![]() |
Cevap: Karabük'ten Sesleniyoruz
Allah daim etsin, Karabük'teki Yiğidolara selamlar.
|
Cevap: Karabükten sesleniyoruz...
[QUOTE=infial§;791276]Boyle taraftarlık olmaz derken sivastan 500 km yol kat edip karabuğe gelenler mı taraftar olamaz,yoksa onlara sırt donen takım elbiselerı yonetıcıler mi?[/QUOTE]Bizle oraya kadar gelip gidenlerin farkı ne bizdemi yönetimlerden medet umacağız o zaman yöneticilerde ithal taraftar getirir Parayı veren düdüğü çalar misali
|
[B]Selçuk Üniversitesindeki Sivaslılar sene başından beri maçları Kampüs içinde Akkonak cafe'de izliyor.Önümüzdeki sezonda inşallah 3 deplasmana gitme hedefimiz var.Gökhan Turna şuanda müsaitlerse organizelerimiz hakkında bilgi vericeklerdir :D geçtiğimiz yıllarda yapılan organizasyon resimlerinide paylaşcam burada[/B]
|
Karabük üniversitesinde ki oluşumu tebrik ederim. Bu oluşumların çoğalması dileğiyle. Karabükte ki oluşumdan ziyade okumakta olduğum Selçuk Üniversitemizde aktif bir topluluğumuz var. Konyada olan varsa bizlere burdan ulaşabilirler. Veli Bircan kardeşimde sizlere yardımcı olur. Geçen sezonu toplu maç izleyerek geçirdik. Bi kaç arkadaşımız eskişehir olsun ankara olsun deplasmanlara gittiler. En ilginç tarafı son trabzonspor maçında 100 kişilik trabzonluların arasında 3 kişi maç izlememiz olmuştu. Her an linç edilme tehlikesi :) Önümüzdeki sene deplasman turlarımız olacaktır.
|
güzel bi olay. keşke heryerde olan sivaslılar böyle grup olsalar
|
[QUOTE=adres58;791168][IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/231010_10150172378592276_2719364_n.jpg[/IMG]
Safranboludan bir kare...[/QUOTE] soldan ikinci salim ağbiye benziyor salim ağbi karabükemi taşındın |
[QUOTE=ankastre;791373]soldan ikinci salim ağbiye benziyor
salim ağbi karabükemi taşındın[/QUOTE] [B]Taşınma yok yiğido bulunduğum yerde kalmaya devam. Fotoyu galiba ben çektim,Bu karede varmıyım yokmuyum anlayamadım.:D Karabüke gezmeye gitmiştik Safranbolu'yu gezdikten sonra takımı ziyaret etmiş sonra maça geçmiştik.Hey gidi günler heyyy.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;791381][B]Taşınma yok yiğido bulunduğum yerde kalmaya devam.
Fotoyu galiba ben çektim,Bu karede varmıyım yokmuyum anlayamadım.:D Karabüke gezmeye gitmiştik Safranbolu'yu gezdikten sonra takımı ziyaret etmiş sonra maça geçmiştik.Hey gidi günler heyyy.:)[/B][/QUOTE] Elin Malatyalısı gelip çekmediya aha orda duruyorsun abi.. Hem süper bir gezi olmuştu değilmi ya. Nerdeyse maça yetişemeyecektik. :D Hey gidi günler. ;) |
[IMG]http://i52.tinypic.com/2e3qt0z.png[/IMG]
[B]Karabük'e gitmek birdaha nasip olursa beni ekip Kervan Saraya gidenlere inat bende buradaki Cinci Han'a gidecem.:)[/B] |
[IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393683_2748063628171_1061952170_n.jpg[/IMG]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:27. |