![]() |
TAKIMIMIZDAKİ FUTBOLCU ARKADAŞLARI VETEKNİK EKİBİ KUTLUYORUM TABİKİ 3PUAN OLSAYDI SÜPER OLURDU AMA SAĞLIK OLSUN ARTIK 3 PUAN BEŞİKTAŞ MAÇINA....BU ARADA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM YİĞİDOLARADA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.İNTERNETTEN SİVAS FM DEN DİNLEDİM TEZAHURATLARINIZ ÇOK İYİYDİ.
|
ya beyler tamam yenmek için çıktık.inanın iddaa bıle oynadım ama.yapacak bişy yok.bence sivassporun futbolu tartısılmaz ama bizim takımda gol attıktan sonra birşeyler oluyo defans biraz bosverıyor.bunlara dıkkat edelım dıorum.ankaraspor gıbı takımdan 1 puan yeter bıze. bu 3 haftalık kötü gidişe kımse aldanmasın önumuzde çok hafta var.bizler inandık sizde inanın.
|
Gökhan harika bi gol atmış ama nedense hep son 5 dk da gelen gollere engel olamıyoruz..GS macı,Rize maçı,FB maçı ve ANkaraspor Maçı..
|
bu son dakika olayına egilmek lazım kimi maçlarda ki puan kayıplarımız hep son dakikalarda gelen gollerden olmuştur
|
attığın bir golün üzerine yatarsan,son dakikalarda bir gol yersin verirsin puanları gelirsin.
fener hep son dakikalarda gülüyor,biz ise son dakikalarda üzülüyoruz. hoca oynattığı bu sistemi sorgulayıp aklı başında futbol oynatmalı takıma. yoksa bu böyle olmayacak hep kaçan puanların arkasından bakıp mendil sallayacağız. |
[QUOTE=serhat3358]TAKIMIMIZDAKİ FUTBOLCU ARKADAŞLARI VETEKNİK EKİBİ KUTLUYORUM TABİKİ 3PUAN OLSAYDI SÜPER OLURDU AMA SAĞLIK OLSUN ARTIK 3 PUAN BEŞİKTAŞ MAÇINA....BU ARADA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM YİĞİDOLARADA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.İNTERNETTEN SİVAS FM DEN DİNLEDİM TEZAHURATLARINIZ ÇOK İYİYDİ.[/QUOTE]
[COLOR="black"][B][I]Evet sayın ağabeyciğim sana katılıyorum sağlık olsun.İnşallah silkiniş,yeniden doğuş maçımız Beşiktaş maçıyla olacak bu arada bizde bir son on dakika fobisi başladı,üç maçta altı puan kaybettik öyle sanıyorum ki Sayın LORANT buna bir çare bulacaktır. Bir SİVASlı olarak,takımımızı yalnız bırakmayan YİĞİDO gardaşlarımada teşekkür ederim.[/I][/B][/COLOR] |
[B]maç özetini izledikten sonra beraberliğin bile iyi bir sonuç olduğu ortada.. hoca golü attıktan sonra takımı defansa çekmemiş, takım hep ordaymış :( [/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]maç özetini izledikten sonra beraberliğin bile iyi bir sonuç olduğu ortada.. hoca golü attıktan sonra takımı defansa çekmemiş, takım hep ordaymış :( [/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]Valla Günay gardaş işten yeni geldim izleyemedim ama radyoda Galatasaray maçını anlatan spiker Ankarasporun birçok pozisyonu değerlendiremediğini söyledi.[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B][I]Valla Günay gardaş işten yeni geldim izleyemedim ama radyoda Galatasaray maçını anlatan spiker Ankarasporun birçok pozisyonu değerlendiremediğini söyledi.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]maçın görüntüleri var formlarda ordan indir gardaş sende bana hak verirsin... 1 puan bence büyük başarı!!!![/B] |
[QUOTE=Gunay][B]maçın görüntüleri var formlarda ordan indir gardaş sende bana hak verirsin... 1 puan bence büyük başarı!!!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B][I]Tamam Günay sağol bir bakayım.[/I][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |