SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Borjan'dan Müthiş Geri Dönüş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35632)

antik58 15.02.2013 22:40

Cevap: Borjan'dan Müthiş Geri Dönüş

MAŞALLAH diyelim ama biraz performansı düşse topun ağzına koyarlar bu durumlara düşmez İNŞALLAH...

58akif34 16.02.2013 09:00

Ben geldiği ilk günden beri beğeniyorum inşallah futbolu bu şekilde başarılı performansla savaşta birakir

ELLİSEKİZ 16.02.2013 11:33

Soğuk teknik heyet.

Soğuk protokol

Soğuk yönetim.

Sıcakkanlı Borjan.

Borjan seni seviyoruz .Sende sevilen edasıyla şımarıyorsun (olumsuz manada değil) Yakışıyorda sana hep böyle kal ...
Seyirciye koşan, seyirciyle bütünleşen insanı her zaman sevdim, sevdik.
Hiç unutmam 3.ligdeyiz rahmetli M.Yazıcıoğlu stada girince önce kale arkasını
Sonra maratonu dolaştı seyirciyle tokalaştı sarıldı .Hatta ortaokul öğrencisi bir çocuğun(yani ben) ikram ettiği çekirdeği güleryüzle teşekkür edip aldı ( o zamanlar çekirdekçiydim :) ) daha sonra şeref trübününe geçti.Yahu arkadaş onlarca milletvekili geldi geçti .Defalarca il protokolu değişti iz bırakan tek kişi var hatrımda C.Cerrah .Acaba ne kaybettirir bilmiyorum.

Mesela Rıza hoca gelse seyirciyi selamlasa.Hasbihal etse.Rıza hocam biz hemşehriyiz seni el görmüyoruz niye soğuksun GARDAŞ.Sivas halkı sıcakkanlıdır. Değerli yönetim kurulu taraftarı selamlasanız simleriniz mi dökülür. Grosicki , Atıf , Borjan,Erman başta olmak üzere oyuncularımızı bu sıcak tavırlarından samimi dostane tavırlarından kutluyor, ve sizden bir ricada bulunuyorum.ŞU İNSANLIĞINIZDAN MALUM KESİMLEREDE BİRŞEYLER VERSENİZ. İnanın çok ihtiyaçları var...

Mustafa58Ağa 16.02.2013 17:42

Seviyoruz Seni Milan Borjan

B.DUMANLI 17.02.2013 00:16

Borjan´daki düzelme ve kalesinde adeta devlesmesi bizim bir artimiz.Bilhassa ona kupa maclarinda cok ihtiyacimiz olacak.
Yasinin genc olmasi bizim icin cok büyük bir avantaj,daha nice yillar umarim kalemizi korur.

sivaslımuho2 17.02.2013 16:56

Özellıkle Kaleci Vuruşları Harika...

SIVAS58FOREVER 19.02.2013 08:27

Kasımpaşa maçında da başarılı kurtarışlar yaptı, yenilen gol talihsiz bir goldü ama yaptığı kurtarışlar bizi şaşırttı, eskiye göre ciddi bir düzelme söz konusu

mishka 19.02.2013 08:31

Takımın kenetlenmesinde motive olmasında da ayrı bir etken Borjan . Raynoch, Borjan gibi başarı için bütün gücünü ortaya koyan oyuncular takım arkadaşlarının da motivasyonunu artırıyor

Rallim58 19.02.2013 08:45

[B]Kalecilerin kaderidir, 10 tut övgü, bir yut sövgüdür.

Tebrikler Borjan, bariz gelişmelerinle gönüllere hitap ediyorsun.[/B]

58MUAMMER58 19.02.2013 09:44

[b]nazar degdi çocuğa aslında çok güzel kritik golleri kurtardı gol yediği pozisyonda hatası çoktu kendisine yakışmadı havadan gelen topu çıkıp iyitokatlıyamadı karambole düştü ayakta kalamadı defanda gerekli müdehaleyi yapamayınca gol kaçınılmaz oldu 4 tane kurtar 1 tane ye kalecilerin kaderi bu kasımpaşa 3 puanı kelecisiyle aldı [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:16.