![]() |
Cevap: Burhan Eşer Sivasspor'da
Riza hoca´yi istemeyiz diye bu siteye yaza yaza adamin görevine son verdirdin.:D
Bundada basarili oldun,yeni bir hocayla yeni yüzlerle bir sezona basliyacagiz ,birakta bu önümüzdeki sezonu doyasiya yasayalim. Biraz hosgörü icin kendimizi zorlasak ne dersin ha arkadasim Turan 59. Sana tas atana zeytin dali uzatsak nasil olur,birde gecmise takili kalmasak. Selamlar... |
hayırlı olsun ... bize çok faydası olacaktır bu kesin....
|
Sayın DUMANLI,bizi satan adamı nasıl unuturuz.
|
[QUOTE=asabibaba;859595][B]Yav sana ne bu sene gelmemde önümüzdeki seneye gelirim hayret bişii başladılar vıdı vıdıya tarihi günler yaşıyoruz burnumuzdan getirmesinler mi kaprisli tazeler [/B][/QUOTE]
Bende eleştirdim benim yorumlarımı bilen bilir kolay kolay eleştiri yapmam Ama SİVASSPOR büyük bir camiadır kişiler gelip geçici benim gayem SİVASSPORU en iyi yerlerde görmektir... Yararlı olur takımımıza ben transfere sitem etmiyorum burhana sitem ediyorum gelse belki geçen sene kupada final oynardık Uefaya giderdik ondan sitemim var yoksa yararlı olacaksa buyursun gelsin ;) |
[QUOTE=Turan 59;859594]Burhan efendi,Sen artık benim kara listeme girdin.[/QUOTE]
affet abisi, büyüklük sen de kalsın bu sefer.:) |
Hiç bir şekilde bu adamı Sivasspor'da görmek,beni son derece rencide eder.Bu adam zamanında bizi satmıştı.Bilginize.
|
[B]Turan59 seni takip ettiğimden beri çıkıntılık yapıyorsun.... İstediğimi yazarım istediğime de itiraz ederim ... daha ilk transferde eleştiriler başladı bu ne ya bir sene boyunca eleştiri okumaktan olumsuz şeyler okumaktan bıktım ya bide AMİN diyiverin ağzınız eğilmez.[/B]
|
Genc oyuncu alinacak mi? Bilgileriniz var mi?
|
-Asabibaba,biz her zaman doğrulara AMİN deriz.Ne olursa olsun her şartta doğruları söylemekten kaçınmayız.
|
-Asabibaba madem beni takip ediyorsun,şunu söylemenide beklerim.Her söylediğin doğru çıkıyor desene.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35. |