SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Futbol Analiz'e Sorularınız (11.02.2013) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35603)

sero58 11.02.2013 21:01

Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (11.02.2013)

[B]Diyarbakırdan Şerafettin çimen.
[/B]

iyi akşamlar sizlere diyarbakırdan sevgi saygılar sunuyorum.
--Kazanamıza rahmen defansımızda inanılmaz hatalar vardı nerdeyse bir ara maç döndü diyecektik.defans hattında bir uyumsuzluk varmı?özellikle kasımpaşa macında ümit ve navratilin yoklugu bizi nasıl etkiler hucum hattı iyi olan bir kasımpaşa için.
--trübünler önündeki tel örgülerin kalkma ihitmali varmı?
--birde hakan arslan transferi orta alan için aranan kan bulundu diyebilirmiyiz.
doganın gitmesi hayırlı oldu gibi.gitti yerdede oynamıyor daha.
hayırlı akşamlar

karamik 11.02.2013 21:16

[B]Ankaradan Melih,
[/B]
Nail Bey ,şuan internetten yayınınızı sitenizdeki yoğunluk nedeniyle zorlukla takip edebiliyorum bu hafta bu sezonki hiçbir haftaya benzemiyor tüm sosyal medyada sivasspor konusuluyor girdiğim bütün ortamda ilk konu sivasspor buna ne diyeceksiniz ?

yorumcuyuz 11.02.2013 21:17

[B]Antalya Manavgattan Okan;[/B]

İyi akşamlar,iyi yayınlar.

Galip gelen takım haklıdır ama ;Defansta hala problemlerimiz var diye düşünüyorum,

Siz ne düşünüyorsunuz..?

alaattin 5858 11.02.2013 21:46

[B]istanbuldan günyamaçlı alaattin
[/B]
nail bey iyi akşamlar az önce diğer yöresel kanalımızda sivastaki okullarda sivas spora taraftar kazandırmak için yönetimle görüşerek bir kampanya başlattıklarını söylediler.çok doğru bir çalışma olduğunu düşünüyorum eğerki gelecekte taraftarımızın çoğalmasını istiyorsak köy dernekleri ve sivas spor yönetimi ile işbirliği yaparak köy derneklerinde orjinal forma satışı yapıla bilir. büyük boy orjinal forma alana küçükboy futbolcuların ismi yazılı orjinal forma bedava kampanyası yapılmasını bunada sizin öncülük yapmanızı rica ediyorum böyle bir kampanya sizce mümkün olabilirmi

sebasteia 11.02.2013 21:52

[B]istanbul'dan kaya
[/B]
sivasspor ürünlerinde yaşanan kalite ve çeşit sorunlarını, internet üzeri satış yapılmaması, sivasspor yönetiminin bu konuda duyarsız kalması neden sivas medyası tarafından gündeme getirilmiyor? neden kimse bu konuya önem vermiyor?

Örükcülü 11.02.2013 21:56

[B]Sivas'tan Ahmet,
[/B]
Bu güzel galibiyetin tadını kaçıran bir gaftı Rıza hocanın açıklaması. Areh ne zaman hazır olacak diye soruluyor, bende merak ediyorum, bekliyorum diyor. Yeni bir Abdülkadir Özgen hayal kırıklığımı yaşayacağız yoksa? Neden hazırlayamıyor hoca? En iyi kendisi bilir futbolcularını.

Mehmet hocama da Rıza Çalımbay'ın bu konuda ki açıklamasına yorum yapmadığı için teşekkür ediyorum..

ankastre 11.02.2013 22:06

[B]elazığdan muharrem
[/B]

Rıza hocamın açıklamasını tam anlamadım gardaş.ne demek bende merak ediyorum demek.rıza hocam onu hazır edecek biz değilik kurban oluyum sensin. bu açıklamanı uygun görmedim. halen bizim istediğimiz tarnsfer olmadı deyince piekden nasıl verim alacan gardsaş yapma gözünü seviyim.
memmet hocam yorum yapmamakla çokda güzel yorum yaptı tebrik ediyom.

A.Turan Korkmaz 11.02.2013 22:32

[B]Sivas'tan Hakan[/B].

Sevgili Nail abi,size ve stüdyodaki konuklarımıza selam ediyorum. Sivassporumuzun fikstürüne bir kez daha bakmanızı rica ediyorum. Şu haftalar yokuş çıkma haftalarımız .Sivassporumuz Kasımpaşa,Beşiktaş ve Bursa maçlarından mağlup olmadan ayrılabilirse üç hafta sonra kendi sahamızdaki Antalyaspor maçıyla rampa aşağı inmeye başlarız. Bu haftalarda üstteki rakiplerimiz de kendi aralarında hep oynayacaklar. Öte yandan,futbolcularımızın kendilerine güvenleri de geldi. Ben,şampiyonlar ligi şansımızın olduğuna inanıyorum. Yukardaki GS'ye değil de alttaki BJK'nin 35 puanına bakın. Bir de şu dikkatinizi çekmedi mi? [U]Rıza hocamız Kasımpaşa maçından çok bizim için Beşiktaş maçı daha önemli dedi az önce proğramınıza bağlanınca. Neden sizce? [/U]Ben söyleyeyim , hocamız ve takımımız bu ligde sonuna kadar varız diyorlar. Onlar inanıyorlar biz de inanalım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31.