![]() |
Cevap: Uğur'a 3 maç ceza
Fotografta ben top göremiyorum,bir takimin altina nasil dinamit koyulur bu fotograf acikca ispat ediyor.Rakip oyuncu bu hareketle sakatlanabilirdide.Rakip kim olursa olsun ,o da bir can tasiyor,herseyden önce oda bir insan.
Üc mac cok az,daha fazla olmasi gerekirdi.Hani bir sarki varya ,günahim neydi Allahim diye,herhalde üc hafta sonra bunu söyleyip duracagiz.Umarim kupada oynamaz. Ligde oynasa düsecegiz diye endiseleniyorum,kupada oynasa kupayi alamiyacagiz diye.... Bizede o sarkiyi söylemekten baska bir sey kalmiyor nasildi sarki:GÜNAHIM NEYDI ALLAHIM. |
adam öldürmeye kast etmekten furboldan men edilmeliydi
|
[QUOTE=Rallim58;839097][B]Arkadaşlar, belki çok haklısınız...
Bu sezon performansındaki düşüş, bu tepkilerinize neden oluyor olabilir... Uğur'u çok yakınen bilen biri değilim ama insan odaklı baktığınızda, Veli'ye yapılan hareketi tasvip etmemekle birlikte verilen cezaya da "az olmuş", "sezon kapatılsaydı", "bir ceza da yönetim vermeli" gibi söylemlerin, mevcut futbolcumuzun çalışma azmini, şevkini kırar. Bekleneni veremeyen tüm futbolculara olduğu gibi, zaman zaman Uğur'a bende tepki göstermişimdir. Ama, bedeli karşılığıda olsa, Sivasspora hizmet eden her kim olursa, tepkilerimizin dozunu iyi ayarlayalım derim.[/B][/QUOTE] ugur çalışıyomiki şevki kırılsın |
pfdk ilk kez bzi memnun edecek karar verdi
ama 3 maçta az cezayı tekrar görüşşeler keşke 6 maçverseler |
pfdk nın vermiş olduğu cezayı az bulmakla beraber görevini bir nebze de olsa yaptı şimdi görev sırası savcılarda uğur hakkında kasten adam öldürmeye teşebbüsten dava açmaları lazım.
|
Çok tehlikeli kasıtlı bir hareketti. Karşısında ki insanda futboldan ekmeğini kazanan birisi, forma rengi farketmez. Mesleki ve insani açıdan düşünürsek Veli Kavlak'a geçmiş olsun.
Uğur'un 3 maç alması da bizim açımızdan iyi oldu. Hiç olmazsa 3 maç rahatız, saç baş yolmayacağız. |
keske bir kac sene ceza verselerdi :( en azindan kafamis dinlenirdir
|
kişiliğine diyecek lafımız yok uğurun..eminim bu hareketinden dolayı son derece de üzgündür...verilen ceza makul ve yerinde...oynamaması sivassporun lehine...
|
3 hafta enaz 7 puan garanti demekti.:)))))))))
|
uğur'un cezalı olduğu ilk maçımızdan galibiyetle ayrıldık. bakalım ikinci bursa maçımızda bugün nasıl bir sonuç alacağız?
bugün ki maç için tek uğurumuz uğur'un olmaması! ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:46. |