![]() |
Cevap: ZTK Samsunspor 0-2 4 Eylül Belediye
[B]ohh iyi oldu ;)
gecen sene lig den atdik samsunglari bu sezon da 4eylül kupa dan atti :D kiskananlar catlasin :D[/B] |
yürü be 4 eylül ....
|
İşte bu işte bu işte buuuu, insanı mutlu eden haber. Tebrik ediyorum 4 Eylül Belediyespor, tebrik ediyorum İlhami BAŞKÖY ve tebrik ediyorum yönetim. Anlasın Samsunspor SİVAS'ın büyüklüğünü, hazmetsin bütün takımlar SİVAS'ı. Samsun bir kez daha anlamıştır herhalde SİVAS ile baş edemeyeceğini. Geçen sezon SİVASSPOR Samsunspor'u yenip küme düşürmüş ve Avrupa kupalarına katılmayı elde etmişti. Haklı olduğumuzu bir kez de 4 Eylül Belediyespor ile kanıtladık. Futbol dersi veriyoruz Samsunspor'a. Teşekkürler 4 Eylül Belediyespor. :)
|
[QUOTE=yiğido58sinan;808294]Allah yolumuzu açık etsin inşallah :) bu başarıları görmezden gelip 3 takım yakalası olanları da ıslah etsin inş ne diyim :)[/QUOTE]
YAKALA'da ne ki? :) :) ama katılıyorum.. |
TEBRİKLER SİVAS 4 EYLÜLE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
|
sivasımıza bir 3. lig takımı kazandırdığı için ,paşaçayırına mükemmel bir futbol sahası yapdığı için,yine aynı alan içine 70 sporcunun kamp yapacağı bir tesis kazandırdığı için,dahası dün bizi grurlandırdığı için bu işlerde büyük emeği olan doğan başkanımıza sonsuz teşekkürü borç bilirim,
ayrıca teknik drektörümüz ilhami başköyü ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum |
Belediyesporumuzu tebrik ederiz.
samsun a böyle koyarlar ;) |
helal 4 eylüle...
|
4 Eylül Belediye takımımızın defansı çok iyi görülüyor.Oynadıkları resmi maçlarda hiç gol yemediler....
Ne yapsak?Sivasspor'la defans oyuncularını takas mı etsek acaba??..:) |
tebrikler al bir yigido daha geliyor gurur duydum emegi geçen hekese yürekten teşekkürler bir sonraki turda inşallah adından sıkça söz ettirecek bir skor alır ****pendik---- f bahçe **** gibi neden olmasın başarılar diliyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:15. |