SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaptan ve Nas ile Yollar Ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36293)

Rallim58 02.07.2013 21:22

Cevap: Kaptan ve Nas ile Yollar Ayrıldı

[B]Doğrusu yazmak bile içimden gelmiyor..

Her iki futbolcuda birbirinden kaliteli (Hatta Uğur Kavuk dahil) futbolcuları gönderip benzer yaşlarda aynı mevkiiye futbolcu almanın mantığı anlaşılır gibi değil.

Mehmet Nas'ı, Ulaş'ta forma dağıtımı esnasında yakından tanıma fırsatım oldu. Sivaslı olan kızımız (eşi de) yanında idi. Sivas'ta futbolu bırakmak düşüncesindeyim demişti. Ama Mevlam nasip etmedi. Böylesinin kendisi ve çocukları için daha hayırlı olmasını diliyorum.

Yolunuz da, bahtınız da, şansınız da açık olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

NOT: Mehmet Nas'ın "Sivasspordan ayrıldık ve Sivas'tan gideceğiz" dediğinde çocuğunun gözünden akan yaşlarına duygulanmadım desem yalan olur. [/B]

sivaslıadem 02.07.2013 21:38

birisi şu haberin yalan olduğunu söylese hemen inanacagim
Malum medya öyle bir hale geldi ki reyting doğru habercilik anlayışının önüne geçti

MaXiMuM 02.07.2013 22:05

[B]Futbol işte böyle nankör bir oyun ne yazık ki.
İyi olduğunuz sürece varsınız.
Her ne kadar futbol da duygusallığın yeri olmamasına rağmen Hayrettin ve M. nas'ın takımdan ayrılıyor olması üzüyor insanı.
Yolları açık olsun...[/B]

sero58 03.07.2013 08:08

kamil efendi gibi yapsalardı mehmet nasta kaptan hayrettinde takımda kalırdı.
maç seçmedikleri yedek kaldıklarında sorun cıkarmadıklar,90 dk 10 dakikasında oyunda olup gerisinde yatmadılar ondan gittiler.
cok yazık bu takımda gidecek bir adam varsa kamil,cerny gitsin gecen sene bunlar ne yaptı bir söylesin bana?

keko 58 03.07.2013 09:33

[QUOTE=sero58;864311]kamil efendi gibi yapsalardı mehmet nasta kaptan hayrettinde takımda kalırdı.
maç seçmedikleri yedek kaldıklarında sorun cıkarmadıklar,90 dk 10 dakikasında oyunda olup gerisinde yatmadılar ondan gittiler.
cok yazık bu takımda gidecek bir adam varsa kamil,cerny gitsin gecen sene bunlar ne yaptı bir söylesin bana?[/QUOTE]

:mad::mad:

[B]Arkadasim,
kusura bakma ama senin Futbol bilgi hayranim........
Haydi M.Nas bisey demiyorum da o gercekten kalabilirdi ama Hayrettinin gitmesi zamani geldi!! BIZ SÜPER LIG DE OYNIYORUS KARDESIM!! Böyle Oyncu yüzünden TV önde az kalsaydi Kalp Krizi geciriyordum...:)
Cerny saten sakat ne yapsin ki bunu bana söyle??
Kamil gitsin mi?? bunu gibi Futbolcu zor bulursun ( bana göre ) ama oynatmaya BILMIYORLAR okadar basit!!
Roberto Carlos yada Baskan Kamil neden göndermedi?? sana söyleyim.....
kötü Futbolcu oldu icin göndermedi :D ( anliyan )

[/B]

Salim58 03.07.2013 10:59

[B][I]Hem Mehmet'i hemde hayrettin'i yakından tanıma fırsatım oldu kişilikleri ve saygıları karşısındaki insanla diyalokları mükemmeldi. Futbol böyle birşey bir bakarsın el üstünde tutulmuşsun birde bakarsınki aniden yollar ayrılmış ayrılık olabilir ama bununda bir yolu yöntemi olur olmalı.

Her iki futbolcumuza Sivasspor'a verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.[/I][/B]

AmiRaLL 03.07.2013 12:12

Ya ben bizim insanlari anlamiyorum Ugur Hayrettin M Nas..uc sezondur ne verdi bize biraz duygusalligi birakalim biz Sivaslilarda ozellikle duygusallik fazlasiyle var kusurabakmayin ama bu konuda hic gerek yok futbol bu kardesim yeri geldimi gelecek yeri gedimi gidecek bu kadar basit.Iyi o gitmesin bu gitmesin kimse gitmesin kardesim o zam kim gidecek????Herkes transfer istio nerde kaldi diyor eger kimse gitmeyecekse 100 kisilik kdroylami oynayacagiz???lutfen iyi dusunelim.. Bize ne duser hepsine verdikleri emeklerine tesekkur etmek duser :)sizlere tesekkurler bundan sonraki hayatinizda basarilar..

alper04 23.10.2013 18:48

hayrettine sivas sporda yer verilmeli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07.