![]() |
Cevap: Mersin İ.Y - Sivasspor
[B]git gide 4.lükten uzaklasıyoruz oyuncular bunun bilincine vardıgını düşünüyorum. ve bu galibiyetle bjk macına motive olucaklardır.[/B]
|
Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim!
|
Antep maçı öncesi
[QUOTE=Metal Gear;764575]Net skor 0-3................[/QUOTE] Maç sonu: Kayıp üç puan... Kayseri maçı öncesi [QUOTE=Metal Gear;764937]38 puanlık maç bence.Gıcık oluyorum bu takıma.evire çevire yenmeli..[/QUOTE] Maç sonu: Kayıp iki puan... Mersin maçı öncesi [QUOTE=Metal Gear;766162]Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim![/QUOTE] Hocam senin tahminleri okuyup mutlu oluyorum ama sonuç hüsran! Haydi ama bu kez yüzümüz gülsün! :) ;) |
[QUOTE=BOUN;766164]Antep maçı öncesi
Maç sonu: Kayıp üç puan... Kayseri maçı öncesi Maç sonu: Kayıp iki puan... Mersin maçı öncesi Hocam senin tahminleri okuyup mutlu oluyorum ama sonuç hüsran! Haydi ama bu kez yüzümüz gülsün! :) ;)[/QUOTE] Cerny'e ben mi dedim çizgiden top çıkar diye Antep'te! Eneramo'yu ben mi tembihledim Kayseri'ye gol atma diye! Normal oyunlarını oynasalar tahminler cuk diye oturacak! Herhalde burdan tahminlerimi okuyup ona göre oynamıyor bizimkiler :) |
Grosicki ve Cerny kalitelerine yakışır şekilde oynarsalar, kesinlikle Erhan güven ve M.Keçeli'ye karşı büyük üstünlük kurarlar. Mersin takımı sahasında bilinçsiz bir şekilde, hücum futbolu oynadığından, rakip oyuncular özellikle defansın arkasına koşu yapıp net pozisyonlar yakalıyorlar. Rajnock-Navratil ikilisinin uyumu, orta sahanın ortasında oynayan oyuncuların basit oynamasıyla, Kanatlardan Grosicki ve Cerny'nin kapasitelerine yakın futbolları, Eneramonun son vuruşlarda daha dikkatli olmasıyla ve son olarakta, son paslarda başarı sağlayabilirsek kesinlikle kazanırız.
|
Bu sezon ben türkiye birinciliginde bizim takim kadar gol pozisyonuna giren takim görmedim buldumuz pazisyonlarin ancak 5de birini degerlendire biliyoruz.
Buna bir cözüm bulabilirse Riza hoca Mersinden kesin puanlarla döneriz.Bu cömertlikten vaz gecip daha dikkatli olmaliyiz biliyorsunuz bir kural vardir atamayana atarlar bunun örneklerini Antep ve Kyseride gördük insallah Mersinde gol yemekte cimri atmakta bonker oluruz. |
sivasspor fikstürde çok zor maçlara giriyor inşaallah en az kayıplarla bu zor dönemeci atlatırız tüm islam aleminin mevlit kandilini kutlar nice kandiller dilerim
|
kesinlikle galip gelmemiz bir maç yeniden bir ivme moral yakalayabiliriz
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;766150]Maçın muhtemel oyuncu kadroları ve oyun yapısına bakarsak;
Mersin'in sahaya Sehiç, Erhan Güven, Çağdaş, Boum, Mustafa Keçeli geri dörtlüsü ve önlerinde Zurita'nın yeri garanti gibi. Daha önde ise Tisdell,Bueno,Nduka,Moritz,Beto beşlisinden üçü oynar altı yabancı sınırı nedeniyle.Oynayamayanın yerine ise alternatif Türk oyuncuları var. Sivassporumuzun ise [B]Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Ziya,Kadir, Mehmet Nas(Kıvanç), Grosicki, Erman, Cerny(Pedriel), Eneramo[/B] biçiminde çıkacağını sanıyorum. Hiç kolay maç olmayacaktır. Öncelikle çok iyi bir kalecileri var ama defansın uyumu zayıf. Grosicki soldan Erhan Güven'i perişan edecektir. Sağdan ise Cerny'den bindirmeler bekliyorum. Eneramo'yu Çağdaş ve Boum ikisi birlikte ancak tutabilirler. Dolayısıyla golümüzü dönen toplardan ya da serbest atıştan buluruz ki Erman veya Cerny diyorum. Sivassporumuzun kanat savunmasında Tisdelle karşı Uğur'un,Ndukaya karşı ise Ziya'nın dikkatli olması gerek. Navratil,santrforlarını döndürmeyecek, Rajnoch ise Moritz'e top yaptırmayacak. Kupa maçında golü,göbekten Zurita,Moritz,Beto işbirliği ve paslaşmalarıyla yemiştik. Kadir ve Mehmet Nas'ın ortayı iyi kapaması lazım. BJK'yi yenmiş ve sahalarında oynayacak olmaları açık oynamalarını sağlarsa, bu işimize gelir ve kontratak taktiğiyle araya ve defans arkasına hızlı toplarla maçı çözebiliriz. Rakip kontrollü oynarsa çok açılmaya gerek yok bence,yenemiyorsak yenilmeyelim..[/QUOTE] Mersin'i bu kadar iyi tanımana hayret ettim.Mersinde mi ikamet ediyorsunuz.Çok şahane bir analiz olmuş bence ,teşekkürler.İnşallah yeneriz duamız o yönde bu mübarek kandil aşkına. |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34376&token=30096][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34376&token=30096[/img][/url]
[B][I]Zor bi deplasman ama ben bu maçta,Erman ve Eneramo'dan gol ve goller bekliyorum.[/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:09. |