![]() |
Cevap: Hafta İçi Görüşeceğiz
Eğer Rıza Hoca kalmaktan yana gönüllü değilse yollar ayrılmalı, ama kalmak istiyorsa yönetim kalması için elinden geleni yapar.
|
Başkan'ım, takımımızın başına taraftarın inandığı başarı hayallerine inanacak bir teknik direktör getirin. Boynu bükük, azimsiz, hayalsiz teknik direktör değil !
|
[B]yeni teknik direktör aranmaya başlanmıştır bile. doğrusu da bu bence. bundan sonra rıza hocadan verim alınamaz.[/B]
|
Riza hoca´ya Helal olsun bunca olumsuzluga ragmen,kupada yarifinal oynatti ligi orta siralarda bitirdi,buradan Riza Calimbayi basarisiz bulanlara sesleniyorum,Tamam Riza hoca basarisiz o zaman Sivasspor cok iyi bir teknik adamla anlasacak verin bakalim 3-5 kurus madem buradan ahkam kesiyorsunuz maca gitmez adam burada daha mac bitmeden hemen saldirmaya baslarlar,vallahi gercekci olmak gerekiyorsa buradan ahkam kesenler kurus yardim yapmazlar oyle lafla peynir gemisi yurumuyor,sivasspor cuzi bir butce ile yillardir superligde bunun keyfini cikaracagimiza ancak yonetime ve teknik adama yukleniyoruz tabiki Riza calimbayin hatalari olmustur ama cok iyi bir teknik adam kapasitesine sahip de degil napalim yani gidip Alex fergusonu mu getirelim,sivasspor kulubu ayagini yorganina gore uzatiyor ve yonetimi cok basarili buluyorum,varsa aksini soyleyen buyursun
Riza hoca nin yerinde olsam kesinlikle daha kalmam adami cok yiprattilar getirsinler daha iyisini bakalim kac hafta sonra saldiracaksiniz Riza calimbayli gunleri mumla arayacak olmazsiniz insallah, Tebrikler Riza Calimbay tebrikler Mecnun Baskan,Sivasspor icin en hayirlisi ne ise o olsun. Forever Sivasspor |
Başkanım yapma böyle şeyler,sen Sivasspor'un her sene küme ye oynamasını mı istiyorsun,vizyonsuz kapasitesiz sevimsiz td istemiyoruz
|
ya rıza beyin babası rahatsız bu sene kendini veremedi takıma ondan böyle oldu desek sezon basında babasının rahatsızlıgı yokdu ve kendisinin vermiş olduğu demeçlerde yardımcıları menejerler fln dünyanın dört bi yanında futbolcu arıyolarlardı ama bi anda ist takımından gelen teklif herşeyi bi anda dağıttı gereken ilgi alaka göstermedi istanbul işi olmayıncada mecbur kaldı sonrasında vermiş oldugu roportajlardan anladıgımız o gittim gittiydim ucundan döndüm gibi acıklamalar ve sonrasında kadro darlığı gibi bahanelere sığındı hep kendisi
yani kısacası bize aklı istanbulda olmıcak bi td lazım |
ayrılık düştü birkere başkan neyin ikna etme çabası bırakın hemde ardına bile bakmadan gitsin lazım değil bize rıza hoca gibiler
|
[B]Milleti enayi yerine koymayin![/B]
Yollarin ayrilacagi haftalar önceden belli idi. Ordu macindan sonra zaraki evlilik devam etti. Bu saatten sonra yollar kesin ayrilir. Zaten ayrilmayacak olsa mac günü Bülo'nun Sivas'ta ne isi olur? Hocayla calismak istemeyebilirsiniz, hocada calismak istemeyebilir buraya kadar hersey normal ama hoca mac sonu cikiyor Ligtv ye Sivas camiasina seneye basarilar dilerim diyor sonra yerel tv ye cikiyor transferlerle ben ilgilenmiyorum, hedefim baska diyor. Her yerde bir ima var. Nedir bu kardesim ya cikin yollari ayrdik deyin ya da devam ediyoruz deyin. Cadir tiyatrosuna döndürdünüz kulübü. Ayni tiyatro Antep'te de oynaniyor. Bügün Bülo antrenmanlara katilmamis, hafta ici görüseceklermis. Bülent Uygun Antep'te duramaz cünkü Antep'te menajerleri isin icine karistirmadan Kizil kardesler transferleri yapiyor. Uygun ise transferleri kendisi yapmak ister.... Buca'da oldugu gibi, Elazig'da oldugu gibi ... [url]http://haberciniz.biz/g-antep-uygun-ile-gorusecek-2043455h.htm[/url] Genclerbirligi taraftarindan Uygun'a veto [url]http://www.birgun.net/actuels_index.php?news_code=1368434181&year=2013&month=05&day=13[/url] |
Baskan, Riza hoca yoksa bizde yokuz diyordu bu sefer kalmasi icin israr etmiyecegi anlasiliyor.Böylesi dahada iyi.Sivas´li olmasina ragmen Sivas´liyi kucaklayan bir havasida yoktu Riza hocanin.Gidene güle güle ,yeni gelecek hocalara hosgeldin diyelim.Hava degisimi gerekli bunuda hocayla baslatmamiz gerekiyor....
|
istemiyorsa gitmesi daha hayırlı olur.ancak kalacaksa rıza bjk sevdasını unutmalı telafuz dahi etmeli yönetimde istediği transferleri yaparak bahanelerini tüketmeli sezon boyunca sızlanıp durmamalı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:18. |