SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Anket-Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36074)

Metal Gear 14.05.2013 21:46

Cevap: Bülent Uygun İsmine Karşı Olanlar

Sivas'ın maçlarını izlemem bile Bülent gelirse..

izmirliyigido 14.05.2013 21:49

Bence UYGUN !..

.

eyupk 14.05.2013 21:51

arkadaşlar bırakın bu tür şeyleri, bize başarılar yaşatmış birine karşı nankör olmayalım, eğer gelirse başımızın üstünde yeri var.

izmirliyigido 14.05.2013 21:52

Bizim istememizle veya istemememizle olacak değil tabi. En doğru ve en son kararı yönetim kurulu ve başkanımız verecektir. Bizde buna ister istediğimiz gibi olsun, ister olmasın saygı duyup susacağız.

O halde taraftarın nabzını, sokağın nabzını ölçmek için buna bir ANKET ekleyelim. Bakalım gerçek düşünce oranı nedir?

.

psychology58 14.05.2013 21:56

[QUOTE=izmirliyigido;854395]Bizim istememizle veya istemememizle olacak değil tabi. En doğru ve en son kararı yönetim kurulu ve başkanımız verecektir. Bizde buna ister istediğimiz gibi olsun, ister olmasın saygı duyup susacağız.

O halde taraftarın nabzını, sokağın nabzını ölçmek için buna bir ANKET ekleyelim. Bakalım gerçek düşünce oranı nedir?

.[/QUOTE]

Çok güzel bir düşünce...Bakalım anket de ne çıkacak

izmirliyigido 14.05.2013 21:57

Haydi bakalım ekledim anketi. Görelim sonucu.. :)

.

asabibaba 14.05.2013 22:06

[B]Uygun olmadığını ve etik olarak da yanlış olacağını düşünüyorum.Yaptığı yanlışlardan ders almadığını Buca ve Elazığ'a yaptığı transferlerle kanıtladı.Bu adama güzel transfer yapılmış bir takım teslim edeceksin 'AL ÇALIŞTIR 'diyeceksin.. Yoksa transfer politikası tam bir muamma güven vermiyor bana ...Kaldı ki hoca transferi inanın biz ne dersek diyelim yönetimin tasarrufunda olacak .. Bu takımda kimse tarafın isteği ile hareket etmemektedir.Asıl asap bozucu ve kırıcı olanda bu .... [COLOR="Red"](Bu sitede baskı yapıpıta aldırdığımız bir futbolcu ismi bilen var mı?) [/COLOR][/B]

[B]Kısaca dostlar ben artık bu kişiyi takımın başında görmek istemiyorum ...Geçmiş hizmetleri ve başarıları için teşekkürler bizler nankör olmadık olamayız da çünkü biz ANADOLU ÇOCUĞUYUZ ......SAYGILARIMLA [/B]

58_SEMİH_58 14.05.2013 22:15

Henüz 1 hafta önce Bülent Uygun'un adı Gençlerbirliği ile anılınca taraftar bir mektupla yönetimle iletişim kurdu ve Metin Diyadin ile anlaşıldı.Bunu örnek alıp istenilen mesajı verebilirsiniz.

[url]http://spor.haberturk.com/futbol/haber/843039-taraftardan-cavcava-mektup[/url]

ayna26 14.05.2013 22:30

Teknik direktör değişiminin mutlaka sivas şartlarına uygun olması gerekir.Rıza Hoca gelecek sezon olmayacağının sinyallerini verdi lakin yönetimle oturup herşey kesinleştirilmedi.Bence yönetime şart sunacak, transfer konusunda, eğer onay alınırsa rıza hoca sivasla devam edecektir.yeni bir teknik direktör gelirse takımı sil baştan değiştirecek adımlar atmak için transferler isteyecektir. bu durum ekonomik manada sivası zora sokabilecektir.bir de sistem oturmazsa sancılı günler başlayabilir.bence mevcut kadroya takviyeler yapılmalı ve teknik heyetle biraraya gelinmeli.değişik isimler teleffuz edilse de sabırlı olunmalı takıma en çok katkı sağlayacak biri ile yola devam edilmeli.

sebasteia 14.05.2013 22:36

Sivasspor icin bu yil yapilacak en iyi transfer hamlesi, hatalarindan ders almis, bjk sevdasindan vazgecmis, taraftar ve yoneticiler ile iletisimini duzeltmis, uzun yillar sivasspor'un basinda kalma planlari olan ve sivasspor icin uzun vadeli planlar yapan bir riza hoca ile en az 3-4 yillik yapilacak sozlesmedir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:13.