![]() |
Cevap: Başkan İsyanlarda
[QUOTE=Serdar63972;848796]Diyorsanki biz göz önünde olmayı sevmiyoruz, o zaman haklı falan değilsin başkan... Çıkacaksın ortaya açıklamalar yapacaksın. Hakkını sonuna kadar savunacaksın... Ama senin savunduğun tek kişi var oda sayın ÇALIMBAY. Taraftarı bile karşına aldın, Çalımbay yüzünden. Çalımbay gidene kadar da 6 bin kişiye oynarsın. Çünkü Sivas'lı duygusaldır. Bir defa kırarsan öyle kolay kolay doğrultamazsın.[/QUOTE]
çok doğru söylemişsin ağzına sağlık serdar 63972. bu sıkıntıları bu sitedeki herles biliyor merak etme sayın başkan herkesin söylediği aynı hakkımızı yiyorlar birlik olamıyoruz baskı kuramıyoruz diyosunda bu birliği bu dinamikleri hayata geçirecek olan harekete geçirecek olan Sivasspor Başkanı olarak siz veya yönetiminizdir bu açıklamaları yerel basınala beraber ulusal basına ulaştırmak gerek. yönetiminle beraber çıkta bi basın toplantısı yap sayın başkan bi ses getir inan sivaslılar seni çok seviyor ve sayıyor buna layık olmaya çalışıyosun sağolda hakkımızıda arayacak olan sensin veya yönetim kurulun........ |
[QUOTE=Serdar63972;848796]Diyorsanki biz göz önünde olmayı sevmiyoruz, o zaman haklı falan değilsin başkan... Çıkacaksın ortaya açıklamalar yapacaksın. Hakkını sonuna kadar savunacaksın... Ama senin savunduğun tek kişi var oda sayın ÇALIMBAY. Taraftarı bile karşına aldın, Çalımbay yüzünden. Çalımbay gidene kadar da 6 bin kişiye oynarsın. Çünkü Sivas'lı duygusaldır. Bir defa kırarsan öyle kolay kolay doğrultamazsın.[/QUOTE]
Rıza Çalımbay öncesinde bu takım Bernabau'da kapalı gişe mi oynuyordu.Rıza hoca ile ilgili pek olumlu bir düşencem yok ama sizin gibiler yüzünden İnadına Rıza Hoca!Çünkü siz bu takıma Lucescu gelse Ertuğrul Sağlam gelse onları da eleştirirsiniz.Amacınız takımı bozmak. |
bu takım bu memlket bu ligdeyse çok büyük baaşrı çünkü sivasta herkes teknik direktör olmuş yönetici olmuş onu alıyorlar bunu alıyorlar satıyorlar başkan beğenmiyorlar hoca beğenmiyorlar stad beğenmiyorlar 10 yıl önce hangisi vardı bu memlkette beton zemnde maç izlerdik ilkel dikenli telle çevrili yerden ısıtmamı vardı ışıklandırmamı vardı yazık çok yazık sivas kulp takmaktan başka hiç bir şeye benzemez
|
Rıza Hocanın babasının durumunu anlayışla karşılamamız gerekiyor ama neden her hafta İstanbula gidiyor anlayamıyorum eğer çalışamayacak durumdaysa takımımızın başında durmasın, insani durumları anlayışla karşılamak zorundayız ama takıma kendisini veremediği bence çok net
|
[QUOTE=Dua;848778]Degil Trabzonla yari Final Real Madrid gelse o stad olmaz.
Sivaslinin doldurdugu tek yer Kahvehane dir. Stadtlarda Masa ve Okey bulunmadigi icin seyirci gelmiyor.[/QUOTE] Vay ağızına sağlık abiciğim ben [B][COLOR="Red"]33 yaşındayım[/COLOR][/B] ama eğer benden büyüksen elinden,küçüksen anlından öpüyorum. Sivaslıyı tam özetlemişsin. Senin bu yazdığını özellikle Besyocu ve Çılgın türk okusunda birşeyler anlasın,eğer anlarsa tabi. |
[QUOTE=favori58;848900]Vay ağızına sağlık abiciğim ben 33 yaşındayım ama eğer benden büyüksen elinden,küçüksen anlından öpüyorum. Sivaslıyı tam özetlemişsin. Senin bu yazdığını özellikle Besyocu ve Çılgın türk okusunda birşeyler anlasın,eğer anlarsa tabi.[/QUOTE]
Ben seni kaale bile almiyorum. Savundugun insanlarinin adini bile dogru yazamiyacak kadar hücrelerin kisitli o yüzden eger tartismak istiyorsan kendine bir baskasini sec. |
[QUOTE=chep mami;848867]çok doğru söylemişsin ağzına sağlık serdar 63972. bu sıkıntıları bu sitedeki herles biliyor merak etme sayın başkan herkesin söylediği aynı hakkımızı yiyorlar birlik olamıyoruz baskı kuramıyoruz diyosunda bu birliği bu dinamikleri hayata geçirecek olan harekete geçirecek olan Sivasspor Başkanı olarak siz veya yönetiminizdir bu açıklamaları yerel basınala beraber ulusal basına ulaştırmak gerek. yönetiminle beraber çıkta bi basın toplantısı yap sayın başkan bi ses getir inan sivaslılar seni çok seviyor ve sayıyor buna layık olmaya çalışıyosun sağolda hakkımızıda arayacak olan sensin veya yönetim kurulun........[/QUOTE]
Burası Sivasspordur Huzur Camii yaptırma ve yaşatma derneği değil. Adam akıllı forma yaptında almadık mı? Düzgün bir transfer getirdin de gelmedik mi? BU takımın başkanıyla teknik direktörüyle ortak bir hedefi var. DÜŞMEMEYE oynamak. Adamın sevdası SİVASSPOR değilse ki olmayabilir. Adam taraftarsa ortaya konulan ürüne göre gelecek. Galatasaray'ın takımın başına Rıza Efendiyi getirdiğini düşünün... Orta sahayada Doğayı... Kim gidip izleyecek. Gs'da taraftar demiştiki Mustafa SARP ımı izlemeye geleceğiz. Olay budur. Ben demiyorum gidin büyük transferler yapın. Bize Ziya-Aatıf ayarında adamlar yeter. Kaç tane var senin takımında bunlardan. Forma yaparsın bedeni-kalitesi-zamanı-bulunup bulunumaması hepsi problem. Vatandaş neyi alsın? Artı gene söylüyorum söyleyeceğimi, bu takımın hedefi yok.... Bağırarak söyleyeyim HEDEF YOOOOOOOOOOOOK. DÜŞMEYELİM YETER. Birde Hocanın taraftara yaptığını herhangi taraftarına saygı duyan bir yönetimin teknik direktörü yapsaydı neler oluyor görseydik. Siz devamlı taraftarı aşağılayamazsınız. Şimdi benim dalaştığım Rızanın uşakları vardı, düşmanım çoğaldı Başkan'ın uşaklarıda etrafımı taradı. Yalnız başıma kalsamda bildiğim doğruyu yazmaktan vazgeçmeyeceğim. Hakem golünümü yedi evladım. Yönetimsen takımına sahip çık. Açıklama yap, deki mevcut olaylar devam ederse takımı sahaya çıkarmayacağım... Bu tepkiyi kim verecek. Sahaya atlayalım biz mi tepki verelim... |
[QUOTE=noname87;848873]Rıza Çalımbay öncesinde bu takım Bernabau'da kapalı gişe mi oynuyordu.Rıza hoca ile ilgili pek olumlu bir düşencem yok ama sizin gibiler yüzünden İnadına Rıza Hoca!Çünkü siz bu takıma Lucescu gelse Ertuğrul Sağlam gelse onları da eleştirirsiniz.Amacınız takımı bozmak.[/QUOTE]
Taraftara kolunu kaldırıp küfretmeyen kim olursa olsun başımızın üstünde yeri var. Muhsin Ertuğral'a sesini çıkaran oldumu bu taraftardan. Sizin amacınız ona buna yalakalık yapmak... |
[QUOTE=eyupk;848813]Şu gerçekki Sivasspora gurbette yaşayan Sivaslılar daha çok sahip çıkıyor ama Sivasta yaşayan hemşerilerimizin umrunda değil Sivasspor.[/QUOTE]
Aynen haklisin kardesim Bende sivasin kupa finaline cikip fenerinde cikmasi halinde Avrupaya gime kapisi acildiginda Oturdugum sehrin 2000 kilometre yakindindaki sivasspor macina gidecegim eger rakipi o cevrelerden olursa. Resimleride bu sitede paylasacagim :) |
Stada gitmeyen sivasdaki sivassporlulari kiniyorum ve sivasporlu olduklarini düsünmüyorum hepsi utansin
Biz gurbete sivasli olmaktan ve sivassporlu oldugmuz icin gurur duyuyoruz Ve sivassporun gurbete mac yapmaya geldiginde cok heycanlaniyoruz Lig maclarini malesef cemiyetlerde izliyebiliyoruz ve izine geldigimizde Izinimizi öyle aliyoruzkii izizndeykene bir sivassporun maci izleme sansimiz olsun diye Inanin almanyada yasayan sivaslilar sivasda olsa 4 eylül stadi dolardi Hata sivasspor almanya diye bir tayfa olusdurmayi düsünüyordum ve bu sitenin bi kac kisileriyle tanisdim yeniceri ve yigido genclikten insanlarla ama hic kimse dogru dürüst ilgilenmedi git facebookda site ac birsey yap diyip geride daha yazan olmadi. Ben sivasspora katkida bulunuyum diye 200 TL lik alisveris yaptim sivas store dan |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09. |