![]() |
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor
Eskişehir'de aynı Bursa gibi KUPAYA odaklanmış durumda ! Play Off grubunu ikinci derecede görüyorlar.
Çünkü bu grubu 1.bitirmek bile yetmiyor Avrupa için. Bu nedenle Sivasımız 3 puan alabilir. Ama normalde beraberlik kuvvetli ihtimal olurdu ... |
sivasspor eskişehiri yener bursa ibb berabere kalır gurubu erken bitiririz
|
Kontrollü oynayıp yenecegimizi umut ediyorum.Beraberlikte avantıjımızı bozmaz.
|
hürriyet ve korayın tedavisi devam edyormuş es es resmi sitede öyle diyor.hürriyet inşallah oynamaz.
|
Eskişehir deplasmanı çok zor bir deplasman gönül isterki yenelim ama 1 puan alırsak iyi....
|
ben en az 1 puanla döneceğimizi düşünüyorum zor maç olacak ama esesden galibiyetle dönersek demeyin keyfimize...
|
[QUOTE=Salim58;781148][CENTER][B][I][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/esksvs.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu 2. hafta maçında Sivasspor Eskişehir deplasmanı'na üç puan için gidecek.Bu deplasmandan'da puan ve puanlar'la döneceğimizi düşünüyor Sivasspor'umuza başarılar diliyoruz. Eskişehirspor-Sivasspor. Tarih: 21.04.2012.(c.tesi) Saat: 15:00. Maçın Hakemi: Stad: Eskişehir ATATÜRK.[/I][/B][/CENTER][/QUOTE] [B] Bilet fiyatları açıklandı[/B] [B] Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 21 Nisan Cumartesi günü oynanacak Eskişehirspor-Sivasspor maçının bilet fiyatları açıklandı. Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Ahmet Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Sivasspor maçının açık tribün biletlerinin 5, kapalı tribün biletlerinin 10 ve VIP tribün biletlerinin ise 20 liradan satılacağını bildirdi. Eskişehirspor'un Ziraat Türkiye Kupası ile Süper Final hedefinin devam ettiğini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti: ''Sivasspor maçında alacağımız 3 puan, bu hedefe ulaşmamızda çok kritik bir kilometre taşı olacaktır. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bu maçta da desteği en önemli avantajımız olacak. Atatürk Stadı'nda dolu tribünlerin desteğiyle galibiyet alacağımıza inancımız tam. O motivasyon ve moralle de kupa yarı final maçına gideceğiz. Bu açıdan Sivasspor maçı çok önemli.[/B] kaynak: ligtv |
Bu maci almamiz icin sayin Riza beye cok is düsüyor sporcularini motive etmesi birde disiplinli ve azimli olmalari icin biraz gönül oksayici tatlisert olmali zira savasa giden bir komutan ordusuna nasil güven asiliyorsa bir Hoca da ayni sekilde spor cularina öyle güven vermeli yoksa elin oglunun senin maci kazanman veya kayip etmen umurunda degil .
|
Önce beraberlik sonra Eskisehir galibiyeti diyorum.Biz bir mac üstün oynadiysak arkasini mallesef getiremiyoruz.
|
[B][I]Bu maçı TOLGA ÖZKALFA yönetecekmiş.İnşaallah hatasız güzel bi maç yönetirde puan ve puanlarla döneriz.[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:11. |