![]() |
Cevap: Ceyhun Gülselam Sivasspor'a dogru
hiç gerek yok takımın eksigi takım olamamak ve özgüven inşallah zamanla kazanır
|
[QUOTE=münihliyigido58;801884]birde oyuncularimiz bizim kazma 'taraftarlari' degerlendirse...[/QUOTE]
bence bi kac "TARAFTAR" transfer etsek biyerlerden? :D iyi yazmisin Münihlim.. |
kaynaksız bır haber bence transferi bırak uydurma bır haber oldugu kesın
fazla ustunde durmamak lazım. |
Haberden çok istek gibi geldi bana.
Ceyhun görev adamıdır, gelirse yararlı da olur ama geleceğini hiç sanmıyorum. |
Öncelikle haber bence boş,ceyhun gelirse de yararlı olacağını sanmıyorum 3 büyük palavraları hangi futbolcuyu alıp oynatmadan gönderdiyse eski performansına bir türlü dönemiyorlar.
|
[B] orta sahamızın tam aradıgı tarzda bır futbolcu kadırle cok ıyı ıkılı olurlar ama bu haber buyuk ıhtımal uydurmadır[/B]
|
neden yalan haberlerle insanları kandırırlar anlam veremiyorum yönetim görüşse ufakta olsa gazeteye düşerdi kaynak varsa yazın yoksa ricam konuyu silin
|
Bu gece düşen bir haber fotomaç gazetesinde Ceyhun'a talip olduğumuzu vurguluyor. [url]http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/08/18/ceyhuna-3-talip-var[/url]
|
iyi olur olursada ben niye konu açamıyom ya adam acemi açmış yinede teşekkürler
|
Yenş sezonda Galatasaray'da forma şansı bulması zor gözüken Ceyhun Gülselam, Anadolu takımlarının gözdesi. Sivas, Kayserispor ve Eskişehir'den teklifler alan Ceyhun için son kararı Fatih Terim'in vereceği ifade edildi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:35. |