SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Jan Rajnoch (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33436)

Ferhat06 23.01.2013 12:30

Cevap: Jan Rajnoch

[QUOTE=34yigido34;830237]ugur kavuk yerine rajnoch sag bekde denesi daha faydalı olur bence[/QUOTE]

Rajnoch'un top tekniği çok zayıf,sağbek hiç oynayamaz.Uğuru ne kadar beğenmesekte topa bir hakiyeti var.Kenarda oynayan adamda topa hakimiyet önemli.

erhan 10 23.01.2013 12:30

[QUOTE=Respect58;830234][B]Ten kdo chce pravdu a spravedlnost, je vzdy odklizen.... Proc....?

Hakikat ve adalet istiyor O, her zaman ortadan kalkar .... Neden?

Rajnoch son zamanlarda isyanlarda.Adil davranılmadığını düşünüyor.

Geçenlerde de şunu yazmıştı;

Angry...!!! But good luck Sivasspor today... Important game...

Kızgın ...! Ama iyi şanslar Sivasspor bugün ... Önemli oyun ...[/B][/QUOTE]

Evet Rajnoch bu günlerde Rıza Hoca'ya kızgın [url]https://twitter.com/RajnochJ33[/url] orginal twitter hesabından son günlerde attığı twitler bu yönde.Bence de oynaması gereken ilk adamlardan.

cemahmety 23.01.2013 13:18

Rajnoch iyi niyetle mücadele ediyor ama çok kırılgan ve oyun içerisinde rakiplerini çok çabuk kaçırıyor bu nedenle daha mücadeleci bir hüviyete kavuşmalı

OzkanBaskan 24.01.2013 09:41

1461 maçında en çok dikkatimi çeken olay hocayla kapışması sert bir tartışma geçti aralarında el kol işaretleri ve seslerinin yükselmesi ne olursa olsun bu tür görüntüler hiç hoş değil

58 SiVaSıM 58 24.01.2013 10:19

rıza efendi rajnochuda küstürdünya helal sana be şöyle yetenekli bi futbolcuyu nasıl takıma küstürüsün navratilden çok çok daha iyi bi oyuncu ama sen futbolcudan anlamazsınki sen kadir,uğur,adem,mehemt nas gibi adamları oynatmaya devam et

mustafa_kavak58 24.01.2013 10:40

Jan Raynoch sezon sounda büyük ihtimal gidici gibi

cemahmety 24.01.2013 14:42

Jan Rajnoch dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dünkü maçta hem yediğimiz golde hemde az kalsın yiyeceğimiz Borjanın son anda çıkartmasıyla kurtulduğumuz golde çok büyük hatala yaptı onların haricinde de 2 hata yaptı, hiçbir zaman omuz omuza mücadele edemiyor, çok kırılgan en başarılı olduğu şey kornerlerde ve yan toplarda gidip gol atabilmesi ama bu iş zaten ileri hattın görevi Bence NAvratil Ümit ikilisini oynatsak onların rotasyonu olarak Murat Akçayı oynatsak zor durumlarda kalacağımız durumları göz önüne alarak Erhan Güven'i de düşünürsek bu takım bizim için yeterli olur kısacası Rajnoch ile sözleşme uzatmamıza gerek yok, eğer eldeki stoperler yetmeyecek diye düşünülüyorsa yeni bir Stoper alınmalı, Rajnoch'a her halükarda by bye demeliyiz

calipso 24.01.2013 15:02

benim gözümde beş para etmez çoktan sivastan gitmeliydi..bizim aradığımız stoper bu olamazzz

Çılgın Türk 08.04.2013 22:07

Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim! [B]Riza Calimbay, Spas Tv[/B]

Bir hocanin futbolusu hakkinda böyle konusmasi normal degil!
Medya önünde futbolcularini yem olarak atan bir baska hoca tanimiyorum ben!

yigido yakup 09.04.2013 07:44

[QUOTE=Çılgın Türk;846505]Rajnoch'un ikinci golde yedigi calimi ben bu yasimda yemezdim! [B]Riza Calimbay, Spas Tv[/B]

Bir hocanin futbolusu hakkinda böyle konusmasi normal degil!
Medya önünde futbolcularini yem olarak atan bir baska hoca tanimiyorum ben![/QUOTE]

Hayrettin yedigi calimida Bektas Calimbay yemezdi :))))

hoca bir yerde Adalet dugusu kaybolursa ne yaparsan yap birlik ve beraberligi saglayamazsin birde sana kimse saygi duymaz.

sen bazi oyunculara üvey evlat gibi cik medyanin önünde asagila ver veristir bazilarini has evladin gibi dötünü tutmaya devam et sonrada Taraftar sorunca protosto edince her sucu at cik kenara.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:52.