SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Piech Forma Bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35583)

bigacti0n58 09.02.2013 10:08

Cevap: Piech Forma Bekliyor

SON DAKİKA..!
Rıza hocanın forvette pedriele görev vereceği ve Piech'i yedek oynatacağı aldiğim bilgiler arasında Cihan Özkarada belki yede olabilirmiş onunda girme ihtimali var maç kötü giderse...

Mustafa58Ağa 09.02.2013 11:24

en kısa zamanda bulur

58MUAMMER58 09.02.2013 11:40

[b]bu kardeşimizi öyle sanıyorumki yönetim almış rıza hoca istiyerek seyrederek almamış polonyada yılın futbolcusu ödülü almış birine kötü adam demek olmaz videolardanda hızlı ve fırsatçı olduğu açıkça belli ben güveniyorum rıza hoca bu yoklukta inat etmezse gerekeni yapacaktır umutla bekliyoruz inşallah oynar golleriyle ts yi yener bizi sevindirir [/b]

stain 09.02.2013 12:02

[QUOTE=Murad_Kelleci58;834923]Bence forvetsiz oyandığımız birkaç müsabakada gerekli skoru aldığımız biliyorum.. Piech olmasada, orta sahadaki skorer oyuncularımızla sonuca da gidebilir ve de Tolunay kafkas'ı da faka bastırabilriz böyle bir taktikle.. Neden olmasın..

---------------Borjan-----------------------
--Erhan----Navratil----Ümit-----Ziya--------
---------Kadir----------Adem---------------
Pedriel-----Atıff------Erman---Grosicki----[/QUOTE]

ilerde bu oyunculara top indirecek adam yok yani bunlara top dağıtacak santral ( eneramo yok ) bu kadroyla sivas bişey yapamaz ama pedriel ilerde en uçta hava toplarına hakim olursa durum farklı olur

infial§ 09.02.2013 12:21

Erman bu maçta sahne alır,ermansız bir Sivasspor düşünülmez

Mete209 10.02.2013 14:11

Ikinci yarıda Piech oyuna girmeli. Zira kendisi süratli bir oyuncu kontratak futboluna yatkındır.
Tabi Rıza Bey ne düşünür bilinmez!

cemahmety 10.02.2013 15:38

Bu maçı kazanmamız çok çok önemliydi ve kazandık ama Piech bu maçta forma şansı bulamazsa hangi maçta forma şansı bulacak ve takıma adapte olacak anlayamıyorum ? Sercan transfer edildi hemen oynatılmaya başlandı sözleşmesi topu topuna 6 aylıktı. Biz bu adamı 3 seneliğine aldık ama takıma monte etmiyoruz, Rıza hoca bu konuda çok büyük bir hata yaptı diye düşünüyorum

etlidöktürek 10.02.2013 15:44

hep yeneceksek kulube daha iyi :) şaka bir yana uğuru görünce yuh dedim..

mnt3 10.02.2013 15:46

Rıza Çalımbay'ı,Yönetim Kurulumuzu,futbolcularımızı ve bu maçta takımı destekleyen taraftarlarımızı tebrik ediyorum.Rıza Hoca seni çok seviyoruz,senelerce bu takımın başında kalmanı dilerim ama keşke 2-0 olunca ve de hele ki rakip 10 kişi kalınca Pedriel'i çıkarıp Piech'i oyuna alsaydın.Takımımız ve taraftar çoşmuştu,Trabzonspor dağılmak üzereydi,rakip oyuncular Piech'i tanımıyordu.Bu adamı 2-0 öne geçtiğimiz maçta yarım saat oynatmayacaksak niye aldık.Adamı baştan oynatmamanı anlıyorum ama adamı kulübeye mahkum etme lütfen

cenk5821 10.02.2013 15:57

Ayakta dahi duramayan Pedriel'i 90 dakika oyunda tuttu 10 kişi oynadık resmen buna rağmen kazandık. Piech forma şansı verilmeliydi. :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:08.