![]() |
Cevap: İşte son Yiğido Maicon Pereira de Oliveira
ADAM ÇOK KLAS BİR FUTBOLCU DEĞİL.AYNI ZAMANDA İLERDE BENCİL. GÖRDÜĞÜ YERDE İYİ KÖTÜ KALEYE VURUYOR. BU TRANSFER BİZİ ZORLAR. YERİNDE VE ÇOK ETKİLİ DEĞİL AMA FZİK VE HIZI GAYET İYİ
|
Cevap: İşte Yeni Yigidomuz
Maicon Pereira de Oliveira'nin Yiğido olduğu belli değil,ama Yiğido olursa süper Transfer olur 27 macta 18.Gol atmak büyük bir basari olarak görüyorum. Ve adam hic görmeden kötü oyuncu demeniz haksizlik, önce arastirin ondan sonra konusun lütfen ,yoksa benim suan en begendim Hücüm Oyuncusu Falcao ama bütcemiz yetmiyorsa alamayiz, ayrica Sivasspor yabanci Transferde hata yapacagini sanmiyorum! Hayirlisi olsun!
|
iyi bir oyuncuya benziyor inşaallah faydalı olur. bükreşten önceki takımında iyi işler yapmış.
|
bu sezon savunma ıle mudafa basabas gol yeme ve gol atma yarısına gırdı,eneramo galip geldı,bu yenı futbolcu ayak uydurabılecek mı muallak
|
Ya Eneramo'nun yerine değil de yanına bir golcü alsak. Eneramo gitmesin.
|
fanatikin haberi ise yalandır
|
dogum günü 2 gün önce olmus :D insallah dogru haberdir ve sivasimiza katkilar saglar
|
Videodan gördügüme göre, hem hizli teknik ve Kafa Toplarinda Üstünlük sagliyor hem 24 yasinda.. Bence Kumasi iyi faydali olur..
Böyle Transferler yapmaliyiz Erkendenki kadro otursan sezon baslayana kadar |
kiralanıyor 6 maça çıkıyor istetme gibi birşey eneromonun yerini tutmaz eneremoyu razı etmeli iyi bir stoper alınmalı............
|
rıza hocayı takdir ediyorum sivas hakemlere ragmen başarılı buluyorum tesekürler takım ve hocaya
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:15. |