![]() |
Cevap: Yiğidolara Akıllı Stat
inanmak istiyorum ama inanamıyorum:confused:
|
Beş yıldır milleti inandırıyorlar.Çok akıllı millet olduğumuz için inanıyoruz.Şahsen temelini gözlerimle görmeden inanmam.Daha doğrusu bitmeden inanmam.
|
cumhurıyet'in temellerı sıvas'ta atıldı ama bır stadın temelını atamadılar,
|
Gelsin yeni stad :) Bide avrupa sampiyonasini Türkiyeye verirlerse bizim Stad'dada oynanirsa düsünün Ispanya oynuyor Xavi, Iniesta, Villa Sivasta vay bee :D
|
[B][I]İhalesi yapılacak, inşaatı tamamlanacak, Kombinemizi alıp ilk maçımızı ne zaman izlersek o zaman inanırım ancak[/I][/B] :D
|
:) Secimlerin yaklastigi belli oldu...Temel atilmadan hic birseye inanmam!!!
|
[QUOTE=MaXiMuM;768201][B][I]İhalesi yapılacak, inşaatı tamamlanacak, Kombinemizi alıp ilk maçımızı ne zaman izlersek o zaman inanırım ancak[/I][/B] :D[/QUOTE]
Ben hatta bireysel hata ile gol yemeden inanmam.:) |
bu hükümet zor yapar sivasa... yazık... korkarım ki dış saha gibi bir stada mahkum edebilirler. ya da kayseriye gideriz iç saha maçlarına... bu stad bitmez...
|
Bu stada taraftar da gelir ailelerde insallah bir an önce yapilirda sicaktada soguktada SIVSSPOR seyircisinin yüzü güler yyyyigidoyada yakisir hayirli olsun
|
Bu porje pilan bana jet Fadili hatirlatti.Milleti dolandiridi yerli araba üretecegim diye kagit üzerinde cizmis bir resim paralari Kapris hotele yatirdi simdi ise Kapris goolt yapiyor hala bu vatandasa paralari veren insanlarvar.Bizim stad iside nezemanki yerel ve genel secimler yaklasiyor gündeme geliyor bizden sonra sözverdikleri yerle ya bitti yada bitmek üzere yilan hikayesine döndü.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36. |