SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hakemi de yendik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35559)

ihtiyar yiğido 04.02.2013 19:19

Cevap: Hakemi de yendik

Cüneyt Çakır çok kötü bir maç yönetti. 9. dakikada Sow’un kayarak Ziya’nın bileğine tabanıyla basması var.Kırmızı kart olması gerekirdi haydi göstermedi ama mutlak sarı kart gösterilmesi gereken pozisyonu sadece uyarıyla geçiştirmesi hiç yakışmadı. 20. dakikada Sivassporlu Ümit’in göhsüne çarpan topa elle oynama kararı vermesi pozisyona yakınlıği yer konumuyla da kendisini inkar eder gibiyd yapılan ihtiraza birde oyuncumuza sarıkarti. Ceza alanı içinde olsaydı acaba penaltı mı verecekti? Kuyt, Kadir’e sarılıyor ve adeta serbes güreş yapıyor ve yere indiriyor vede topa mudahele edemiyor atak kesiliyor. karar devam. edemiyor buna devam demesi de yanlıştıKadir, Ziegler, rakibini tutuyor, atağa çıkarmasına engel oluyor. Net sarı kart. Bunu da göstermiyor.Fb.nin attığı golde bizim uyuncunun omuzuna yüklenerek gol atılıyor faul yerine gol veriliyor bir hakem bu kadarmı ustuste hata yapar şayet bir art niyet yoksa ?
Nasıl olsa biz Anadolu takımıyız sesimiz çıkmaz çünkü yalaka basınımız yok
Olsun ALLAH'ın izni Keremiyle yendikya helal olsun yiğidolara daha nice boyle başarılara

muratnedim 04.02.2013 19:26

Hakem Çüneyt Çakır Fb. ye yalakalık yapmak için çok uğraştı penaltının dışında hiç bir kararı doğru değildi gol attırmak ve adam eksiltmek için çok uğraştı akşam rahat yattımı acaba vijdansız sahadaki futbolcuların emeğine yazık olacaktı medyada da hakem hakkında da bir tenkit yapilmıyor yazıklar olsun hakeme tebrikler büyük SİVAS Sporumuza ISPARTA

Mustafa58Ağa 04.02.2013 20:11

istanbul yalakalığını yapıyorlar bakalım nereye kadar ama hakeme yenilince insan sinirleniyor ama hakemi yenince çok keyifleniyor

ankastre 04.02.2013 22:10

bunların hepsi aynı karaktere sahip.aynı pozisyonları bziimkiler yapsaydı sahadan 9 kişi ayrılırdık. bize kart var onlara yok. adaletmi cüneyt efendi.allah senden sorsun.

holiganlady 05.02.2013 00:16

bi de Türkiye'nin gururu deniyor. bu mu gurur güldürmeyin Allasen :confused:

Harput0658 05.02.2013 00:34

Kızacaksiniz ama ben Cüneyt Çakırin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Evet kötü maç yönetti ama art niyetli değildi bence. Çünkü
1 - bizim ilk gol ofsayt ama verdi golü
2 - borjan bir pozisyonda topa ayağını uzattı ama vuramadi webo yu dusurdu. Art niyet olsa penaltı verebilirdi.
3 - faul sonrası fener hızlı kullandı topu ama top hareket halinde diye durdurdu. Yoksa tehlike yasayacaktik.
4 - istese son golü attığımız faulü de vermeyebilirdi.

Bu nedenle bence art niyetli değil. Ama kötü maç yönetti kabul.

Ferhat06 05.02.2013 07:19

[QUOTE=Harput0658;833862]Kızacaksiniz ama ben Cüneyt Çakırin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Evet kötü maç yönetti ama art niyetli değildi bence. Çünkü
1 - bizim ilk gol ofsayt ama verdi golü
2 - borjan bir pozisyonda topa ayağını uzattı ama vuramadi webo yu dusurdu. Art niyet olsa penaltı verebilirdi.
3 - faul sonrası fener hızlı kullandı topu ama top hareket halinde diye durdurdu. Yoksa tehlike yasayacaktik.
4 - istese son golü attığımız faulü de vermeyebilirdi.

Bu nedenle bence art niyetli değil. Ama kötü maç yönetti kabul.[/QUOTE]

Borjan topa ayağını uzatıyor ama Weboya en ufak teması yok,yavaş gösterimde defalarca gösterdi.

kaplanlı 05.02.2013 08:00

hakemi bu kadar eleştirmek gereksiz.en bariz hatası navratilin göğsüyle aldığı topa el demesiydi.bu maçın hakemi cüneyt çakır olmasaydı daha da kötü bir yönetimle karşılaşabilirdik.geçen haftaki mersin maçında bülent yıldırımın verdiği penaltı pozisyonunu hatırlarsak ne demek istediğimi anlarız.hataları vardı ama ben cüneyt hocanın bu maça atanmasını doğru buldum.

Salim58 05.02.2013 08:16

[B]Cüneyt Çakır Türkiye'de takdir ettiğim birkaç hakemden birisiydi ama bu maçta okadar kötü bir yönetim gösterdiki az daha bizi yakacaktı.

Hakemlerde hata yapar ama ben Cüneyt Çakır'ın bukadar çok hata yapacağını hiç tahmin etmiyordum... Fenerbahçeyi yenelim derken farkında olmadan hakemide yendik.:)[/B]

hiko58 05.02.2013 08:35

böyle olmalı aslında yenilgilerde hakem faktörünün arkasına sığınmaktansa hakemide yenmeliyiz seyirciyide bu budur başka izahı yoktur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00.