![]() |
Cevap: Eneramo Beklemede
emeramo kalmalı bence yanına bitirici yani beleşci bir golcü lazım
Şu an mehmet yıldızın yaptığı işi yapıyor güçlü fiziğiyle Son vuruşları daha iyi olmalı takviye edilecek forvetin |
enaramonun kalmasından yanayım bazen basit golleri kaçırsada iyi bir futbolcu
işallah kalır |
gitmesi gerekenler,.. kaan, atilla, grosicki sandro , ve cihan özkara ile yollar ayrılmalıdır bitirici bir forvet ve grosickinin yerine futbolcu alırsak tamam
|
Enaramo ve Grosicki'nin kesinlikle kalmasi lazim Sivasspor icin. Hele hele de Grosicki....Grosicki biraz tecrube kazanir ve tribunlere degil takim icin oynarsa o zaman takimi ucurur. Kalitesi ve kumasi cok iyi... Tabii bunlarin yanina son vuruslari iyi olan bir de forvet lazim gelecek seneye. 2-3 sene evvel Cvetkov vardi bizde, gel de arama simdi....
|
takımda kalması gereken oyuncuların başında geliyor mutlaka kadroda tutmalıyız baskan paraya kıymalı bu adamı kaçırmamalıyız
|
Michael Eneramo gidiyor....
Elveda Eneramo kara boğa seni unutmucazz :( |
arkadaşlar kaan bir maçta kötü oynadı die gönderilmeli dememelisinişz bence oyuncu genç ve çalışkan zamanla takıma alışır gelişir
|
kalmasını istiyorum en azından takımı ortamı tanıdı gitmesi hiç iyi olmaz
|
takmayın kafanıza. rıza hoca "karar kendisinin, giderse ondan daha iyi oyuncular buluruz" dedi.ben güveniyorum rıza hocaya. hayırlısı ne ise o olsun.
|
biz kal diyoruz kendisinide gosterdiya onemli olan sivas biri gider biri gelir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:09. |