SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34903)

tykinik58 24.09.2012 21:50

Cevap: Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012)

Turan Yavuz Kınık - Sivas

İyi akşamlar sayın Ateş, sayın Yiğit,

Benim sorum başkanımıza olacak. Bu sene sanki şöyle arkamıza yaslanıp televizyon başında, tezahürat yaparak stadda rahat rahat maç izleyebileceğiz gibi geliyor bu sene ki kadroya bakınca. Siz ne düşünüyorsunuz, bu sene rahat olur muyuz sayın başkan.

Başarılar diliyorum..

sero58 24.09.2012 21:51

Merhaba iyi akşamlar diyarbakırdan şerafettin çimen dünyanın en güzel şehrine ve sizlere selam ve sevgilerimle....
ben sorum:
1-Sivassporun yabancı yada yerli oyuncuları diger takımlara servis edememesini neye baglıyorsunuz?
2-devre arasında yabancı forvet konusunda bir beklenti içine girilmesi gerekirmi?bir oyuncunun bu kadar sakat olması acaba alınırken daha titiz olmayı gerektirmezmiydi?
3-Sivassporda bir basın sözcüsü varmı bunu merak ediyorum...
4-Sivasspordan milli takıma oyuncu gitmeme sebebi nedir?

sivaslihakan 24.09.2012 21:54

Sayin baskanim dün bir röportajinizda
Kasimpasanin maliyeti bizim iki katimiz
Dediniz
Süperlige yeni cikmis bi takim öyle yüksek
Maliyetlere takim kurabiliyoda biz neden
Kuramiyoruz
Almanyadan Hakan Azattemür

35fulya58 24.09.2012 21:55

İnternet üzerinden forma ve lisanslı ürün satışı yapılmadığı için ben Sayın başkanımızdan forma istiyorum. Bana ekranlardan söz versin. Saygılarımla..

Kaya_kale 24.09.2012 22:01

Iyi aksamlar sayin Ates, sayin Yigit,
Bu konu daha oncede soz konusu oldu ama simdiye kadar bir sey yapilmadi. Golden sonra stadda calan muzik cogu kisi begenmiyor ve de degismesini istiyor. Lutfen bu konuda bir adim atilirsa cok memnun oluruz.
Saygilar

Kaya Dursun
Maastricht, Hollanda

izmirliyigido 24.09.2012 22:05

Yalçın KINIK - İzmir

Sayın başkan forma sipariş ediyoruz alan olmuyor elimizde kalıyor diyor. Sivas'ın potansiyeli belli. Bir forma alan 3-5 yıl giymek istiyor veya zorunda kalıyor. Gurbetteki bizler ise her sene yeni forma almak istiyoruz bulamıyoruz, Sivas'a geldiğimizde yok deniliyor. İnternet üzerinden satışı yok. Biz nasıl alacağız peki?

İnternetten üzerinden satış olursa patlama yaşanır.

.

izmirliyigido 24.09.2012 23:00

Kura çekimi yapıldı. Formayı
Asil olarak Burcu Yılmaz (Sivas) kazandı. Ulaşılamazsa,

Yedek Bilal Akça (Fransa)

Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

.

yener_sahin 24.09.2012 23:44

Başkan yıllardır forma konusunda hep aynı cevabı veriyor.Elinde kalır tabiki, başkan storedeki formayı eline alıp bir incelese işporta ve korsan ürünlerin stordakinden daha kaliteli olduğunu görecek.Amatör takımlardan bile sonra forma çıkaralım sonra neden almıyoruz diye serzenişte bulunalım.

Nıke bu sezon başında forma getirip tesiste tanıttığında.O kadar güzel nıke tasarımlı formalar dururken neden hala ısrarla demode adidaslara bizi mahkum ediyorsunuz.Futbolcular bile Nıke beğenmişken uyduruk adidasları bize yıllardır satmaya çalışıyorsunuz.Başkan hangi bir işe yetişsin.Güya bu işten sorumlu yönetici atadı.Sadece kongrede adı okundu.İcraat sıfır.

Çocuk forması bulamadık çakma forma aldık onu imzalattık.Birazda kusuru taraftarda değil kendinizde aramak lazım.

Örükcülü 25.09.2012 07:27

Akşam ben izleyemedim. Forma konusunda Yener Şahin kardeşimiz doğruları söylemiş. Bizim çubuklu formadan başka albenisi olan, cazibesi olan başka formamız yok. Storlarda ki ürünler ise artık bıktırdı. Çeşit yok, yeni birşey yok. İnternet üzerinden satış olsa gurbette ki yiğidolar eminim bizim Sivas'ta alanların yapmış olduğu satışı 3'e katlar. Haydi be başkan başlat şu internet üzerinden satışları.

Örükcülü 25.09.2012 07:32

Dün, 20:06 #10
58bilal58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cevap: Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012)

--------------------------------------------------------------------------------

[QUOTE=58bilal58;807944]selam ben fransadan bilal akca bizim oyuncular bireysel hata yapmazlarsa yenemicemiz takim yok
her hafta maclari tv den izliyom bence kadirin performansi dusuk deyilmi cevaplarsaniz sevinirim
tv58 yayin hayatinda basarilar bol bol sivasa selamlar [/QUOTE]

Adama bak yav, şimdiye kadar sadece 4 mesaj atmış, aldı götürdü formayı. :D :D :) Valla helal olsun hemşerim, çok şanslıymışsın. Gülü güle giy şanlı formayı, şampiyonluk forman olsun..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:09.