SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti Hakettik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35759)

Kasim58 17.03.2013 19:43

Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

[B]Rıza hocam sayende[/B] ligin [B]merdiven takımı[/B] olma ünvanın bizde kaldı sagolasin

Kimi yukarı çıkmak için kimide ligde kalmak için bizim merdiveni kullanıyor.

[B]Yazık [/B]İnan çok yazık [B]bu şehre bu takıma bu taraftara yazık[/B]

[B]Bu ise artık birileri el koyması gere[/B]k geç bile kalındı [B]zararın neresinden dönersen kardır.[/B]

Casanova Rasit 17.03.2013 19:48

[B][COLOR="Red"]Allah sizi bildigi gibi etsin....

Akhisari bile yenemeyen bir takim oldunuz!

küme düseceyiz ne yazik...[/COLOR][/B]

[COLOR="Magenta"].......[/COLOR]

etlidöktürek 17.03.2013 19:52

kenetlendiğimizde,inanarak çıktığımızda, haydi yiğidolar 4 eylüle dediğimiz maçlarda genelde galip geldik ya da mağlup olmadık...bu şehrin tek markası vardır o da SİVASSPOR... Şunu söylemek istiyorum arkadaşlar bu adam bizim tüm heyecanımızı aldı götürdü!!!

Antalya maçında taraftar olarak gerçekten çok iyiydik ve maçı zorlansak da biz aldık takımın başında benim gözümde TD olarak hiç kimse yoktur..

İçerdeki maçlarımızı kazanacağımız düşünüyorum ama kenetlendiğimiz zaman , çünkü biz bu işi gerçekten iyi yapıyoruz..

Takımdaki futbolculara tam destek zamanıdır diyorum şu lig bir bitsin zaten gidecek olanlar kendi gidectir ONLAR KENDİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR lar...

rıza çalımbay da kendi bırakıp gidecektir bu kadar eleştiriden sonra,umarım lig bitince gider ve yine umarım ligde kalırız(inşaallah)...

[CODE][/CODE] 3-5 kişiydik istifa dedik, bu adam bizi ipe götürür dedik...sonra irlandalı olduk.. sonra bilmem ne li.. ama hiçbirzaman sivasspordan vazgeçmedik..
bu takım rıza çalımbayın eline bırakılacak kadar ucuz değildir...

Ensar 17.03.2013 19:55

Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Başarılı hoca, "11 kişi iken her şey bizim lehimizeydi. İkinci yarı daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorduk. 10 kişi kalmamız bizi zor duruma düşürdü. Ne olursa olsun bu kadar geriye yaslanmamamız gerekiyordu. İleride çok fazla top tutamadık. Halbuki bazı maçlarda 10 kişi oynamak iyi bir avantajdır ama biz bunu kullanamadık. Defansımız çok fazla açıklar verdi. Sağ ve sol beklerden çok etkili geldiler. Yapacak bir şey yok. 10 kişi oynadığımız bölüm bize hiç yakışmadı. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Akhisar takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler." dedi.

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Sivassporlu Kadir Bekmezci, "Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarı 1-0 öne geçmiştik. Galibiyet için gelmiştik. 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlandık ve rakibimize çok pozisyon verdik. Gollerin geleceği belliydi. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Sivasspor'un golcü oyuncusu Eneramo da şunları söyledi: "Zorlu bir karşılaşmaydı. Yenebilirdik veya beraber kalabilirdik. Kırmızı kart pozisyonu takımımızı geriye düşürdü. Şanssızlığımız da vardı. Milli takım arasından sonra önemi bir maça çıkacağız. Oradan galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Hoca Konusuyorsunda anliyormusun acaba diye kafama takiliyor kacinci hafta bunu sen ya bilmiyorsun ? yada futbol degil cebini düsünüyorsun takim nerden nereye geldi senin bosbogazliligin ve duymazligin takimi nerden nereye getirdi biliyormusun yanlis yere adam oynatirsan olacagi buydu .Galib takimsin Deplasmanda oynuyorsun tamam fark yaptik olsun dersin ama ikinci santroforun orda isi neydi, orta sahaya desdek verseydin takim cökmezdi.neden orda Mehmet nasi degilde Sercani aldin anlamis degilim yada Eneromayi cikarip sercani alaydin bunu büyük takimlarda yapmiyor FB Tek santroforla oynuyor biz onlardan dahami iyiyiz bunu anlamis degilsin. böyle giderse bu Hoca bizi PTT 1.Lige hazirliyor umarim yönetim Hocaya uyarida bulunur yoksa gec kalinmis olunur.

67_dernek_YUSUF 17.03.2013 20:09

1-0 lik macin ustune yatip defans yaparsan +kirmizi kart 2-1yenilirsin eline saglik riza hoca

A.Turan Korkmaz 17.03.2013 20:09

Ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyilazîm.

58sinan58 17.03.2013 20:16

[QUOTE=gdodeğilyiğido;842454]Ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyilazîm.[/QUOTE]

Ya sabır ya sabır

KaRiZmA YiĞiDo 17.03.2013 20:16

Ya Sen Hoca Olduğunumu Zannediyorsun Hadi Gayret Küme Düşmemize Az Kaldı Bide Çıkıp Böyle Demeçler Veriyorsun.Terbiyem Müsade Etmiyor Bir Sözüm Vardıya

savaş2 17.03.2013 20:17

***rıza hoca sen süpersin

*enaramo,hayrettin,kamil ,uğur ve sercanı oyuncu diye oynattığın ve bunlara sabrettiğin için. bu günkü macta sahanın en iyileri erman,şeşo,ve petrieli alarak ortasağı boşaltıp üstünlüğü rakibe verdiğin için ,9 kişiyle mah. takımı gibi defans yaptırdığın için ,geldiğin ilk günden beri hic bir oyunu okuyamadığın için.takıma hic bir genc oyuncu kazandırmadiğin için ,ve en önemlisi inatcı olduğun için kısacası sen bu takımı düşürmeden gitmeyeceksin durum böyle gözüküyor,eskişehir zor kurtuldular sende bize Allah yardım etsin diyorum,bu kadar olumsuzluklarına rağmen sende halen beklentisi olan taraftar ve yönetim vardır. bende buna şaşırıyorm.

poolat58 17.03.2013 20:47

[QUOTE=Gizemli58;842402]özledim eskiyi sen futbolu izleyen bir taraftamısın gerçektn yksa biyerleridenmi çıkarıyorsun bu scma sapan fikirleri ugur ve hayretin sayesinde küme düşüyoruz 1milyon kişiye sorsan 1tek kişi onlar oynar der oda sennigibi futbolla alakası hiçte olmayan sıradan herhangi boş bir insan[/QUOTE]
kardeş sen yanlış anlamışsın adamda rızaya aatıfta bulunuyor dalga geçiyor yani çaktın ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:07.