![]() |
Cevap: Kılıç'tan Yalanlama
[B]Sivaslı Erman önerildi[/B]
Yabancı kontenjanının kademeli olarak düşecek olmasının ardından yerli transferine daha çok ağırlık veren Galatasaray'a, Sivasspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Erman Kılıç, menajerler tarafından önerildi. Orta sahada forma giyen 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim’e bilgi verildiği, tecrübeli hocadan gelecek yanıta göre de harekete geçileceği ifade edildi. Başka yerli isimlerle de temaslarını sürdüren Cim Bom’un listesine ‘aday’ sıfatıyla giren Erman’ın Aslan olması, orta alandaki oyuncuların durumuna göre netlik kazanacak. |
[QUOTE=58sinan58;855472]erman sanki burada yüzümüz eskidi demiş
takımda kalırsan kolayı var yüz nakli yaptırırız polat alemdar gibi dolanırsın ha yok illa da ben ayrılacağım diyorsan o zaman Allah yolunu açık etsin[/QUOTE] koltuğu kime devredecek acaba :D |
Eğer iyi bir teklif gelirse gitmesi normal. Teşekkür eder yollarımızı ayırırız.
|
belli menejerlerin oyunu bunlar.. son sözü erman ve sivasspor söyler.. roberto carlos imzayı atarsa bu takımdan hiçkimse bir yere gitmek istemez. .:D...
|
[QUOTE=calipso;855831]belli menejerlerin oyunu bunlar.. son sözü erman ve sivasspor söyler.. roberto carlos imzayı atarsa bu takımdan hiçkimse bir yere gitmek istemez. .:D...[/QUOTE]
Türkiye´de Sivasspor tesisleri gibi tesis nerede varda ,Erman kulüp degistiriyor? |
[QUOTE=Çılgın Türk;855743][B]Sivaslı Erman önerildi[/B]
Yabancı kontenjanının kademeli olarak düşecek olmasının ardından yerli transferine daha çok ağırlık veren Galatasaray'a, Sivasspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Erman Kılıç, menajerler tarafından önerildi. Orta sahada forma giyen 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim’e bilgi verildiği, tecrübeli hocadan gelecek yanıta göre de harekete geçileceği ifade edildi. Başka yerli isimlerle de temaslarını sürdüren Cim Bom’un listesine ‘aday’ sıfatıyla giren Erman’ın Aslan olması, orta alandaki oyuncuların durumuna göre netlik kazanacak.[/QUOTE] hikayeden başka birşey değil... |
erman akıllı ol sivastan gidenlerin hali ortada.çok ararsın yoksa buraları.herkes seni seviyor ve değer veriyor.karar vermeden önce istersen atilla koca ile görüş ve fikrini al atilla koca ne dedi 3 gün önce : eğer 3 büyük kulüpte oynamıyorsan kesinlikle sivassporda oynamalısın.hem her türlü konfor var.eniyi kulüplerden biri ve en önemliside maaşın bir gün aksamaz bizimde evimiz çocuğumuz var ve benim evim hala burda ve sürekli gidip geliyorum dedi.ayrıca sivaspordan ayrılan arkadaşlarımız sivassporun kıymetini daha iyi anlar dedi. ermanım sana tavsiyem kendini harcama ve devam et.yada ATİLLA KOCA ile bir görüş ve karraını ondan sonra ver.yinede emeklerin için teşekkürler
|
İlk Tercihim Sivasspor
Erman Kılıç'tan mesaj...
Sivasspor'la sözleşmesi sona erecek olan Erman Kılıç'tan mesaj var... İsmi birçok kulüple anılan yıldız futbolcu, “Bugüne kadar kimseyle görüşmediğini belirterek, “İlk tercihim tabii ki, kaptanlık pazubandını taktığım Sivasspor... Yönetimle görüşmeden farklı bir karar almayı düşünmüyorum” dedi. KAYNAK: FANATİK (???) Arkadaşlar ne dersiniz, Erman Corlos'u görünce kararını mı değiştirdi... :) |
Cevap: İlk Tercihim Sivasspor
Bence altında farklı bir şey aramaya gerek yok.Erman doğru olanı söylemiş ama ben hala gideceğini düşünüyorum.
|
Cevap: İlk Tercihim Sivasspor
erman kılıç sivasspor gibi paralarını zamanında ödeyen hiç bir sorunu olmayan türkiye liglerinin en rahat takımında oynuyorsun böyle ortamı hangi takımda bulacaksın tabiki işk tercihin sivasspor olacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:25. |