![]() |
Cevap: Kupada Rakibimiz Gaziantepspor
Ligi bırak kupaya bak
|
Cevap: Kupada kuralar çekiliyor
[QUOTE=tykinik58;819603]4 büyütülmüşlere Altay-Göztepe-1461 Trabzon-Karabük çıkar. Bize Antalya'da Antalyaspor ile oynamak düşer.
Aslında isterim ki Sivas'ta SİVASSPOR - 1461 Trabzon olsun. O olmazsa 1461 Tranzon - Trabzonspor olsun birbirlerini ........ ııhhh etsinler. Veya Karabük Trabzon olsun Karabük ....... ıııhhhh etsin, adileri. İşin doğrusu benim gönlümden geçen Altay veya Göztepe içeride veya dışarıda fark etmez çünkü peynir ekmeğimiz onlar bizim. :) :D Ne olursa olsun İ.B.B maçından sonra kupada ve lig de birlik, beraberlik, destek tam destek zamanı. Haydi SİVASSPOR'um, haydi yiğidolar hep beraber başarılara imza atalım. Başarılar SİVASSPOR'um.[/QUOTE] Diğer [B]adileri[/B] neredeyse bildin, keşke [B]Sivasspor'u da[/B] bilseydin. Bizim için [B]güzel temennilerde[/B] bulunan herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki [B]Altay[/B] veya Göztepe olsun ama kısmet değilmiş. Gaziantepspor kötü oldu ama onlarla görülecek [B]hesabımız[/B] henüz bitmediği için bir [B]darbede[/B] kupada vuralım. İyice sürünsünler. . |
[B]Sağlık olsun ne yapalım.
Bizde baklava yer geliriz:)[/B] |
KAZANMAK ŞART OLDUDA HANGİ KAREKTERLİ VEDE KENDİNİ AŞAN MUHTEREMLERLE İBB DE GÖRDÜK KAREKTERİ, YAPILANLARI SANKİ MAHALLE MAÇI OYNANIYORDU BUNLARDAN BİR ŞEY BEKLEMEK BİRAZ FANTAZİ GİBİ BANA GELİYOR:confused: İNŞAALLAH BEN UTANIRIM ADAM GİBİ OYNARLARDA YETERKİ OYNASINLAR BENDE UTANAYIM AMA AHLAK İSTERİM AHLAK :confused::confused::confused:
|
açıkçası benim bu eşleşmeden sonra pek bir umudum yok...inşallah yanılırım ama deplasmanlarda adeta silinip kaybolan yapımızla Gaziantep gibi bir deplasmanda bu turu geçmemiz çok ama çok zor...
|
üstüne üstlük birde çift maçlı yarı final maçları var. bu sistem gene futbolcuları ve teknik adamlar bi hayli yoracak.
son olarak demirören' e sevgilerimizi yolluyor ve kupa formatının içine mıçtığı için teşekkür ediyoruz. |
[QUOTE=infial§;819633]üstüne üstlük birde çift maçlı yarı final maçları var. bu sistem gene futbolcuları ve teknik adamlar bi hayli yoracak.
son olarak demirören' e sevgilerimizi yolluyor ve kupa formatının içine mıçtığı için teşekkür ediyoruz.[/QUOTE] Aslında oraya kadar gelebilirsek tabi.. Evvela Antebi geçeceğiz. Sonra 6 maç gurup usulü oynayacağız ve ilk ikiye gireceğiz. Bu Avrupa kupalarına katılmakda ne kadar zor bir işmiş... :D |
[B][I]Gaziantep zor bi deplasman olarak gözüksede kendi futbolumuzu oynarsak bu maçıda geçer guruplara kalırız.Bu maçın önümüzdeki hafta içi olmasıda ayrı bir sıkıntı,Haftasonu GS ile zorlu bir maçımız var inşaallah bu maçta sakatlık olmazda Antep deplasmanına tam kadro gideriz[/I][/B]..
|
Çekilebilecek en zor 2.takımı çektik, yazık ...
Çok zor görüyorum turu geçmeyi ... |
Zor bir takım geldi demekki buraya kadarmış :(
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42. |