![]() |
Cevap: SİVASSPOR - Fenerbahçe
[QUOTE=Casanova Rasit;803451]Bence bu macin sonucunu SPARTAK MOSCWA belirleyecek^^
[B]Желаю успеха на экзамене Я держу за тебя кулаки [/B] Rusca bilen varsa anlar bunu :)[/QUOTE] Sınav iyi şanslar Ben senin yumruklarını desteklemek |
[QUOTE=fatih585858;803509]. Allah Korcan'ın bu maçta yardımcısı olsun. İnşallah müthiş top oynar ve kazanırız da, Hem kendisi hem Mecnun Başkan hem de bu armaya gönül verenler galibiyetin gururunu yaşarız.[/QUOTE]
Renkdaşın yazdığı gibi güzel maç çıkartır inşallah |
[QUOTE=abdullahmkaya;803407][B]İçerde ve ilk haftalarda yapmamız çok büyük bir avantaj yapmamız gereken şey 1-0 olduktan sonra üstüne yatmamak.[/B][/QUOTE]
haklısın kardeşim bende buna yakınıyorum hücum hattı bu kadar güçlü olan bir takımda nedne 1 farklı galib iken savunmaya dönülüyor |
[QUOTE=cemahmety;803459]Zaten her hafta maçlarımızı heyecanla bekliyorum şimdi bu oyunu görünce daha büyük bir heyecanla bekleyeceğim pazar gününü.[/QUOTE]
maça gidecekmisi *?????????? |
Rıza Çalımbay hala defans hatalarına çözüm bulmuş değil. kuyt gol atamaz inşallah ne diyelim adam çok formda
|
Alexi bize versinler fark yaparız
|
[QUOTE=ardich;803559]Alexi bize versinler fark yaparız[/QUOTE]
erdal sarılar bunu yazdığını görünce yine güler tek yaptığı şey o ve alex fbden sonra jübile yapacak galiba |
En az 1 puan almalıyız !
|
Bence bu maci alacagiz kendi stadimizda oynuyoruz lütfen arkadaslar takimimizi yanliz birakmayalim stadi full dolduralim...
bu takim daha iyi yerlere gelecegini inaniyoruz ilk bes bu sene garanti görürsünüz riza hoca ve oyuncular bu mac icin derslerini almislardir... defansi toparlarsak iyi kontra atak yapip gol veya golleri bulup iyi bi defans yapip kapanirsak o zaman allahin izniyle bu mac bizim olacak.. 3 büyüklermis bizde iyi bir takimimiz var .. |
Ben şahsen fanatik Sivassporlu olarak bu maça gitmem....!! Neden mi şimdi Sivaslı takliti yapan fenerli kardeşlerimiz yalandan numara yaparlar...gelirler otururlar pis pis...aslında SİVASSPOR umurlarında filan değildir.Haa stad dolar söyleyim şimdiden.Merdiven boşlukları bile Sahte SİVASSPORlular tarafından doldurulur.....Sonra ben gidersem birine ikisine laf söylemeden edemem yani bu iş yaş...Yenmek yenilmek umrumda değil BANA ADAM GİBİ KALLEŞLİK YAPMAYAN SİVASLI GARDAŞLAR LAZIMDIR BU STADTA.Evet fenerli olupta stadın yolunu bilmeyenler hadi yine iyisiniz kadıköydeki biletlere uzaktan bile bakamayanlar buyrun maçınız başlıyor......KOşun koşun..Yanlız Fener formasının üstüne Sivasspor atkısı takmayın erkeke olun karşıya gidin.gerçi o kadarcık yer bu Sivaslıları pek almaz bence.Neyse istanbuldan gelenlerle muhabbet edersiniz..Bu yazıdan sonra bana edilen tüm cümlelerin 10 katı sizin olsun...!!! :) :) :) İYİ AKŞAMLAR GERÇEK YİĞİDOLAR!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42. |