![]() |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
Sivaslı olup G.Saray'ı tutan hainler yeteri kadar stadı doldurur, merak etmeyin ...
|
[QUOTE=kanka5885;819262]saçma düşünceler peşindesin.![/QUOTE]
sana göre saçma olabilir gerçekleri kabullenmek bazen zordur:rolleyes: |
[QUOTE=Kokomo;819405]Sivaslı olup G.Saray'ı tutan hainler yeteri kadar stadı doldurur, merak etmeyin ...[/QUOTE]
Ben şahit olmuştum Galatasaray maçındaydım Şampiyonluk maçıydı o zaman Galatasaray gol atınca Sevindiler Sivas tarafındayken bunu görünce çok üzülmüştüm böyle hainler çok Diğer maçlarda boş bırakıp büyük maçlara gelip büyük takımları tutan Sözde Sivaslı kişiler bunlar benim gözümde Sivaslı değil hainler. |
bu keyifli mac icin deger 2 gunluk sigara parası
|
[B][I]Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.
Galatasaray seyircileri için ayrılan 863 biletin tamamının satıldığı belirtildi. Yiğidolar'ın da maça ilgi gösterdiği, yaklaşık 6 bin biletin satıldığı, bilet satışlarının maç saatine kadar süreceği bildirildi. [/I][/B] |
[QUOTE=H_Turan;819424]Ben şahit olmuştum Galatasaray maçındaydım Şampiyonluk maçıydı o zaman Galatasaray gol atınca Sevindiler Sivas tarafındayken bunu görünce çok üzülmüştüm böyle hainler çok Diğer maçlarda boş bırakıp büyük maçlara gelip büyük takımları tutan Sözde Sivaslı kişiler bunlar benim gözümde Sivaslı değil hainler.[/QUOTE]
Biri benim yanımda sevinsin o adamı gömerim oraya,Ben senin yerinde oksam hiç yazmazdım bu yorumu çok yazık bende sana üzüldüm |
biletlerin yarısı duruyor galiba. bilet fiyatlarının normalden 2 kat fazla olması önemli bir neden . hava fena değil . muslera ve melo yok . olsada farketmez zaten :D 3 puan bizim !
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |