SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaptanlar Gönderildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36276)

psychology58 27.06.2013 10:47

Cevap: Kaptanlar Gönderildi

Her ne kadar eleştirsem de ben Hayrettin'in kalmasından yanaydım.Bir takımın formasını 14 yıl giymek kolay bir iş değildir. Hayrettin bu takımın iyi gününde de kötü gününde de hep yanında oldu. Buradan milli takıma gitti. Keşke bu ayrılık olmasaydı da Sivasspor forması altında futbolu bırakıp sadece bu formayı giymiş olsaydı. Ama futbol böyle bir oyun işte. İyi olduğunuz sürece varsınız. Yarın bir gün olur da Hayrettin başka bir takımın forması ile 4 Eylül'ün çimlerine çıkarsa bu ben dahil bir çok Sivaslının içini acıtır.

Uğur için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Uğur da ayrılık vakti çoktan gelmişti.Her iki futbolcumuzun da yolu açık olsun.

Rallim58 27.06.2013 10:55

[B]Futbolcunun bilgisi olmayan bir haber olduğu bilgisi geldi.

Doğrusu ne diyeceğimizi bilemez konuma girdik.

Haberin doğruluğu da tartışılır hale geldi. Üzüntüm bir kat daha arttı, ancak futbolcuya intikal eden birşey olmaması ise sevindiren taraf oldu.

Bunca yılın emeği, "Sivassporum benim herşeyim, Sivasspora canımı veririm" diyen emektara karşı yapılan, en hafifinden "yanlışlıktır" diye düşünüyorum.

Bu yanlışlığın bir an önce "yanlış yapanlarca" düzeltilmesi ise erdemlik olarak görüyor, bekliyoruz.[/B]

psychology58 27.06.2013 11:03

[QUOTE=Rallim58;863222][B]Futbolcunun bilgisi olmayan bir haber olduğu bilgisi geldi.

Haberin doğruluğu da tartışılır hale geldi. Üzüntüm bir kat daha arttı, ancak futbolcuya intikal eden birşey olmaması ise sevindiren taraf oldu.

Bunca yılın emeği, "Sivassporum benim herşeyim, Sivasspora canımı veririm" diyen emektara karşı yapılan, en hafifinden "yanlışlıktır" diye düşünüyorum.

Bu yanlışlığın bir an önce "yanlış yapanlarca" düzeltilmesi ise erdemlik olarak görüyor, bekliyoruz.[/B][/QUOTE]

Abi inş yalan haberdir. Aksini düşünmek bile istemiyorum Mecnun başkan böyle bir hata yapmaz,yapmamalı

Rallim58 27.06.2013 11:10

[QUOTE=33sivasli58;863224]Abi inş yalan haberdir. Aksini düşünmek bile istemiyorum Mecnun başkan böyle bir hata yapmaz,yapmamalı[/QUOTE]

[B]Bizler de şoktayız canım kardeşim, inşallah "YALAN HABER" olarak tarihe geçip, arşivdeki yerini alır.

Ama bu haberi yapan şahıs (Kaan olduğunu asla düşünmüyorum ama her kim ise) yanlış yaptığını kısa zaman içerisinde anlayacaktır[/B]

musa harun 27.06.2013 11:15

Hizmetlerinizden dolayı teşekkürler.
Allah yolunuzu açık etsin

58Taraftar 27.06.2013 11:22

ilk okudugumda gercekten üzüldüydüm, emektar futbolcumuz hemserimizin gitmesine ve yönetimin buna nasil izin verdigini düsünüyordum
yorumlarin hepsini okudum ve bu göze carpti birazda rahatlatti

[QUOTE=Rallim58;863222][B]Futbolcunun bilgisi olmayan bir haber olduğu bilgisi geldi.

Bu yanlışlığın bir an önce "yanlış yapanlarca" düzeltilmesi ise erdemlik olarak görüyor, bekliyoruz.[/B][/QUOTE]

bu nasil habercilik anlamiyorum, nasil olur insanlar baskalarinin üzülmesine yol acmak pahasina böyle yalan haber yazmalari,
futbolcunun dahi bilmedigi bir haberi yayinlamak bir yerel basina hic yakismiyor
Gazeteyi ve haberi yazani KINIYORUM

58Taraftar 27.06.2013 11:24

[QUOTE=SivasSpor.Com;863155][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40853&token=41077[/IMG]

Sivasspor'da kaptanlar takımdan ayrıldı

[B]Kaynak : Sivas İrade Gazetesi[/B][/QUOTE]

Haberi yazan kisiyi biliyormusunuz... kinama maili yolluyacagim bu gazeteye

psychology58 27.06.2013 11:30

[QUOTE=Rallim58;863226][B]Bizler de şoktayız canım kardeşim, inşallah "YALAN HABER" olarak tarihe geçip, arşivdeki yerini alır.

Ama bu haberi yapan şahıs (Kaan olduğunu asla düşünmüyorum ama her kim ise) yanlış yaptığını kısa zaman içerisinde anlayacaktır[/B][/QUOTE]

Geçen sezon başında da Hayrettin ile ilgili böyle bir haber çıkmıştı sözleşme uzatılmayacak diye ama daha sonra yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Ben eminim bu haberde öyle olacak. Gün içerisin de gerekli kişilerden düzeltme gelecektir

Sivasım5858 27.06.2013 12:05

Vallahi helal olsun futboldan anlayan adam iste bu yaa Carlos harikasin yaa bundan daha iyi haber ne olsun ;))

favori58 27.06.2013 12:08

[QUOTE=Kokomo;863166]Yılın en güzel 2. haberi ! (Birincisi Teknik direktör değişimiydi)

Helal olsun sana Carlos, futbolu biliyormuşsun gerçekten ...

Çünkü aklı başında bir futbol adamı ne Hayrettin'i ne de Uğur Kavuk'u kadroya almaz ! (İLk 11'e değil, 23 kişilik ana kadroya !)

Umutlarım artıyor, hadi bakalım ...[/QUOTE]

Aynen katılıyorum....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:43.