![]() |
Cevap: Aatif'e sorduk; Fener'e gider misin?
Başkan satmayız dedi güzel bir açıklama finansal açıdan doğru oynuyoruz bana kalsa hemen satılsın para lazım takıma
|
fener gercekten istiyorsa verelim,
ama bunun bir ama si var amrabat tan iyi diyorsa , en az 8 milyon transfer ucreti olmasi gerek, yonetim beni duyuyorsa, en az 8 milyon, yoksa transfer yapmayalim. sivassporda kilit oyunculari durmadan az paraya satarsak ne olur bizim takim. bilica gittiginde gorduk, defans berbat oldu, 2 milyona verecegimize kendi takimizda kalsaydi daha iyi olurdu. en az 8 milyon yoksa bu ise baslamak |
Sorarım ben Aatif'a bence gitmek istemez
|
Aga benide üstüne Promisyon olarak verirlerse bu is olur :D:D:D
|
Kuyt+en az 4 milyon
Stoch+en az 6 milyon Gökhan+en az 6 minyon Eğer atıf da gerçekten istiyorsa, bu şekilde alsınlar. Istediğini de sanmıyorum, ama sivasspora gönül verip yürekten oynayan futbolcuyu fenerbahçenin 7 sülalesini de verseler değişmem ben.! |
[B]Yine büyütülmüşlerin krizden çıkmak ve taraftarına gaz vermek için yapılmış balon haber ve uydurma gazete fanatik
Ama şu bir gerçek ki bizim yönetim değil 8 milyon 18 milyona da satsa isim yapmış oyuncu getirmez mali program borçlanmama stratejisi diyip yine bedava topçu arar bu da olayın başka boyutu...[/B] |
Fanatik her zaman ki gibi gereksiz haberlerine devam ediyor. Kulak asmaya bile gerek yok
|
Alacak adam parayı verir alır,böyle lüzumsuz haberleri taşımayın forma arkadaşlar
|
fenerbahçenin bu sezonki yalan transferlerinin ücretlerini toplasak,türkiye nin dış borcu kapanır:):)
|
En azından bu sene sonuna kadar bizde kalmalı ve eğer gitmek istiyorsa 7 milyon eurodan aşşağı satılmamalı, çünkü biz Aatıfı bu sene transfer edilmesi noktasında çok çok çok bekledik, gerçekten en az 1 sene oynamazsaa ve çok az paralara satılırsa bu yönetim en çok biz taraftarlara saygısızlık yapmış olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17. |