SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yigido'da Transfer Atağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34124)

halilxx58 22.04.2012 18:13

Cevap: Yigido'da Transfer Atağı

DOGUBEY nerdesin?
kim su kesin transfer? aydinlat bizi...... ;)

hoLiGan Enes 22.04.2012 18:48

ilker gönlümden geçen bi isimdi Sivassporumuzda istediğim bi kaleci İnşallah alabiliriz korcanla beraber önümüzdeki yıl kaleci sorunumuz kalmaz.

58Sivaslilar 22.04.2012 19:35

Takimin iskeleti tamam birde iyi transferlerle kaslarini güclendirebilirsek seneye yani yeni sezonda ön siralari zorlamamamiz icin bir sebep kalmaz

58MUAMMER58 22.04.2012 19:58

[b]MANİSA SPOR kötü takım değildi kadrosundan kimi alsak sivasda rahatlıkla oynar bana kalsa dixsın kaHE nizamettin mehmet güven isaac ahmet ilkan hepside iyi oyuncular samsundan serdar özkan uğur boralda takıma fayda sağlar hayırlısı olsun artık bekleyip göreceğiz inşallah tekrar şamiyonluk kovalıyacağımız kadroyu kurarız [/b]

Ferhat06 22.04.2012 20:51

Nizamettin orta sahada savaşçı bir topçu,bizim orta sahaya ilaç olur tekniği de iyi.Ömer AYSAN zaten çok klas bir oyuncu sağ bek veya orta sağ oynar.Kaleci İlker 33 yaşında ,KORCAN la beraber kalede sorun kalmaz.Güzel günler bizi bekliyor.:)

DOGU_BEY 22.04.2012 20:58

[B]arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...[/B]

Kasim58 22.04.2012 21:06

Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
iyi eleyip siki dokumak gerek nokta transferler yapmamiz gerekiyor.Transfer yaptik diye ise yaramaz elli kisi doldursan ne olur?

yigido yakup 22.04.2012 21:30

[QUOTE=Kasim58;782179]Madem bu kadar kaliteli oyuncular bunlar neden manisa küme düstü?Bu oyuncularla cita yükseltilecegine inanmiyorum.
iyi eleyip siki dokumak gerek nokta transferler yapmamiz gerekiyor.Transfer yaptik diye ise yaramaz elli kisi doldursan ne olur?[/QUOTE]

ben sana katilmiyorum.manisa daha öncede ligden düsmüstü vede o kadronun hemen hepsi bugün 4 büyütülmüslerde vede milli takimlarda oynuyor.birde kadronun ne kadar iyi olursan olsun bir dikis tutturamazsan gidersin.

bence manisada cok cok kaliteli oynuncular var hatta söyle diyebilirz bi kac oyuncusu haric kimi alirsan al bizim takimda oynayabilir

34orhan58 22.04.2012 21:40

hayırlısı olsun diyelim ama kaleci için gerek yok bence daha üst düzey veya daha kaliteli bir kalecide alınabilir gerçi şimdilik transfer için erken ama bekleyip göreceğiz

34orhan58 22.04.2012 21:42

[QUOTE=DOGU_BEY;782178][B]arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...[/B][/QUOTE]
bana kalırsa eneranmo kalıcak ama ben kesiblikle kamilin kalmasından yanayım kamil mutlala kalmalaı ama illede gidecekse en azından maddi yönden iyi bir gelir elede etmemiz lazım ki yerine alınacak oyuncuda kaliteli olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08.