler herkafadan bir sescikiyor biraz sabir bakiyorum ala bitiremiyoruz yok forvet yok kaleci yok sandrafor yok yok yok olmaz böyle beyler baskanliga aday varmi beyler Anadoluda bir atasözü vardir davulun sesi uzakdan hosgelir.
helebir yönetimin icine girde görelim hesab kitab ozaman belli olur zira bu isler maddiyetle ilgili burasini hic konusan yok saha bos seyirci yok beslira garibanima yük oluyor sevgili gardaslar hepinizi coooook seviyorum basarilar diliyorum Külhan. |
Ben gurbetilden sunugörüyorum sevgili Riza hocamiz bu isleri cok etrafli ve genis bir ortam icinde yürütüyor zira bu günü degil gelecegi dahi planliyor sizden ricam hocaya destek olmaniz selamlar külhan.
|
sivassın iki defansoyuncusuna ihtiyacıvarorta sahamızda çokiyi
forvetimizde çok iyi defansımız dökülüyortopunönüne ayakkoyan hiçyok rakipoyuncunun peşine koşuyolar |
paramız çok olsada 4.5 tane ıyı adam alsak:mad:
|
[B]kesinlikle orta saha ve defans[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |