![]() |
Cevap: Karabük'e bekliyoruz...
[B]Rıza hoca taraftara şöyle böyle olsun, işine baksın diyeceğine kendisi önce taraftarla nasıl düzgün diyalog kurulur ve taraftara nasıl davranılır onu öğrensin...Oradaki YİĞİDOLAR akşam akşam çıkmışlar ve süper bir organizasyonla hem de Karabük gibi asla böyle bir karşılamanın bile yapılacağını düşünmediğimiz bir şehirde takımı bağrına basmışlar..Ama hoca ve diğerlerinin tavrı kocaman bir SIFIRRR..fakat her şeye rağmen ordaki Yiğidoların hepsine helal olsun, sağolun varolun...Rıza hoca sana da yazıklar olsun; sen hemşeri olma kimliğinle en azından çıkıp orada iki laf edip basit bir teşekkürle o taraftarı kalbi kırık şekilde yollamamalıydın..Ama senin kredin benim gözümde - hele ki bugün ki tavrınla - artık bitmiştir![/B]
|
bende rıza hoca severdim ama bugünnden sonra şampiyon oynatsa bile gitmesini istiyorum o organizasyonu yapan beni arkadaşlarım hep hüüznlü bir şekilde döndü ben trabzonspor takımın karşılamasına gittim şenol hoca güldü eğlendi espiri bile yaptı helal olsun hocammm
|
[QUOTE=DOGU_BEY;821235][B]Rıza hoca taraftara şöyle böyle olsun, işine baksın diyeceğine kendisi önce taraftarla nasıl düzgün diyalog kurulur ve taraftara nasıl davranılır onu öğrensin...Oradaki YİĞİDOLAR akşam akşam çıkmışlar ve süper bir organizasyonla hem de Karabük gibi asla böyle bir karşılamanın bile yapılacağını düşünmediğimiz bir şehirde takımı bağrına basmışlar..Ama hoca ve diğerlerinin tavrı kocaman bir SIFIRRR..fakat her şeye rağmen ordaki Yiğidoların hepsine helal olsun, sağolun varolun...Rıza hoca sana da yazıklar olsun; sen hemşeri olma kimliğinle en azından çıkıp orada iki laf edip basit bir teşekkürle o taraftarı kalbi kırık şekilde yollamamalıydın..Ama senin kredin benim gözümde - hele ki bugün ki tavrınla - artık bitmiştir![/B][/QUOTE]
Site yönetimindenr rica edyorum,bu konuya ayrı bir başlık açılsın,çok önemli,bende rıza hocayı kınıyorum,bu nasıl istanbulda yetişmiş,anti sosyal bir adam! |
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=18697[/url]
|
[QUOTE=sivas caplanı;821236]bende rıza hoca severdim ama bugünnden sonra şampiyon oynatsa bile gitmesini istiyorum o organizasyonu yapan beni arkadaşlarım hep hüüznlü bir şekilde döndü ben trabzonspor takımın karşılamasına gittim şenol hoca güldü eğlendi espiri bile yaptı helal olsun hocammm[/QUOTE]
[B]Üzülme ben hangi birini anlatayım bizim sevdamız Kırmızı Beyaz Sivasspor Rıza hoca taraftara tavır koyamaz[/B] |
beyler neler oldu meraktan ölecem valla? ne yaptı rıza hoca?
|
[QUOTE=sivas caplanı;821229]vet o arkadaş bendim sivasspor tesislerini aradım bana sadece takımın cıktını ve başka bilgi veremeyeceklerini söylediler bizler burad 40 gönülü üniversite genci olarak takımımızı en ii şekilde karşılamak ama yönetim bize o takım ile ilgilene menejerin telefonunu bile veriyor sonra ben abdullah abidenyardım istedim allah razı olsun dakka başı bana bilgi verdi 6 itibaren beklemeye başladık cünkü saatini bilmdiğimiz için bazı arkadaşlar evine gitti bazıları kaldı sonra takım geldi meşeleler eşliğinde takımı otele götürdük ben cicek verdim Rıza Hoca yere atar gibi aldı ve hiç konuşmadan yerden sürüyerek götürdü 3 futbolcu hariç yüüzmüze bakan olmadı suarez hayrettin ve ziya gerisi sanki biz yokmuşuz gibi otele gitti bizi görmediler bile /başkanıma sesleniyorum sonra diyorsun bu taraftar nerede ben bir haftadır o adamları toplamak için çalışıyorum onların bize yapacağı bir gülümsemek ama biz yine seviyoruz siiz değil SİVASSPORU mAÇTADA Üniyiğido Karbük olarak herşeyi yapacaz
[URL="http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281347_570843432942894_1059115297_n.jpg"]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281347_570843432942894_1059115297_n.jpg[/URL][/QUOTE rıza hoca akşam akşam moralimi bozdun:( derdi ne bu adamın arkadaş.. SİVASSPORUMUZU KARABÜKDE ASLANLAR GİBİ KARŞILAYAN TÜM YİĞİDOLARA SELAM OLSUN!!! |
[QUOTE=favori58;821240]Site yönetimindenr rica edyorum,bu konuya ayrı bir başlık açılsın,çok önemli,bende rıza hocayı kınıyorum,bu nasıl istanbulda yetişmiş,anti sosyal bir adam![/QUOTE]
[B]Karabük'te özverili çalışma yaparak, kafilenin Karabük'e giriş saati belli olmamasına rağmen tüm olumsuz hava şartlarına rağmen bekleyen tüm Üniversiteli Sivasspor sevdalısı yiğidoları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Anlatılanların doğru olmadığını düşünmek isterim ama maalesef olayı yaşayan yiğidoların anlatımları, yenilir yutulur cinsten değil. Anlaşılır bir tutum da değil. Her ne kadar olumsuz bir davranış sergilenmiş olsa da, futbolcularımızın sitemizi an be an takipte olması nedeniyle konu açılmasının şu aşamada "Sivassporumuzu ve Sivasımızı" zedeler düşüncesindeyim. Bunu söylerken konunun kapatılması anlamı anlaşılmamasını da hasseten belirtmek isterim.[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;821235][B]Rıza hoca taraftara şöyle böyle olsun, işine baksın diyeceğine kendisi önce taraftarla nasıl düzgün diyalog kurulur ve taraftara nasıl davranılır onu öğrensin...Oradaki YİĞİDOLAR akşam akşam çıkmışlar ve süper bir organizasyonla hem de Karabük gibi asla böyle bir karşılamanın bile yapılacağını düşünmediğimiz bir şehirde takımı bağrına basmışlar..Ama hoca ve diğerlerinin tavrı kocaman bir SIFIRRR..fakat her şeye rağmen ordaki Yiğidoların hepsine helal olsun, sağolun varolun...Rıza hoca sana da yazıklar olsun; sen hemşeri olma kimliğinle en azından çıkıp orada iki laf edip basit bir teşekkürle o taraftarı kalbi kırık şekilde yollamamalıydın..Ama senin kredin benim gözümde - hele ki bugün ki tavrınla - artık bitmiştir![/B][/QUOTE]
Taraftar BJK taraftari olsaydi söyliyecek bir cift sözü olurdu herhalde....BJK oldumu onun icin akan sular duruyor.Seyirciye küskünsün anliyoruz,fakat o kadar yolu gelen taraftarada bir tesekkür et cok ayip.Sivas´lilik insana sirt cevirmekmi?Buda yeni adetmi? |
hocanın bir sıkıntısı varsa çıksın açıklasın tavır yapmanın anlamı yok..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |