SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Delikanlı Sivaslılar!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33484)

ready 06.01.2012 11:08

Cevap: Delikanlı Sivaslılar!..

[B]sivassporu sevgisi tartışılmaz ama insanlara utanmaz arlanmaz deme hakkı yoktur isteyen istedigi takımı tutabilir ... peki abdullah bey o kadar yazıyor ne hikmetse ne yönetim hakkında ne de yönetimin yaptıgı hataları eleştiren yazısını ben hiç göremedim yazıları hep taraftarı eleştiren tip yazıları kendi taraftarını dışarda bırakıpda fenerbahçe seyircisini 4 eylüle dolduran yönetim bunu eleştirmeyen zihniyet sonra kalkacak diyecek taraftar stada neden gelmiyor neden gelmiyor nedeni belli[/B]

YENiCERiavrupa 06.01.2012 11:41

Taraftarin sucu yok bu iste suc varsa yonetimde tut elinden taraftarinin yada degisik birsey uygulada gelsinler! Birde Kale arkasinin trubunlerine bir cati yap oraya da gelen olsun genclerimiz gecer kale arkasina maratonada yasli delikanlilar gecer ozaman sen gor bak bakalim nasil taraftar akini geliyolar ! Yonetim uyuma taraftarina Sahip Cik !!!!!!!!!

favori58 06.01.2012 11:58

[QUOTE=ready;760143][B]sivassporu sevgisi tartışılmaz ama insanlara utanmaz arlanmaz deme hakkı yoktur isteyen istedigi takımı tutabilir ... peki abdullah bey o kadar yazıyor ne hikmetse ne yönetim hakkında ne de yönetimin yaptıgı hataları eleştiren yazısını ben hiç göremedim yazıları hep taraftarı eleştiren tip yazıları kendi taraftarını dışarda bırakıpda fenerbahçe seyircisini 4 eylüle dolduran yönetim bunu eleştirmeyen zihniyet sonra kalkacak diyecek taraftar stada neden gelmiyor neden gelmiyor nedeni belli[/B][/QUOTE]

Ya beni zorla Aptullah Yiğit'in avukatı yaptınız ( Böyle Sivassporlunun avukatı olmaktan şeref duyarım)
1- Yönetimi niçin eleştirsin? Kaos döneminde FB bile çatladı,futbolcuları bir bir kaçtı ama Sivasspor yönetimi ve takımı dim dik ayakta,bu süreci atlatmak kolay değil
2- Demmekki sende bu üç takımından birini tutuyorsun ve onun içinde gocundun. Ya kardeşim,ben onu bunu bilmem,Aptullah abinin dediği gibi eğer birisi Sivaslıyım diyorsa ve stada gittiğinde,yada sorulduğunda başka takımı tutuyorsa o şerefsizdir,alçaktır,adidir,başka bir şey istiyormusunuz
Helal olsun sana Aptullah abi gerçek yiğidolar hep seninle aynı şeyleri düşünüyor

Metal Gear 06.01.2012 16:32

[QUOTE=svsli585858;760134]kardeş utanmaz arlanmaz falan demesi senin neden zoruna gidiyorki o zaman sende 3 büyüklerin yakakalığını yapıyorsun karşı çıktığına göre ???[/QUOTE]

Basit düşünenlere verecek cevabım budur..Başka bir şey demiyorum..

Metal Gear 06.01.2012 16:33

[QUOTE=favori58;760156]Ya beni zorla Aptullah Yiğit'in avukatı yaptınız ( Böyle Sivassporlunun avukatı olmaktan şeref duyarım)
1- Yönetimi niçin eleştirsin? Kaos döneminde FB bile çatladı,futbolcuları bir bir kaçtı ama Sivasspor yönetimi ve takımı dim dik ayakta,bu süreci atlatmak kolay değil
2- Demmekki sende bu üç takımından birini tutuyorsun ve onun içinde gocundun. Ya kardeşim,ben onu bunu bilmem,Aptullah abinin dediği gibi eğer birisi Sivaslıyım diyorsa ve stada gittiğinde,yada sorulduğunda başka takımı tutuyorsa o şerefsizdir,alçaktır,adidir,başka bir şey istiyormusunuz
Helal olsun sana Aptullah abi gerçek yiğidolar hep seninle aynı şeyleri düşünüyor[/QUOTE]

Bugünkü yazsında küfürden yediğimiz yüksek para cezasına dikkat çekmiş..Memlekette köşe yazarları ağzından küfrü düşürmezse,statta delikanlı gençlik hiç düşürmez..Eleştiriye tahammül zaten yok..hemen "sen de İstanbul'u tutuyorsun" deyip kafanızı kumlara gömün bakalım..

üçyıldız58 06.01.2012 19:00

[QUOTE=ready;760143][B]sivassporu sevgisi tartışılmaz ama insanlara utanmaz arlanmaz deme hakkı yoktur isteyen istedigi takımı tutabilir ... peki abdullah bey o kadar yazıyor ne hikmetse ne yönetim hakkında ne de yönetimin yaptıgı hataları eleştiren yazısını ben hiç göremedim yazıları hep taraftarı eleştiren tip yazıları kendi taraftarını dışarda bırakıpda fenerbahçe seyircisini 4 eylüle dolduran yönetim bunu eleştirmeyen zihniyet sonra kalkacak diyecek taraftar stada neden gelmiyor neden gelmiyor nedeni belli[/B][/QUOTE]

kardeş sana katılmamak mümkün değil doğruları gören doğruları yazan herkese helal olsun
apdullah beyin yazısına gelince zaten hep apdullah bey abalıya vuruyor karabükde bilet parası bulamayıp dışarda kalan taraftarımıza banamı sordunuzda geldiniz diyen yönetim
fenerbahçe maçında fenerbahçe taraftarına bilet bulmakla aziz yıldırım abilerini memmun etmekle meşguldüler

favori58 06.01.2012 19:26

[QUOTE=üçyıldız58;760233]kardeş sana katılmamak mümkün değil doğruları gören doğruları yazan herkese helal olsun
apdullah beyin yazısına gelince zaten hep apdullah bey abalıya vuruyor karabükde bilet parası bulamayıp dışarda kalan taraftarımıza banamı sordunuzda geldiniz diyen yönetim
fenerbahçe maçında fenerbahçe taraftarına bilet bulmakla aziz yıldırım abilerini memmun etmekle meşguldüler[/QUOTE]

Ne bilet parası bulmamaktan bahsediliyor Allah aşkına! İnternet kafeye,kahveye gitmeyen,fiyatı en az 5-6 tl olan sigara içmeyen ve en az 200 tl'lik tefonu olmayan varmı acaba? Neden bahsediyorsunuzz biraz gerçekleri görün.
Uuzun lafın kısası,Aptullah Yiğit'in içimizdeki hanlere yazdığı yazıdan alınanlar ona laf söylenler kesinlikle İstanbul takımlarının yalakalığı yapanlar

adres58 06.01.2012 19:30

[QUOTE=favori58;760237]Ne bilet parası bulmamaktan bahsediliyor Allah aşkına! İnternet kafeye,kahveye gitmeyen,fiyatı en az 5-6 tl olan sigara içmeyen ve en az 200 tl'lik tefonu olmayan varmı acaba? Neden bahsediyorsunuzz biraz gerçekleri görün.
Uuzun lafın kısası,Aptullah Yiğit'in içimizdeki hanlere yazdığı yazıdan alınanlar ona laf söylenler kesinlikle İstanbul takımlarının yalakalığı yapanlar[/QUOTE]

Ben sizin uzun süredir takipçinizim... Çırpınışlarınızı takdir ediyorum. Ama bir laf vardır : Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir... Artık halkımızın bu tarz uygulamalarına alıştık, en iyisi sal çayıra mevla kayıra... Yapacak bir şey yok...

Metal Gear 06.01.2012 20:14

[QUOTE=favori58;760237]Ne bilet parası bulmamaktan bahsediliyor Allah aşkına! İnternet kafeye,kahveye gitmeyen,fiyatı en az 5-6 tl olan sigara içmeyen ve en az 200 tl'lik tefonu olmayan varmı acaba? Neden bahsediyorsunuzz biraz gerçekleri görün.
Uuzun lafın kısası,Aptullah Yiğit'in içimizdeki hanlere yazdığı yazıdan alınanlar ona laf söylenler kesinlikle İstanbul takımlarının yalakalığı yapanlar[/QUOTE]

Kafanızı hep gömün kuma,hep karşınızdakini yalakalıkla suçlayın ama bu gerçeği değiştirmez..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:49.