![]() |
Cevap: Fenerbahçe-Sivasspor
[B][I]Duyduğuma göre,Kadir kart cezalısı olduğundan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.:([/I][/B]
|
FB maçı saraçoğlunda, güzel bir zeminde oynanacak diye tahmin ediyorum.sürekli karlı, buzlu zeminde maç yapan sivasspor için artı performas olacak bu saha da maç yapmak.seyirci olarak da sanıyorum sadece bayan ve çocuklar gelecek stada, bu da ayrı bir hava verecek yiğidoya.Eksik ve sakat oyuncumuz yok, as kadroda, biraz dinlenmek için süre de var oyunculara.Fb,puan kaybedecektir.
|
yanılmıyorsam maç seyırcısız,
|
[QUOTE=Besyo_cu;767442][B]Fenerbahçe taraftarı ile bütünleşerek oynayan bir takım, şike olayları nedeniyle taraftar daha da takımına sahip çıkmaya başladı ve Sow transferi bu durumu daha da arttırdı. Maçın Bayanlar ve cocuklar ile izlenecek olması bizim için daha iyi.
Fenerbahçe defans hattı hiç iyi değil neredeyse lig bitecek bir türlü uyum sağlayamadılar. Stoch'un önünü iyi kapatmamız gerek. Mutlaka gol atacağımızı düşünüyorum. Beraberlik güzel sonuç olur 1 puan alır döneriz.[/B][/QUOTE] Fener'in cezalı olduğunu sizden öğrendim,çok güzel.Akıllı oynarsak puanla dönebiliriz.Ben ankette galibiyet dedim ama beraberlik de fena olmaz. |
Insan sivas'in yenilecegeni bilse yine sivas kazanir diye oy verir. Vermeyenler nasil sivasli ya anlamiyom
|
[QUOTE=BOUN;767600]Sivasspor teknik kapasitesi yüksek ve oyun stili zarif futbolculardan oluşan bir takım. Bu yüzden Antep'te çamur deryasında ve Sivas'ta karlı zeminde istediğimiz futbolu oynayamadık. Ama Mersin'de gördünüz, yeşil zeminde tekniğimizi ve futbol estetiğini konuşturduk.
Saraçoğlu'nun yemyeşil zemininde şovumuzu yapacağız, göreceksiniz. Ben takıma çok güveniyorum, iki tane rahat yollarız. (Metal Gear: Kaç tane yollarız? :) ) Bir tane de nazarlık yersek, maçın sonucu 1-2. Alıp geleceğiz, inşallah![/QUOTE] Bu sefer karşılıklı yollaşırız:) |
Fener'e nefretim anlatılmaz benim.Yunan takımı olsa daha az nefret ederim.Evlat olsa sevmem!.
Skor tahmini zor,ama ben iyi zeminde iyi mücadele,sonrasında hangi sonuç olursa sürpriz olmaz! |
BEYLER 16 YAŞ ALTI TOPLANIP MAÇA KİDELİM İSTANBUL.......
|
SİVASSPORA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM EN KÖTÜ BERABERLİK BEKLİYORUM AKSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM...
|
Maç seyrcisizse deplasman sayılmaz ve orada hava iyi olacaktır Sivas a kıyasla umarım puansız dönmeyiz bu ihtimal de düşük zaten.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:43. |