![]() |
Cevap: Çalımbay'a 1 maç ceza
[B][COLOR="Black"]Yuhhh harbi yuuhhh yaaa, adam kendi oyuncusuna kızıyor.Sonra hakem söylüyor kusura bakma rıza hocam bi kere karar verdim daha dönemem diyor ve 1 maç ceza alıyorsa artık benim gözümde Tff ve Mhk bitmiştir.Kısacası Türk futbolu bitmiştir.Yazıklar olsun Tff.[/COLOR][/B]
|
Yuh olsun!
Sözün bittiği yerdeyiz. Sivasspor taraftarına düşen görev; takımına hiç olmadığı kadar sahip çıkmak! |
Rıza Çalımbay yarınki Kayserispor maçında tribünde olur,cezasını çeker ,bu iş biter.Ama büyük resmi görmek lazım.Neden birileri Sivasspor'a devamlı olarak haksızlık yapıyor ve başka takımlara yapılamayan haksızlıklar Sivasspor a yapılabiliyor?Birileri bu cesareti nerden alıyor?
Türkiye Kupasında Sivas'taki yarı final maçımıza 6.000 kişi gidiyorsa suçu biraz da kendimizde aramamız gerekir?( sanki şu ana kadar 5 defa kupada yarı final oynadık,3 defa da kupayı kazandık:!!!) Sivas ın ve Sivasspor un en büyük sorunu bu iki değeri sevenlerin biraraya yeterince gelememeleri,organize olamamalarıdır.... |
tüpçüyle-gazcının federasyonu bu kadar olur.giden geleni aratırda bunlar aratmıyor kibrit suyu döküyor.eski federasyon mumla aranır oldu.
|
Gercek olan tek sey Demirören yönetimindeki futbol federasyonu ve ona bagli MHK Türk futbolunu oldukca cirkinlestirmistir.Takimlarin üstünden ellerinizi cekinde futbollarini oynasinlar.Her basit harekete sari kart göstermekte neyin nesi.Tkimi ileriki haftalarda eksik birakmak ve gücsüz kilmaksa emelleri ,bunu zaten basariyorlar.
Türkiye SIKE SKANDALIYLA sarsilmisken ,taraftarlar sirf bu yüzden stadyumun bile dahi önünden gecmek istemiyorsa,birde hakemlerin yaptigi tarafli tutumlar futbolun altina adeta dinamit koymak gibi birsey. Bu tarafli tutumlar az sayidaki taraftarlarida maclardan sogutmaya yetiyor.Bu nasil federasyon ve kime hitap ediyor,kimin haklarini savunuyor .... |
rıza hocamıza da bu cezayı vermişler ya . yazık böyle futbol (!) federasyonuna !
|
Ş.refszlr ne yaparsanız yapın bu takımı durduramayacaksınız hiç olmadığı kadar daha da bağlıyız Rıza Hocamıza
|
saka gibi ya hocamizin günahini aldilar..
|
bu haysiyetsizlere inat senbasarili ol yada olma sonuna kadar yanndayz hocam
|
[B]Çok ayıp etmişler aslında ben hoca sezonu kapatır diyordum ama ayıp etmişler 1 maç ceza vererek!!!
Sizin gibi satılmışların gerçek yüzünü ortaya koyan hocaya 1 maç ceza vererek ayıp etmişsiniz, 9-10 maç verseydiniz kendinize yakışan en güzel şeyi yani ş...sizliği yapmış olacaktınız!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |