![]() |
Cevap: Kupa Programı Belli Oldu
[B]Kupada Trabzon'la yapacağımız ilk maçın Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarının tam ortasına verilmesi bana göre güzel olmuş.
Sivas'ta alacağımız net bir sonuç bizi Trabzon'da Finale yükseltebilir.[/B] |
[QUOTE=Salim58;845494][B]Kupada Trabzon'la yapacağımız ilk maçın Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarının tam ortasına verilmesi bana göre güzel olmuş.
Sivas'ta alacağımız net bir sonuç bizi Trabzon'da Finale yükseltebilir.[/B][/QUOTE] [B]En az 2 farklı skorla galip gelip, fnale yükseleceğimize inanıyorum[/B] |
Tarftar ve takim simdiiden hazirlanmali
|
Finale yükselelim finalde kaybetsekte avrupaya gideriz
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;845351]Trabzon'un bu sezon kötü performansı ve tek şeçeneğinin kupa olması beni korkutuyor açıkcası.Oyunlara kurban gitmeyiz inşAllah.[/QUOTE]
Benim tek korkum Rıza Hoca.. |
Benim tek korkum endişem hakem hatası.
İnsallah tarafsız adil bir maç yönetir atanacak hakem kim olursa olsun içerde dışarda adaletli tarafsız bir hakemler atanır. |
Sivas cikip adam akilli futbolunu oynasin hicbir hata yildiramaz. Saglam mac olur
|
[FONT="System"][COLOR="Black"][SIZE="4"]Sivasımız Trabzone Sivasta rahat koyarrr :D:)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
|
:) [COLOR="Red"] NE ZAMAN IKI SATIR YAZMAYA KALKSAM HEP SENI HEP BENI HEP BIZI YAZIYORUM SEVDA ETTIM KALBIME SIVASSPORU SEVIYORUM[/COLOR]
|
Bu " Trabzon " nu eleyelim de yeter....
Kac sene bosu bosu na avrupa ya gittim bir b.. yapamadan geldiler... biz gidelim europa ligi ne ... biz hakk etiyoruz. ayrica sivaslilar trabzonlular dan kat kat güclü!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:35. |