![]() |
Cevap: İthal Taraftar İstiyoruz...
desteklediğın kulup takımını mı daha çok sevıyorsun,yoksa ulkenın millı takımını mı?dıye bır soru geldı aklıma,sıvasspor taraftarı ıle milli takım seyırcısı bence aynı,mılli maçlarda kı taraftarın veremedığı destekle sıvasspor taraftarının sorunu aynı,
|
[QUOTE=Kokomo;778061]Sivas halkına 1.LİG çok fazla dostlar !
Bank Asya'ya bile layık değil bu camia ! Bize Turhallar, Tokatlar, Çorumlar, Ağrısporlar, Pazarsporlar yaraşır ![/QUOTE] uzun zamandır gördüğüm su sitedeki " en iyi mesaj " kısa öz.. Bu şehir şampiyonlar ligi macında bile stadın yarısını dolduramadı... Yerimiz 3. lig bitti. |
geçen sene tv programı vardı.şimdikiler lay lay looommmm. Vakit dolsun .adı spor olsun.
hç bir kanalada şu şikayetlerimiz dile geliyormu?Hep bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığı.sadece spor değil her işimiz öyle değilmi? Abdullah beyi takdir ediyorum. sivassporun bana göre her alanda iletişim sorunu var.son yenen 20 bin tl 2lik ceza bunun açık bir göstergesi.Bu kulüp çokmu zenginki 2 futbolcuyu hatta da galip geldiği maçtan sonra röportaja çıkaramıyor. Başkan yok diye herkes işini baştan savma yapıyor.kim ne derse desin.Piyasadan kaybolanlar başkan çıkınca boy göstermeye başladı.Kendi alanlarında. üstteki şikayetleri okudum .gözümde canladırdım.Suların don olduğu, lavaboların berbat olduğu ,Hizmetin olmadığıu stada kimi, nasıl götürürüz.Spor ve maç organizasyonu artık ticari bir iş.İşini iyi yapan kazanıyor.Taraftar sadeve bilet alan koltuğuna oturup 90 dakika maç seyreden nesne olarak düşünmemeli.Onların sorunlarını çözmeliyiz. Aksi halde sayı kim ne derse desin düşer. Uzun süredir göremediğim abdullah abiyede selamlar. |
tam transfer sezonu acılmısken bu tarnsferde ınşallah geercekleşir maclarda cekırdek cıtlemek yerıne mars söyleyen takım malup olunca sıteye gırıp olumsuz yorumlar yapan galıp oldugumuz zamanlarda bu başarıyı hazmedemeyen felaket tellalı taraftar yerıne ne olursa olsun takımına sahıp cıkan onu koruyan futbolcularına hakaret yerıne güzel söylemlerle onu motıve eden aklı başında taraftar istiyoruz
|
ben manisadan yazoyrum. futbolu çok seviyorum gecen hafta manisada tff 2. lige yükselme maçı oynandı bingölspor - kaharmanmaraş spor iananrımsınız yaklaşık 2000 kişilk bingöl taraftarı 90 dk hiç susumadan destek verdiler atkı şovalrı vardı görüleye degerdi . malesef bunalrı böle görünce bizim sivaslılardan bi cacık olamyacığını anladım bingölspor tarfatrı kadar oolamıyurz . çok üzüldüm aslında
|
adam gibi hoca adam gibi futbolcular adam gibi mücadele akıllıca zekice oyun snra görün taraftarı
|
[QUOTE=kamışlı58;790095]adam gibi hoca adam gibi futbolcular adam gibi mücadele akıllıca zekice oyun snra görün taraftarı[/QUOTE]
böyle saçma yorum olmaz kardeşim 'taraftar' iyi günde kötü günde takımının yanında olandır!!! bunu hala kavrayamayanların oluşu bizi bu hale getiren. madem başarıda taraftar görüyoruz, şampiyonluğa oynadığımız senelerde nerelerdeydi onlar??????? |
ithal etmek yerine şu müpdezel gruplarıı ihaç etmek gerek
|
ekrem5810 balıkesirin neresindesin tanışalım bende balıkesirdeyim ve hasta bir sivassporluyum
|
[QUOTE=Ferhat06;777826]Bizim çekirdekçiler ithal taraftarı sille dekmük staddan çıkarır,rahatımızı bozuyorsunuz derler.[/QUOTE]
Bu cok dogru bir tespit.Adamlarda neye ugradiklarini sasirirlar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:52. |