SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yiğidoların Aydınus İsyanı... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35765)

PETKOVİC 18.03.2013 18:15

Cevap: Yiğidoların Aydınus İsyanı...

[QUOTE=58fatihcan;842717]Tekrar yaz da görelim bizde :D[/QUOTE]

trabzonu kurtarmak için kümeye oynayanları yıpratmaya çalışıyorlar biz bu oyunlara gelmeyelim diyorum ;)

infial§ 18.03.2013 21:33

Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus iyi hakemler olsa ne yazarlar ikisininde ne mal olduklarını gördük

58fatihcan 19.03.2013 08:50

Bu adamlar avrupada aslan burada kedi anlayamadim ben bu isi

MEVLUTHOCAOGLU 19.03.2013 09:14

Bu yönetim ne tff gider nede başka bir merciye başvurur boşuna ümitlenmeyelim varsayalım ki gittiler ne değişecek aynı tas aynı hamam değişmez tff 2 klübün himayesi altına girmiş kim takar anadolu klüplerini ama şu olabilir bütün anadolu klüpleri toplanır ve tff ye giderek ya bu işleri düzeltin yada bizler ligden çekiliyoruz gibi rest çekerler ise o zaman anadolunun sesi yanki yapar diye düşünüyorum ama o yürekte klübler ne yazık ki yok

Külhan 19.03.2013 14:32

Su spor yorumculari hep kendilerine göre yorumlar yapiyorlar ama hic bir macin kaderini de ceviremiyorlar madem sözünüz gecmiyor niye saatlerce borazan kusu gibi ötüyorsunuz eger yigit seniz haksizliga karsi durabiliyorsaniz o haksizligi yapan hakemin düdügünü niye astirmiyorsunuz ben simdiye kadar sizden böyle islerin zuhur ettigini sizden hic görmedim bundan sonrada olacagini zannetmiyorum sizinkisi gelene agam gecene pasam eger gercekte samimi iseniz söylediginiz o hatalari düzeltme yolunda biraz emek biraz gayret sarf edersiniz ve bizde inaniriz yoksa öyle esib yagmakla kimseyi o konuya inandiramazsiniz.

cemahmety 19.03.2013 14:42

Fırat Aydınus bizim düşmanımız gibi davranıyor her maçta

Külhan 19.03.2013 14:45

Cok affedersiniz bu bir misal ögretmenin biri sinifta talebelerine ders verirken aklina talebelrinin tecrübelerini denemek ister talebenin birisine derki farz edelim kirgezisine gittik gezerken o an bir yaban domuzu cikti sana saldirdi ne yaparsin der ögrenci kacarim saklanmaya calisirim der ama ögretmenin hosuna gitmez bu defa ögrenci hocasina ayni soruyu sorar hocam siz olsaniz benimyerimde ne yaparsiniz hoca derki hemen domuza karsi kosarim talebe tamam hocam tamam sende domuz tarafina gectin der bizdeki avrupada mac yöneten hakemlerin ne tarafa gectigi zaten belli degilmi.

eyupk 19.03.2013 16:46

TÜRK FUTBOLU MECNUN ODYAKMAZLAR, AZİZ YILDIRIMLAR HAPSE ATILARAK TEMİZLENEMEZ. ASIL TÜRK HAKEMLERİNİ HAPSE ATARAK TEMİZLENİR TÜRK FUTBOLU. AKHİSAR-SİVAS MAÇINDA RESMEN KATLEDİLDİK.

adres58 19.03.2013 18:33

Erman Toroğlunun Sivasspor-Fenerbahçe müsabakası sonucunda (Şu malum maç) Ermanın 2 metrenin üzerinde ofsayt olmadığı pozisyonda ısrarla ofsayt bayrağını çektikden sonraki konuşmasını unutmuyorum...

-[B]Seni unutmayacağım süt oğlan...[/B]

sivasfutbol 19.03.2013 18:34

bu hakemi sivasın maçlarına bir daha vermesinler .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:02.