![]() |
Cevap: Şimdi de Ziya mı?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36354&token=74898[/IMG]
|
[QUOTE=badboysefaa;797445]fener haberi değil ya birilerini rahatsız etmiş transfer teklifi :)[/QUOTE]
haklısın burada fenev şak şak cısı çok |
biz kiymetini bilemiyoruz ama o sivasin yetistirdigi nadir yeteneklerden insallah gitmez sivasta kalir
|
Bu neya birinin futbolcusu sakatlanır bizinkine sulanırlar,bizim futbolcular 3 maç iyi oynasa hemen büyüklerle ilgili transfer dedikoduları başlar, teknik direktör bulamazlar yine bize koşarlar.Bizi bi rahat bırakın da gerçek sivassporu gösterelim
|
[QUOTE=58svs58;797490]haklısın burada fenev şak şak cısı çok[/QUOTE]
çokunda ötesinde adamlar süper final son maçımızda üstlerinde sivas forması altlarında fener forması ile maça gelmişti bu durum böyle oldukta kimse biz şöyle grubuz böle destekliyoruz demesin lütfen |
benim demek istedigi gs ziya'yi almaz brezilyali olan 20 milyon olan ziyaninho'lari alir reklam için anlamadiniz mi ?
ayrica gs bizim grosicki'yi de istiyordu eneramo'yuda bunlara kanmayin basini yalanlari bu anadolu takimlarinin kafasini karistirmak için |
Artık ezber olmuş. Her iyi oynayan oyuncu ılle büyük takımlara gidecek. Sivasspor hep kucuk kalacak. Bu ne arkadas ezber olmus ya. Kalıp kendi memleketinin değerini artıracak adam.
|
[QUOTE=berduh;797389]
Sola Fathi ya da Ziya Hakan Balta'nın sakatlığı nedeniyle sol beke oyuncu arayan Galatasaray'ın Bundesliga takımlarından Mainz'da forma giyen Malik Fathi ve Sivassporlu Ziya Erdal'ı da gündemine aldığı ifade edildi. Kayserispor ile anlaşan Fathi'nin Galatasaray'ın teklifi üzerine imzayı ertelediği ileri sürüldü. Sivasspor'un ise Ziya için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor.[/COLOR] [URL="http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/26/sola-fathi-ya-da-ziya"]KAYNAK[/URL] [/COLOR][/B][/QUOTE] Malik Fathi Kayserispor ile anlasti. Ya bu haber Balon ya da .... |
ben gs dallamalarına inanmıyorum hiç sevmiyorum buraya yakışmıyor istanbul kokanaları
|
Akli selim bir insan bu haberi ciddiye bile almaz.Asli olmayan bir haber.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51. |