![]() |
Cevap: 7 - 8 Takviye Yapacağız
Defans hattına nokta transferler yapmamız gerekiyor ve Kadir Bekmezcinin iyi bir alternatifi olması gerekiyor sene boyunca defansif orta saha oyuncusu görevini fazlasıyla üstlendi ve son haftalar performansı daha fazla yetmedi , iki tane forvet oyuncusu almamız şart biri eneramo tarzında topu ayağında tutup takımı dinledirecek ve defansı yıpratacak diğeri ise balili tarzında seri ve hızlı bir futbolcu olmalı.
|
7 .8 takviye yapmamız gerekki takım toparlansın
Güle güle Eneramo bundan sonraki futbol yaşantında başarılar dilerim |
enorama son maçında golle gitti iyi santrafordu onun yeri dolacakmı onu bilemeyiz inşaallah fazla gol yemeyen bir takım olur bu sezon hem rakipten hem taraftardan çok gol yedikde...
|
inş eneramoyu çok aramayız nitekim eksikliğinde nasıl zor durumlara düştüğümüzü gördük umarım bunun alternatifi aranmıştır
|
Öncelikle fazla transfer etmek önemli degil iyi transfer yapmak!
Suan süperligde borcu olmayan takimlardan biri Sivasspordur! Senecky, Sandro, Rada gibi oyuncular zaten kiralikti gidiyor. Eneramo da gitti. Ermanin da gidecegini sanmiyorum. Yalan haberdir dogru olsa bile yönetim el atmali biraz para verip kulaklarini ceksinler bakin o zaman nasil durup oynuyor!! Bence Nihat Sahin cok yetenekli bir kaleci ona cok sans tanilmadi önceki maclarna bakarsak iyi kurtarislar yapti. Korcan daha fazla alisamadi! Atilla da gönderilsin. Kagan ve Murat Akca genc yetenekler onlari yetisdirmek lazim sonra iyi olurlarsa iyi bir paraya ilerde satila bilir. Ama bence en önemlisi sivasin borcu yoktur. Parasi var. bir kac tane oyuncu gönderip yerlerine iyi defans orta saha oyuncu ve forvetler alalim 5-7 oyuncu gönderirsek para daha fazla olur ve yabanci yeri de azalir. Öylece kadroyu yeni transferlerle genistetiriz. Takim da birbirine alisirsa kadro öyle kalmali. |
Bu sezonda bu dar kadroyla ilk 8'e girdik. Yapılacak 7-8 takviyelerin yarısı katkı verse daha yukarılarda olabiliriz.
|
riza hoca BU kadroynan en iyisini yapabildi.
riza'yi begenmeyen kisi benim icin futboldan anlamaz ! cünkü biz gecen sene düsmeye oynadigimizda, kadro yüzde 80 ayniydi. |
Herşeyden önce ;
1 İyi Kaleci - 3 İyi defans |
bu sezon her yönüyle farlı ve bizim içnde zor oldu.bu açıdan bakılırsa rıza hoca doğru söylüyor.bu sene daha iyi olacağımıza inanıyorum.tabiki yapılacak transferler çok önemli.ince elenip sık dokunması lazım.sivas a gelip yan gelip yatan futbolcu istemiyoruz.fakat 7-8 sayısı takımın dengesini bozabilir.4-5 tane iyi futbolcu 2 tanade alt yapıdan oyuncu alınırsa yeterli olabilir.takımı fazla bozarak eski hatayı tekrarlamak yanlış olur.
|
eneramo bizde iz bırakan futbolcu oldu.karaoğlan lakabı ona yakışmıştı.bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:01. |