![]() |
Cevap: Maçı Değerlendiriyoruz.
yürü yiğido kimse seni tutamaz+1 galibiyetle ilk beş,+4 puan farkla ilk üç seni bekliyor.bide hocanın istediği transferler olsaydı acaba
|
[QUOTE=LosTie58;835277]İşte geçen haftaki galibiyetimiz şimdi daha da anlamlı oldu. Geçen hafta pasta, bu hafta da üstüne krema gibi bir şey oldu :D
Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen.[/QUOTE] gerçkeleri söylemek ne zamandan beri saçmalamak oluyor |
[B]AH BE TRABZOLU ÇİRKEFLER FORUMLARINIZI NİYE KAPADINIZ KÜFÜRLEŞMELERİNİZİ HOCAYA BAŞKANA ANA AVRAT SÖVMELERİNİZİ NE GÜZEL OKUYORDUK[/B]
|
[QUOTE=stutgart58;835285]gerçkeleri söylemek ne zamandan beri saçmalamak oluyor[/QUOTE]
Senin gerçeğin diyelim biz ona. Çünkü şu an yaptığın şey Sivasspor'un galibiyetine gölge düşürmek sadece. Maç 2-0 olana kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pedriel yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmasa skor 3-0 da olacaktı. Sonradan Trabzonspor oynadı gibi gözükse de maç 2-0 olduğu için ona izin veren bizdik. Elbette ki 2-0 geriye düştükleri maçta deli gibi saldıracaklardı, o sırada da elbette birkaç pozisyon yakalayacaklardı, kaçırdılar. Gayet doğal yani, biz de kaçırdık birkaç pozisyon daha. |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şans diyen arkadaşlara şunu sormak lazım,
* Orta sahada bir trabzonlunun başında 3 tane Sivassporlu futbolcu vardı bu da mı şans... * Adamların pozisyonları illaki olacak ama organize gelemediler, adamların pozisyonları tamamen şahsi hatalarımızdan. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı, atamadılar. Ama bu Ts iyi oynadı anlamına gelmez. Hatta Rıza Hoca az daha cesur olsa 3-4 olurdu. |
Sivasspor Eneramo´nun olmamasina ragmen cok akilli oynadi.Hem net bir skorla Trabzon´u yendik,hemde ligin 8.sirasina yerlestik.Puanimiz 29´a ulasti.
Sivasspor´da cok kaliteli oyuncular mevcut,arada bir pozisyonlar vermemize ragmen bu galibiyeti hak ettik. Fenerbahce´den sonra alinan bu galibiyet bize ilac gibi geldi.Ligin altindan bir an evel uzaklasmakla ,ileride oyniyacagimiz kupa maclarinada yansimasida iyi olacaktir. Ligin ilk yarisi bittiginde bu takim düsmez ve kupada´da basarili olacaktir demistim,Riza hoca´ya biraz sabir göstermemiz gerektigini söylemistim. Sivasspor´un yükselisi devam ederken,Trabzon ve Karabük´ün düsüsü devam ediyor.Buda bizim isimize geliyor haliyle. Elazig ile aramizdaki puan farki bir anda sekize cikti.Buda sevindirici bir durum. Hakem güzeldi oyuna etki edecek kararlari yoktu.Sahada güclü bir Sivasspor vardi,Ümit´in sakatlanmasi takim adina iyi degildi.Yerine giren Murat Akca´da iyiydi.Aatif ´a ise ayri bir parantez acmak istiyorum.Trabzon´un fisini ceken tek oyuncuydu.Sahadaki en iyi oyuncumuzdu,Erman ve Grosicki´nin büyük cabalari vardi. Riza hoca bugün oyuncu degisikliklerini defans oyuncularindan yana kullandi. Bunada saygi duymak lazim. |
ha soyle titretin yine kendini bilmezlerin dizlerini dört Eylül'de sevinçten napacami şaşırdım teşekkürler yiğidim TSK rıza hocam ve tsk rızanın delileri
|
Son zamanlarda izlediğim en iyi maç oldu maçı 4 Eylül'de izlemekte gaymağı oldu
|
Çok iyi oynadık ve kazandık tüm takımı tebrik ediyorum ama son 10 dakika neden bu kadar skora yattık anlamadım ne güzel rakipte 10 kişi kalmışken 3-4 yapabilirdik.. Neyse.. sırada kasımpaşa var darısı onların başına :)
|
Harika oynadık maçın kader ani navratilin topa müdahale edemeyip halin ayağını yere vurarak topu auta atmasiydi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09. |