![]() |
Cevap: Abay'a Sivas-GB maçı verildi
[QUOTE=yiğido58sinan;846824]Bizim maçlara atanmasını en çok istediğim hakemdir. Sivasın maçlarını gayet düzgün yönetiyor. Bu sezon bursayı da trabzonu da 2-0 yendik o düdük çaldı. Inş bu maçta da öyle olacak[/QUOTE]
Sanırım Manisaspor'u 4-2 yendiğimiz maçın hakemi de Süleyman Abay'dı. Adil yöneteceğine inanıyorum. Grosicki'nin ilk oynadığı ve hat-trick yaptığı maç :) |
Abayı seviyorum ben içerdeki oynadığımız maçların bildiğim kadarıyla çoğunu kazandık abayla.
|
[QUOTE=nightmare58;846961]Sanırım Manisaspor'u 4-2 yendiğimiz maçın hakemi de Süleyman Abay'dı. Adil yöneteceğine inanıyorum. Grosicki'nin ilk oynadığı ve hat-trick yaptığı maç :)[/QUOTE]
Hatırlarsanız yine bir Gençlerbirliği maçı yönetmişti 1-1 bitmişti.Tribünler baya gerilmişti o maçta çok saçma kararları vardı. |
Maç içinde bazı dengesiz ve hatalı kararlarıyla taraftara ' yok artık ' dedirten sakarlıklarını saymazsak maç sonlarında genelde yüzümüzün güldüğü müsabakalarımızı yönetmiştir. Beterin beteri var,buna da şükür diyelim artık.
|
hakemlere işi birakmadan bu maçi almalıyız aksini düşunmek bile kötü kendi sahamızda seyircimize büyük iş düşüyor haydi yiğido kardeşlerim stadı doldurup vazifemizi yapalım gerisi ALLAH'ın izniyle gelir
|
bencede süleyman abayin atanmasi fena olmamis onun yönettigi maclari simdiye kadar hic kaybetmedik .bize cok ugurlu geliyor
|
yerli hakem istemiyoruz
|
Gs-miy maçındaki yönetiminden 8.6 puan almış,o düdüğünü münasip bir yere asması gereken hakemdir
|
taraftarin etkisinde kalabilir bence taraftarimiz zorlasin buraz
|
[B]Bu hakeme iyi diyenleri alkışlamak istiyorum...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40. |