![]() |
Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
[B]Murat akçanın böylesine çirkef oyun oynamasından bir sivasspor fanatiği olarak hoşnut değilim. bu bizim oyun prensibimize aykırı. Her pozisyonda yere yatmasını doğru bulmuyorum.[/B]
|
[QUOTE=Casanova Rasit;838993]Piech i nasil buldunuz?[/QUOTE]
Çok dağınık.Maç eksiği bariz belli oluyor. |
Spiker Bursasporlumu?!
|
[QUOTE=Ferhat06;838996]Çok dağınık.Maç eksiği bariz belli oluyor.[/QUOTE]
rıza hocaya suç bulmayalım o zaman |
bu maç hafta sonu için ölçü olmaz.
bursa ileri uç oyuncuları bizim defansa gelince defansda panik havası oluşuyo. defansın sigortası navratil ve ümit oynamalı,70 den sonra takım düştü değişiklikler geç yaıldı. ziya,mehmet nas,hakan,adem,korcan çok iyi oynadılar. |
riza calimbay lütfen istifa edin,simdi ne icin oldugunu bilmiyorum ama biraz sonra bilecenler bir sebep bulur,ne giymisti gören oldumu ic camasirlari ne renkti bilen varmi,tammam buldum hoca gol olunca kollarini actin buda kartal isareti yapmak istedin muhakkak istifa istifa riza hoca istifa.
|
yazıklar olsun rıza hoca sana
uTANMDINMI,KENARDA BEKLEYEN İKİ ÇOCUK VARDI BİRİNİ DALGA GEÇER GİBİ 87 de aldın,diğerini hiç almadın oysa bursa 6 tane A2 futbolcuyla çıktı,yazıklar olsun senin gibi Sivassporluya sivaszlıya |
[QUOTE=holigan;839015]riza calimbay lütfen istifa edin,simdi ne icin oldugunu bilmiyorum ama biraz sonra bilecenler bir sebep bulur,ne giymisti gören oldumu ic camasirlari ne renkti bilen varmi,tammam buldum hoca gol olunca kollarini actin buda kartal isareti yapmak istedin muhakkak istifa istifa riza hoca istifa.[/QUOTE]
Kartal işaretini sürekli yapıyor,ne güzel sen farkettin.Hain bu adam bütün iyi topçuları alıp Kartala götürecek.:D |
[QUOTE=favori58;839020]yazıklar olsun rıza hoca sana
uTANMDINMI,KENARDA BEKLEYEN İKİ ÇOCUK VARDI BİRİNİ DALGA GEÇER GİBİ 87 de aldın,diğerini hiç almadın oysa bursa 6 tane A2 futbolcuyla çıktı,yazıklar olsun senin gibi Sivassporluya sivaszlıya[/QUOTE] Maç zaten prestij maçı...Gençlerin denenmesi için bundan güzel fırsat olamazdı... |
[B]Yalnız migroArmis, sizlere karşı küfür etmemesi yolunda uyardığımız kardeşlerimiz tek cümle küfür etmediler. Taraftar dediğin takımının taşıdığı renklerden biraz aklık alır. Ortalığı kızıştıran bir taraftar potansiyeliniz var.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:04. |