SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35522)

kkemal58 29.01.2013 11:18

Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası

Arkadaşlar Sivassporun pozisyonu mu var ki versin lig tv :) Kaleye şutumuz yok ya. Penaltı kararı doğru kadirin hatası, geriye sivasın hangi pozisyonu kalıyor bana söyleyin!

alaattin 5858 29.01.2013 11:48

[QUOTE=kkemal58;832133]Arkadaşlar Sivassporun pozisyonu mu var ki versin lig tv :) Kaleye şutumuz yok ya. Penaltı kararı doğru kadirin hatası, geriye sivasın hangi pozisyonu kalıyor bana söyleyin![/QUOTE]
sevgili kardeşim penaltı kararı doğru diyorsun o pozisyonu penaltı olarak görüyorsan senin futbol bilgin sıfır demekki lehimize bir hata olsa idi o sansar denilen densiz her takım için lehine ve aleyhine karar veriliyor der elli sefer gösterirdi ama aleyhimize oldumu normal pozisyon gibi geçiştiriyor.takımın oyunundan vede rızadan bende memnun değilim ama bu takımın hakkının yeneceği anlamına gelmez ve rızayı taraftar olarak bizim istifaya çağırma hakkımız var ama rıza yı istifaya çağırmak sivaslıyım diyip sivas düşmanlığı yapan sansara düşmez.

favori58 29.01.2013 12:03

[QUOTE=kkemal58;832133]Arkadaşlar Sivassporun pozisyonu mu var ki versin lig tv :) Kaleye şutumuz yok ya. Penaltı kararı doğru kadirin hatası, geriye sivasın hangi pozisyonu kalıyor bana söyleyin![/QUOTE]

Valla sizin gibilere hakemde şansal büyüka da az ediyor bile. O pozisyona doğru diyen adamla futbol konuşmamak gerekir. Eyyamcı şansal büyüka bile benim içime sinmedi penaltı diyor. trt kesin penaltı değil düşene hakemi aldatmadan sarı kart olmalıydı diyor sen kalkıp bunu söylüyorsun neye hizmet ediyon onu söyle sen

falcon58 29.01.2013 12:08

sen kimsin Sivasspora karışıryorsun.haydi yiğidolar Sivas medyası dernekler vb.tepkimizi gösterelim.sosyal medyadan filan mailler yazalım...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...

sivasfutbol 29.01.2013 12:21

Duyarsız olmayalım tepkimizi afiş, pankart, tezahurat, telefon, mail, twit vs her yoldan iletelim.

Rıza Hocayı istemeyebiliriz, takımı suçlayabiliriz ama Rıza Hoca Sivas'ın yetiştirdiği bir insan destek olmak gerek diye düşünüyorum...

burak58as553 29.01.2013 12:39

[B]Fb maçını nasıl olsa bütün Türkiye izleyecek hafta içinde.Şansal Büyükayı'nın kulaklarını o maçta güzelce çınlatmalı bütün stad..[/B]

sivasfutbol 29.01.2013 12:42

[QUOTE=burak58as553;832165][B]Fb maçını nasıl olsa bütün Türkiye izleyecek hafta içinde.Şansal Büyükayı'nın kulaklarını o maçta güzelce çınlatmalı bütün stad..[/B][/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum, özellikle afiş hazırlanmalı Ahaber gösterebilir ama Lig TV yayınlamaz afişleri, konuyu da soğutmadan Sansara iyi bi kayış çekmek lazım.

sivastatlıbelam 29.01.2013 13:10

tribünlerde küfürden başka bir şey yok,üç beş dengesiz serseriye emanet edilmiş tribünler,futbolumuzu desen doldur boşalt topları...

lig tv neyi yayınlasın,tribünlerde simsiyah montlardan oluşmuş bir görüntü dışında bir şey yok ki.bir canlılık farklı güzel görüntüler yok...

bu takımın en önemli eksikliğinden biri de TRİBÜN ORGANİZASYONUNUN olmayışı...:mad:

sivasfutbol 29.01.2013 13:43

[QUOTE=sivastatlıbelam;832177]tribünlerde küfürden başka bir şey yok,üç beş dengesiz serseriye emanet edilmiş tribünler,futbolumuzu desen doldur boşalt topları...

lig tv neyi yayınlasın,tribünlerde simsiyah montlardan oluşmuş bir görüntü dışında bir şey yok ki.bir canlılık farklı güzel görüntüler yok...

bu takımın en önemli eksikliğinden biri de TRİBÜN ORGANİZASYONUNUN olmayışı...:mad:[/QUOTE]

Tribünü şunu bunu geçte Sivas'ı Sivaslıyı Sivasspor'u kimsenin aşağılamaya hakkı yok. Sivas'a ait bir unsuru aşağılayan biri sadece o unsuru değil tüm Sivas'ı aşağılamış sayılır. Kusura bakmasınlar ama Sivas'ın aşağılanması benim çok zoruma giden bir şey. Çünkü ben gönül rahatlığıyla Sivaslıyım diyebiliyorum. Sivas aşağılandığında rahatsızlık duymuyorsanız bir şey diyemem...

poolat58 29.01.2013 14:03

fırsat kolluyor şansal denen yalama. rıza hocaya kızarız mızarız ama o yine bizim yiğidomuzdur. sen kim oluyorsun da ona laf söyleme cürretini gösteriyorsun. sen git [B]İT[/B] takımlarının kıçını yalamaya devam et.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:09.