![]() |
Cevap: TFF de büyük deprem!
[B]Altından daha çok şey çıkacak. Bekleyip görelim.[/B]
|
bu işin içinden biraz zor çıkarlar tam bir kaos belirsizlik ortamı türk futbolunun neden bu hallerde oldugunun apaçık bir kanıtıtam bir rezillik
|
bir bilinmezlik hakim şu aralar eğer ilk aday olan trabzonlu gelirse başa sivas fener es es düşer devamını bilemem bir dua edelimde başka adaylar çıksın başkan da tarafsız birisi olsun
|
Bizi yakacaksa Ahmet Çelebi yakacak sanırım.İddianamede Fener maçı ile ilgili bizi yakacak deliller bu adamla alakalı.Bir de anlamadığım şey Ahmet Çelebi efendi Diyarbakırlı.Sivasspor yönetiminde ne işi var kardeşim.Sivaslı adammı kalmadı memlekette Sivaslı olmayan birisi gelip benim ilimin takımında nasıl yönetici olur.Sivasla organik ve manevi bağı olmayan yöneticilerin takımımıza samimi olarak hizmet edeceğini düşünmüyorum.vesselam.
|
TAHMİNİME GÖRE
Yeni Fedarasyon başkanı siyasete yakın biri olacak ve bir yılllığına görev yapıp bu sorunlara çözüm bulacak buda MEHMET ATALAY olabilir Büyük olasılıkla bir defaya mahsus küme düşme dışında formül aranacak Yerel secimlere az kalması , siyaseten de kuluplerin küme düşmesine sıcak bakması pek mantıklı gelmiyor çünkü bu oyları etkileyecek Zaten Aydınlarda siyasete yakın bir kişiydi ve puan silme için uğrasıyordu. İnşallah böyle olur yoksa büyüklerin yanında sucumuz olmasa dahi güme gideriz Bu yorumu saklayıp takip edeceğim bakalım neler olacak |
Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar ama bir kaçış olabilir bu, baktılar ki bu işin içinden çıkmak imkansız en iyisi istifa edip topu başkasına atalım dediler...
|
SİVASLA KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ
|
istifa etmesine karşıydım bu şike operasyonu eski federasyonun yeni federasyona kazıgıydı
|
[QUOTE=ec58;765260]Fenerbahçeye hiçbir faydası olmamıştır. Korkak dediğin adam olmasaydı Sivasspor çoktan düşmüştü. Fener suçluysa tek başına yapmadıya bu işi, bunun birde karşı tarafı var, ve maalesef 2. sırada Sivassporu sayıyor herkes düşecek diye. Siz hala çıkmış Fener düşmanlığı adına Aydınları korkaklıkla suçluyorsunuz.
Aydınların istifa gerekçelerinden en önemlisi, CAS üyesi Avukatın açıklamaları, TFF çalışanları gelen raporları Aydınlardan saklamışlar... Çok şükür kurtulduk şundan derken neye şükrediyorsun anlamadım.. Yeni gelenler, (Etik kurulu raporu sivasspor yönetim bazında şike yapmıştır dediğine göre) 3 gün içinde Sivası düşürürse o zaman şükredersin....[/QUOTE] Kardesim Fener düsmaniysam bu seni ne ilgilendirir? Adam fenerli degilmi? yoksa sendemi fenerlisin? neden fener düsmanligi falan dedin hayirdir? Ben Sivassporluyum ve fenerden nefret edebilirim, bizi bu sike olaylarina sokan takim degilmi fenerbahce?? gerci senin ne demek istedigini pek anlamadim ama benimle bu konulara girmezsen sevinirim. Spor sitelerinin forumunda bize ''Sikeciler, Fenerin kardes takimi'' yazmalari senin hosunami gidiyor yoksa? Bizi simdi düsürmedilerse yarin düsürürler, sucluysak tabi. Madem sucluyuz neden Korcan'i serbest biraktilar ozaman degilmi? Düsürülceksek düsürsünler, delilleri varsa. Bu sezon biterse play-off'a gecmeden, bizde büyük ihtimal Play-off'a kalirsak, ve düsme karari cikarsa, ozaman ne diyeceksin?? Bu takim ne hale gelir ozaman?? Sezon basindami düsmekmi iyi olurdu, tekrar ediyorum, düsürüleceksek, sucluysak, yoksa play-off'a katilma hakki yakalamiskenmi? Yurtdisinda yasadigimdan yazilis veya baska türlü hatalarim olabilir, simdiden kusura bakmayin. |
[QUOTE=izmirliyigido;765378]Antifenerlilik çerçevesinden bakılarak yazılan bir yazı değildi iyi okumamışsın sanırım kardeşim. Basiretsiz bir yönetimin, ülke futbolunu (bak ne diyorum ülke futbolunu diyorum buraya dikkat, Fener'i, Sivasspor'u demiyorum) ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? UEFA ne hakla bizim iç işlerimize karşıabilir ki? Avrupa'ya rezil ettiler bizi. Haltı Fener yediyse, Trabzon yediyse, Beşiktaş yediyse sen kesersin cezasını. Kimseyi karıştırmazsın. Haa, ilk paragrafta ki cümlelerine katılıyorum. Karadeniz birliğinin ve bir takım kişilerin parmağı olduğu inkar edilemez.
Ama, Sivasspor adına da 7 aydır, bir kaos, bir sıkıntı, bir leke.... Takım yine çok iyiymiş ki, ayakta durmasını bildi. Buda Rıza hoca ve yönetimin sağlam duruşuyla oldu. "[B]Yaşanan süreçte Mehmet Ali Aydınların Sivasspor a Hiçbir zararı olmamıştır[/B]" demişsin de bu süreçte hakemlerin eyyamcılığını, verdiği zararları (Karabük, Eskişehir, Beşiktaş, Kayseri maçları sadece birkaç örnek) nasıl görmezden gelebiliyorsun? .[/QUOTE] Agzina saglik abim anlayan bir üye cikmis sonunda. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50. |