![]() |
Cevap: Yiğidolar Kendi Kanalını İstiyor!!
Sivassporun gelişimini bizim yerle bir olmuş kanallar yakalayamadığı için mutlaka bir sivasspor tv şart umarım sesimiz duyulur.
|
Ben bu projeyi düşündüm yıllar öncesinde ama uygun şartlar oluşmuyor ne yazık ki. Bir kere Sivas da olmak gerekiyor sürekli ve Sivasspor yönetiminin izninde yürütmek gerekiyor.
Bursaspor TV taraftar tarafından kuruldu ilk önce yanılmıyorsam sonra yönetime devredildi. Bende böyle bir şey düşünmüştüm. Yönetimin kendi yapması lazım, zor birşey değil. Kamera, site ve mikrofon oldu mu biter bu iş. Ver anlayan bir kişiye yapsın. |
gardaş aynı şeyi yayınlayıp duracaklarına biraz hizmet etseler olmuyor sankii :mad::mad::mad:
|
Yiğidolar tabiki kanal kurulması sürekli haberlerin verilmesi falan bunlar iyi şeyler güzzel şeyler ama şuan olmaz çünkü daha doğru düzgün bir store ağımız bile yok. Şu zamanda madem Carlos'u takıma getirmişiz onun yardımıyla iyi bir futbol takımı kurmaya odaklanmalıyız paraları bu yönde harcamalıyız
|
SİVASSPOR TV İSTİYORUZ ÇOK GEÇ KALDIK BİLE
|
Arkadaşlar istiyoruz diyerek boş konuşuyoruz bence. Kimden istiyoruz? Böylesi şeylere taraftar ön ayak olur, sonradan yönetim kurumsal yapıya dahil eder. Yarı resmi de olsa bir başlangıç yapıp adım atmamız lazım.
Carlos'un gelişi umarım TV ve lisanslı ürünler gibi konulara da ilgiyi artıracaktır. Örnek olarak bu yazıyı okuyan herkesten ligden düşen Orduspor'un internet oluşumlarına göz atmasını istiyorum. |
[B]Kolay değil öyle Tv kanalı kurmak ...Aslında tam bize uyarda çünkü dünyanın Sivaslı İşadamı var amaaaaa nerdeeeeeee??????????????????????[/B]
|
tv58 taşındı mustafa ateş boşta.... bence Mustafa Ateş internet üzeri Sivasspor TV yayını yapsın, Abdullah Yiğitde yardım eder....valla süper olur :)
|
Önemli olan gerçekten istemek arkadaşlar. En azından site yöneticilerimizin yönetimle illaki irtibatları vardır.Hiç görüş soran bizim burdan isteklerimizi ileten kimse olmuyormu.
Neler yapabiliriz duyurmak için? Nail abi program yapmıyormu bugün?Herkes 1 sms atıp programa dile getirse illaki söyleyecektir.:rolleyes: |
gerçekten çok ihtiyacımız var yerel kanallarımız sivasspora gereken önemi vermiyorlar sivasspor tv şart
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24. |