![]() |
Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
[QUOTE=58fatihcan;842624]Bu adam sivasli olmasa coktan gitmisti veya gonderilmisti. Sivas da hakettigi yere kavusurdi. Su an istifa etmesi sikintili olur. Fitbolculatda seviyor hocayi. Takimin dengesi bozulabilir[/QUOTE]
[B]Merak ettim acaba hangi Fitbolculatda seviyor diye, bence seveni yoktur[/B] |
gitsin demiyorum ama kadro düzeninden vazgeçsin artık Sercan, Kamil, Piech bu futbolcuları küstürdü oynayamıyorlar şimdi
|
Teknik direktör yönünden kan değişikliği bu saatten sonra hiç de akıllı olmaz. Sene sonuna kadar bütün hepsine katlanmalıyız ve düşmemesi için taraftar olarak desteğimizi daha çok göstermeliyiz. Futbolcuya veya Rıza hocaya ters tepki verirsek çok daha kötü sonuçlar doğurur.
|
[QUOTE=Külhan;842442]Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.[/QUOTE]
KARDEŞİM BEN 2 YILDIR BIKTIM USANDIM YORULDUM ENERAMO FORVET DEGİL GOLCÜ HİÇ DEGİL ANLAMIYORLAR ENERAMODAN GOLCÜN OLURSA İŞTE BÖYLE NAH GOLLERİ BOŞ KALEYE BİLE ATAMAZ PENALTI ZATEN ATAMAZ |
ben her zaman söyledim yine söylüyorum kan değişikliğine ihtiyaç var.Rıza hoca artık gitmeli
|
Rıza hoca takımın ağzına s.... yeter artık bu nasıl bir inatlıktır geldiğinde düşüyrdk geldin kılpayı kurtardık geçen yıl play off denen saçmalık sayesinde ilk 8de bitrdik bence o da bir başarı değildir bu sene takımı temelli batırdın inatlığın yüzünden.Bu takıma en ufak bişey bile kattığından şüpheliyim.yılmaz vural elazğın başına geldiğnde takımn puanı bile yoktu bak şimdi bizi bile geçecekler takımın ne oynadğını çözen varmı acaba? mecnun başkan sırf sen sivaslısın diye tutuyor takımın başında. aslında başkanda biliyor senin ne mal olduğunu ama işte sabrediyor ama bu da takıma çok büyük zarar veriyor.Senin bu takıma bişey verebileceğni düşünmüyorum aksine daha da götürüyon.eğer bu takımı düşürürsen milyonlarca Sivaslının Sivassporlununda bedduasını alacakssın unutma bunları beyninin bi yerlerine kazı. bu sene ne yap et ligde tut takımı sonra da defol git bu kadar durduğun bile hata.Sen gitikten sonra Mecnun odyakmaz başkanımızda saçma sapan adam getirir yine takımn başına.Muhsin ertuğral karol pecze ve sen birer hataydın.Asansör hoca getirir takımın başına hani şu her sene bi takım çalıştıranlar var ya onlardan birini getirir.Ümit özat denen adam Sivaslıymış ama alakası bile yok.daha takımda kimin oynadğını bile bilmiyor sivas televizynnda bir yayına bağlnmıştı utanmasa sivasspor kim diyecek. ben öyle adamları getirmelerini istemiyorum.
Gelecekse ERTUĞRUL SAĞLAM gelsin gerisi yalan |
[QUOTE=yigidolar06;842625][B]Merak ettim acaba hangi Fitbolculatda seviyor diye, bence seveni yoktur[/B][/QUOTE]
Valla bende merak ediyordum ama futbolcular hep röportajlarında sürekli hocadan bahsediyorlar. İsteyerek mi zorlayarak mı bilmem ama herkes çok şey borçlu olduğunu söylüyor |
biraz edebiniz varsa çekin gidin hayrettin rıza
|
Kimsenin Sivasspor'un kaderiyle oynamaya hakkı yoktur! Sivasspor Kulübünün tek sahibi var biz destekleyicileri. Çıkıpta kimse Sivasspor taraftarına seyircisine, onlar kendi işini yapsın bize karışmasın demek kimsenin haddine değil. Eğer o adam bu takımın başındaysa biz sesimizi çıkarmadığımız için. Eğer biz o adamı desteklemesek bu güne kadar takımın başında kalamazdı.
[B][COLOR="Red"]Ben bir Sivassporluyum ve Sivasspor maçlarına imkanım oldukça gidiyorum. Ama artık maça gitme isteği kalmadı.Ben taraftarını sevmeyen bir Sivasspor Teknik Direktörünü istemiyorum![/COLOR][/B] |
Sivasspor yenilince haftamız kötü gider, stadda sesimiz kısılırcasına bağırırız, para verip ürünlerini alıp kullanırız bırakın da eleştirmeye hakkımız olsun. Ordu maçında bağırın istifa diye bizde görelim tv den sevinelim. Bazılarda kulak versin artık
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41. |