SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35601)

psychology58 11.02.2013 18:25

Cevap: STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yor

İki tane önemli stoperimizin bu maçta olmaması bizim için dezavantaj gibi görünebilir ama unutulmamalı ki biz trabzon maçına da Eneramo ve Adem gibi iki önemli oyuncudan eksik çıktık biz sadece inanalım inanın gerisi gelir İstanbul dan da iyi bir sonuçla döner yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum

58MySouL 11.02.2013 18:33

[B]2 haftadır oynadıgımız oyunu sahaya tekrar yansıtalım inaniyorum ki yenemeyeceğimiz takım yok.;)[/B]

antik58 11.02.2013 19:10

trabzon falan hikayede kasımpaşa ne yapacağı belli olmayan takım dikkatli ve hırslı oynayarak kart yememek lazım İNŞALLAH kazanırız.

HababamHa 11.02.2013 19:26

maşayı 2.0 la yendik sıra paşada

sivastatlıbelam 11.02.2013 19:31

zor maç olacak,beraberlik iyi sonuç olur.kazanaırsak ballı lokma tatlısı olur.

tavatir 11.02.2013 19:49

En az 1 puan olsun. Hiç yoktan iyidir. 3 olursa süper olur.

dedebali58 11.02.2013 20:30

taraftarımıza büyük görev düşüyor takımla birliktelik için tam zamanı işi olan olmayan sivassporu seven bütün istanbuldakiler lütfen maça bir galibiyet takımı ateşleyecektir

holigan 11.02.2013 21:48

Her maçı almak istiyor gönül.ama yok bile bişey tabi ama bir puan bile çok iyi.

adres58 11.02.2013 22:09

Orta sahada pas alışverişini yapan en önemli oyuncuları bu maçta olmayacak (Özer Hurmacı) Dikkat ederseniz tüm topları Uche Kalu ya atmaya çalışıyorlar. Bir nevi bizim sisteme yakın. Kasımpaşada bir canlı bomba var. Dua ettim sarı kart görmesin diye. Çünkü bizim maçta oynaması lazım. her an patlayabilir, lakin çok sağlam ve sert bir defans oyuncusu. Eneramo ile dişe diş oynayacak. Beni düşündüren tablo ise defans bölgesi. Navratil ve Ümit Kurtun oynamayacak olması bizim en büyük handikapımız olacak. İlk defa yanyana oynayacaklarını tahmin ettiğim Rajnoch Karaoğlanın performansları nasıl olacak merak konusu. Bakarsınız Rıza Hoca bu maçta Erhan Güveni stopere çekebilir. tabiki Uğur ise sağ tarafa... Pazartesi gününe umarım Ümitde bir düzelme görülür inşallah... Sol bekte tanıdık isim Apocum var. Antep maçında dan dun savruk oynadı. Kamil ve Atıfla (değişmeli) başedeceğini hiç zannetmiyorum. Kasımpaşanın Cevher dediğimiz bölgesi işte orası.

Bunlar bizim düşüncemiz, belkide sizlerinde vardır düşünceleri fakat dediğim gibi sadece bu bir düşünce. Maç sahada oynanıp bitecek. İki haftadır Anadolu teknik direktörlerinin tabiri ile ekstra puanlar aldık ve bu bizi hem alttan uzaklaştırdı hemde yukarılarda var olma ışığı verdi. Eğer bu Kasımpaşayı yenersek biz yukardayız diyeceğiz. Ayrıca Ligdeki rahat konumumuz ile Kupaya olanca gücümüzle konsantre olacağız. Trabzonun çok stresli maçları var, bu maçlardan da 0 (SIFIR) çekme ihtimalinide düşünürsek kupada konsantrasyon sorunları olacağını düşünüyorum. Şu haliyle Trabzon tam bir tırbışon takım. Yani bir başka deyişle TIRT...

Dualarımız seninle Yiğidolar...

A.Turan Korkmaz 11.02.2013 23:01

[QUOTE=sinan-58;835701]eğer uğur oynarsa maç çok zora girer inşallah rıza hoca böyle bir yanlışa düşmez[/QUOTE]

Takımımız kadrosundaki her oyuncumuza şu zor haftalarda ihtiyacımız var. Böyle haftalarda özellikle tecrübeli oyuncuların takıma ağabeylik yapması çok önemlidir. Uğur,Hayrettin,Mehmet Nas gibi tecrübeli oyuncularımızın tamamını birbirinden ayırmadan takımımızın abileri olarak görelim.
Kişisel fikrim, Rıza hocamızın maça kalece Borjan,stoperde Erhan-Murat,sağbek Uğur,solbek Ziya,orta sahada Kadir,Hakan,Erman,Atıf,Kamil,en ilerde de Eneramo şeklinde çıkacağıdır. Uğur hem tecrübesiyle hem tekmeye kafa sokmasıyla hırsıyla özverisiyle maçı kaldırabilir. Dezavantajı olan hücumdan çabuk geri dönememe,kolay çalım yeme ve arkasına adam kaçırmaya daha dikkat ederse bu maçtan alnının akıyla çıkar. Biz de onu BJK maçında tribüne çağırır onore ederiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:44.